2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Melyik Meme Coin-t érdemes megvásárolni? Egyik Meme Coin kiemelkedő előértékesítési teljesítményt mutat.

2024-04-05 10:00 | Nézettség: 138
A meme coinok mostanában jó eredményeket értek el, különösen a Dogecoin (DOGE) mint az egyik legnagyobb ilyen típusú coin, melyet árának jelentős növekedése jól mutat.

Azonban nem ez az egyetlen ígéretes mémérme, mivel mind a dogwifhat (WIF) és a KangaMoon (KANG) értéke emelkedni kezdett, és kiemelkedő árat érnek el. Annak érdekében, hogy megtudjuk, miért ezek a legjobb mémérmék, mindegyiket külön-külön megvizsgáljuk.

kangamoon

A Dogecoin (DOGE) 170%-kal emelkedett – Meddig nőhet 2024-ben?

A Dogecoin (DOGE) kivételes növekedést mutatott az elmúlt kereskedési folyamatokban, és most egy domináns minta szerint helyezkedik el, ami további áremelkedést eredményezhet. A Dogecoin árának évről-napra elért 170%-os emelkedése sok befektető és kereskedő figyelmét felkeltette. 

Ráadásul a Dogecoin kriptokártya 0,1707 dollárról 0,2244 dolláros maximális értékre emelkedett, és ezen az árfolyamon új alapokra törhet. A Dogecoin ár előrejelzése alapján 2024-ben 0,4851 dolláron érhet véget.

Dogwifhat (WIF) 250%-ot növekszik – tovább nőhet?

A Dogwifhat (WIF) is hatalmas emelkedést mutatott a slágerlistákon, és új magasságok felé halad. Az elmúlt héten 64,2%-kal nőtt az áremelkedés .

Ez azonban nem állt meg itt, hiszen a dogwifhat kriptokártya nem csak 2,67 dollárról 4,80 dollárra emelkedett, hanem összesen 250%-kal nőtt az elmúlt év során. Ezzel az árfolyammal új magasságokat érhet el, és a dogwifhat ár-előrejelzés alapján 2024-et 5,90 dolláron fejezheti be.

KangaMoon (KANG) ára a csillagok felé halad, mivel 100x-os emelkedést ért el

A KangaMoon (KANG) egy forradalmi mém érme, amely túlmutat a klasszikus trópuson, és gyors funkcionalitást és értéket vezet be ökoszisztémájába. Ez lehetséges, mivel Play-to-Earn (P2E) elemeket valósít meg, de nem áll meg itt, mivel rendelkezik Social-Fi funkciókkal is. Mindez a közösség által vezérelt megközelítés része, amely hatalmat és értéket hoz az ökoszisztéma játékosai és felhasználói számára.

A KangaMoon során mindenki megalkothatja saját karakterét, harcolhat egymással vagy részt vehet a közösségi eseményeken. Azok, akiket nem érdekelnek a közvetlen részvétel, akár fogadásokat is köthetnek más játékosokra, hogy jutalmat szerezzenek. Ezen kívül ritka, nem helyettesíthető tokeneket (NFT) kaphatnak küldetések teljesítése és harcok révén. 

Ezeket aztán el lehet adni vagy kereskedni lehet a dedikált piacon. Az indulás óta a KangaMoon 291%-ot emelkedett, és több mint 4 014 619 698 dollárt gyűjtött. Az elemzők előrejelzése szerint április végéig 5 millió dollárt gyűjthet össze. Ezen kívül jelenleg több mint 5800 birtokosa van, és a KangaMoon közösség virágzik több mint 20 000 regisztrált közösséggel. Ezek a szempontok a KANG-ot az egyik legjobban megvásárolható mémérmévé teszik.

Összegzés

Míg a Dogecoin és a dogwifhat egyaránt szilárd teljesítményt mutat, a KangaMoon jelentős mértékben emelkedik a slágerlistákon, és az előrejelzések szerint a legjelentősebb növekedés várható, ami hatalmas ROI-t eredményez. Ezek a szempontok szerint ez a legjobb mém érme 2024-ben.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában