2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Játékot Megváltoztató Altcoinok, Amelyek 2024-ben Kriptomilliomossá Tehetnek

2024-06-18 06:00 | Nézettség: 134
Néhány altcoin egyre nagyobb figyelmet kap a kriptovaluták dinamikus és gyorsan változó világában, és jelentős pénzügyi nyereség ígéretével kecsegtet a befektetők számára 2024-re.

Ezek a korszerű altcoinok, amelyeket az elemzők olyan gyöngyszemeknek azonosítottak, amelyek 2024-ben milliomossá tehetik a befektetőket, közé tartozik a Rollblock, a JasmyCoin és a Nakamoto Games. Nézzük meg, miért.

Rollblock – Az Altcoinok Egyike, Amelyet Érdemes Figyelni 2024-ben

rollblock

A Rollblock (RBLK) egyedi bevételmegosztási modellje, erős előértékesítési teljesítménye és rendkívül magas hozamai híresek az altcoin piacon. A Rollblock eddig több mint 730 000 dollárt gyűjtött előértékesítési bevételként, és a várakozások szerint ebben a hónapban eléri az 1 millió dollárt. Az előértékesítés már 40%-os megtérülést hozott az árfolyamban, biztosítva helyét az altcoin térben.

2028-ra az online játék piac várhatóan 179 milliárd dollárra nő, és az online kripto Rollblock célja ebből profitálni. A Rollblock egy teljes körű kriptot kínál, amely a blockchain technológiát felhasználva áthidalja a központosított és decentralizált piacok közötti szakadékot. Ebből a szempontból a játékosok magas likviditást, biztonságos tranzakciókat és gyors fogadásokat élvezhetnek a kripto játék platformon.

Minden tranzakció blokkláncon való rögzítése növeli az átláthatóságot és az igazságosságot. Érdekes módon, a legtöbb más online játék oldallal ellentétben, a Rollblock egyszerű regisztrációt kínál KYC-ellenőrzések nélkül. A felhasználók e-mail címük megadásával regisztrálhatnak. A kripto játék platform tulajdonosai passzív jövedelmet is generálhatnak a bevételmegosztási modell révén.

Ezenkívül a Rollblock heti bevételének akár 30%-át is felhasználja RBLK tokenek visszavásárlására, ezzel szűkösséget és heti vásárlási nyomást teremtve. Továbbá, a visszavásárolt tokenek felét elégetik, a másik felét pedig staking jutalmakra használják. Ezen jellemzők miatt a szakértők a Rollblockot az altcoinok egyikének nevezik, amelyet érdemes figyelni és tartani 2024-ben, mivel exponenciális nyereségek várhatóak.

JasmyCoin Árfolyam Elemzés

A JasmyCoin ára az elmúlt napokban lassult, mivel a figyelem az amerikai Federal Reserve kamatdöntésére irányult. Hétfőn a token $0.039-on kereskedett, ami a havi $0.045-os csúcs alatt van. Mivel a JasmyCoin ára több mint 720%-kal nőtt januári mélypontjától, az év egyik legnépszerűbb tokenjévé vált.

Eközben a token ára az elmúlt hónapokban nőtt, amint az a napi JasmyCoin árfolyam diagramján is látható. Mostanra átlépte a kritikus $0.02756-os ellenállási szintet, ahol március 4-én tetőzött. Folyamatosan a 25 napos és az 50 napos mozgóátlag felett maradt. Továbbá, a Relative Strength Index (RSI) folyamatosan emelkedett a növekvő trendvonal felett, míg az Awesome Oscillator a semleges pont felett maradt.

Nakamoto Games Árfolyam Előrejelzés

A Nakamoto Games érme ára várhatóan 228,18%-kal emelkedik, és 2024. július 13-ára eléri a $4.37-et egy friss Nakamoto Games árfolyam előrejelzés szerint. A technikai mutatók azt jelzik, hogy a jelenlegi hangulat medvés. Az elmúlt 30 nap során a Nakamoto Games 13/30 (43%) zöld napot és 5,18%-os áringadozást mutatott. Eközben a Nakamoto Games éves minimum ára 2025-re várhatóan $1.332, a token történelmi ármozgásai alapján.

Továbbá, az előrejelzések szerint a Nakamoto Games érme ára a következő évben akár $6.30-ra is emelkedhet. Jelenleg a Nakamoto Games 2025-ös árfolyam előrejelzése $1.332 és $6.30 között mozog. Ha a Nakamoto Games (NAKA) eléri a magasabb árfolyam célt, értéke 418,74%-kal növekedhet 2025-re a jelenlegi értékéhez képest.

Összegzés

Néhány altcoin kiemelkedik, mint lehetséges játékmegváltoztatók, amelyek milliomossá tehetik a befektetőket 2024-re a gyorsan változó és dinamikus kriptopiacon. Ezek között a Rollblock, a JasmyCoin és a Nakamoto Games kreatív módszerei, erős teljesítménymutatói és fényes kilátásai sok figyelmet vonzanak. A Rollblock különösen átalakítja az online játék piacot a blockchain technológiával működtetett kriptojával.

A magas likviditást, biztonságos tranzakciókat és átlátható bevételmegosztási struktúrát kínáló Rollblock csábító befektetési lehetőséget nyújt. Az altcoinok egyikének, amelyet érdemes figyelni 2024-ben, tovább növeli erős visszavásárlási és elégetési stratégiája, valamint kiemelkedő előértékesítési teljesítménye. Továbbá, a 2028-ra várhatóan 179 milliárd dolláros online játék piaccal a Rollblocknak rengeteg tere van exponenciálisan növekedni.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: Rollblock Előértékesítés 

Csatlakozz Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/rollblockgroup.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában