2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Jupiter, Core, Maker és Flare hamarosan elbújhatnak a KangaMoon mögött, mivel annak 5000%-os növekedési potenciálja van – A legjobb kriptovaluta, amit 2024-ben vásárolni lehet.

2024-04-06 07:00 | Nézettség: 160
A KangaMoon (KANG) lenyűgöző ár növekedést mutatott be a grafikonokon, mivel előértékesítési lendülete jelentős ugrást ért el.

A projekt elérte az 5. szakaszt, több mint 4 millió dollárt gyűjtött be, és hamarosan 5000%-ot emelkedhet, és elérheti az 5 millió dollárt. 

Ennek eredményeként sokan azt feltételezik, hogy ez a kriptokód felülmúlhatja más iparági óriásokat, köztük a Jupiter (JUP), Core (CORE), Maker (MKR) és Flare (FLR) altcoinokat, amelyek bullish teljesítményt mutattak a charton. Annak érdekében, hogy pontosan lássuk, melyik a legjobb kriptográfiai vásárlás 2024-ben, külön-külön megvizsgáljuk őket.

kangamoon

A KangaMoon (KANG) bevezeti a Social-Fi elemeket és a P2E funkciókat

A KangaMoon (KANG) az előértékesítés kezdete óta uralja a listákat, és 290%-ot emelkedett 0,005 dolláros kiindulási értékéhez képest. Most az előértékesítés 5. szakaszában 0,0196 dolláron forog, és ezzel a bullish lendülettel hamarosan új magasságokba léphet.

A növekedés fő katalizátorai közé tartoznak a Social-Fi elemek, a közösség által vezérelt megközelítés, és még a Play-to-Earn (P2E) funkciók megvalósítása is. Bármely játékos átveheti az irányítást egy KangaMoon karakter felett, és ezáltal különféle játékelemekbe kapcsolódhat be. Például harcolhatnak egymással, vagy részt vehetnek a közösség által vezérelt eseményekben. 

Az izgalmas bokszjáték mellett a játékosok felépíthetik karaktereiket, hogy további egyedi képességeket fejlesszenek ki, majd kihívhatják a többi játékost, hogy teszteljék ügyességüket a csatában. Különféle díjakat nyerhetnek ezzel. Azok, akik nem akarnak aktívan részt venni, megtekinthetik, hogy fogadjanak más játékosokra. Ezeket KANG tokenek vagy NFT-k formájában jutalmazzák. Ezeket az NFT-ket ezután további tőkenyereségért el lehet adni a piacon. 

Ezenkívül jelenleg több mint 5800 birtokosa van, és a KangaMoon közösség virágzik több mint 20 000 regisztrált közösséggel. Az előértékesítés több mint 4 millió dollárt is gyűjtött, és hamarosan elérheti az 5 millió dollárt. Az elemzői előrejelzések szerint a KANG token értéke 5000%-kal emelkedhet a bevezetést és a jelentősebb tőzsdei bevezetést követően, így az egyik legjobb kriptovaluta befektetésre.

A Jupiter (JUP) egy Solana-alapú DEX, amely 175,5%-ot emelkedett

A Jupiter (JUP) megjelenése óta rengeteg hullámot kapott, és egy Solanára épülő decentralizált tőzsde (DEX), valamint egy likviditási aggregátor, amely a hatalmas kereskedési volumen miatt kapott jelentős figyelmet. Az elmúlt hónap során a Jupiter árfolyama 175,5%-ot ugrott fel, és ezen az ütemen sokkal jelentősebb nyereséget érhetett el.

Ráadásul a Jupiter-kripto 1,25 dolláros mélypontról 1,83 dollárra ugrott a legmagasabb szintjére, és hamarosan át kell törnie a 2 dolláros árkorlátot, hogy új magasságokat érjen el. Ez az árugrás nem csak átmeneti emelkedés, hanem a befektetők és a kereskedők tartós érdeklődését tükrözi. Ezenkívül robusztus funkciókészletet kínál, amely új magasságokba emelheti. A Jupiter ár-előrejelzése alapján a kripto 2024-et 2,34 dolláros értékkel zárhatja, ezzel is az egyik legjobban megvásárolható kriptovalutaként pozicionálva.

A CORE (CORE) 350%-kal nőtt, amely 5 dollár fölé is emelkedhet

A Core (CORE) egy blokklánc, amely kihasználja a Bitcoin Proof-of-Work (PoW) hálózatának előnyeit a delegált Proof-of-Take (PoS) konszenzus attribútumai mellett, hogy biztonságos, decentralizált hálózatot hozzon létre. és méretezhető. Ezek a szempontok sok kereskedő számára helyezték el a térképen, és a Core árdiagram szerint a kripto csak az elmúlt hónapban 350%-ot emelkedett. Egyedülálló ökoszisztémája, valamint elem- és konszenzusmechanizmus-kombinációja új magasságok felé tolhatja, és ez a diagramon látható metrikákból is kitűnik.

A legutóbbi növekedését tekintve a Core kriptokártya 515%-ot emelkedett az elmúlt két hétben, és csak az elmúlt héten 232,7%-ot, ahol az értéke a 0,9531 dolláros mélypontról 4,10 dolláros maximális értékre emelkedett. Ilyen ütemben a növekedése sokkal nagyobb lendületet vehet fel, és a Core ár előrejelzése szerint 2024-et 5,04 dolláron zárhatja. Ennek eredményeként azok számára, akik kíváncsiak, melyik kriptovaluta a legjobb befektetés, a Core szintén felkerült a listára.

A Maker (MKR) hatalmas lehetőséget biztosít a tulajdonosoknak a 452%-os kiugrás után

A Maker (MKR) egy ERC-20 alapú kriptovaluta, amely a Maker Protocol mögötti natív token. Ez egy decentralizált pénzügyi (DeFi) protokoll, az úgynevezett Multi-Collateral Dai (MCD) rendszer. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy eszközeiket kihasználják Dai generálása érdekében, amely egy közösség által kezelt kriptográfia, amely nyomon követi az USD árát. 

Az elmúlt év során a Maker ára 452%-ot emelkedett, és éppen az elmúlt hónapban sikerült 79%-ot megugrania, így az egyik legdinamikusabban növekvő altcoin. A Maker kriptopiaca szintén 15,6%-ot emelkedett az elmúlt héten, 3153,90 dolláros mélypontról 4021,57 dolláros maximális értékre. Az általános piaci hangulat erre a kriptovalutára nézve hatalmas, és a Maker ár-előrejelzése szerint 2024-ben 5670 dolláron érhet véget, így az 5 legjobb kriptovaluta közé kerül.

A Flare (FLR) teljes EVM-kompatibilitással rendelkezik, a negyedik negyedévre 0,0568 dollárra emelkedhet

A Flare (FLR) egy népszerű blokklánc, amely a PoS konszenzust használja, és teljes mértékben kompatibilis az Ethereum virtuális géppel (EVM), a magasabb szintű interoperabilitás elérése érdekében. Ezenkívül intelligens szerződéseket is tartalmaz, és natív kriptográfiai eszköze rendkívül hasznos. A Flare kriptót fizetésekre és tranzakciókra használják, de a tulajdonosok jutalmat is kapnak, ha ideiglenesen átruházzák ezeket a tokeneket egy adott információszolgáltatóhoz. 

Ezenkívül a Flare ára 28%-kal emelkedett az elmúlt két hétben, és az elmúlt hét napban 13%-kal emelkedett, 0,03374 dollárról 0,04387 dollárra. A Flare ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,0568 dolláron érhet véget, ami a legjobb kriptobefektetésnek számít.

Összegzés 

Nyilvánvaló, hogy a Jupiter, a Core, a Maker és a Flare mind domináns teljesítményt mutattak a diagramon, és a zöld zónában vannak. Mindazonáltal mindegyik mellett a KangaMoon is gyorsan emelkedett az értéke, és most már jelentős nyereséget és jelentős értéknövekedést is elérhet. Ezek a szempontok a KANG tokent a legjobb kriptovalutaként pozícionálják a befektetéshez.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában