2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Merre tovább a Tezos (XTZ) és a Polygon (MATIC) számára, mivel az új „RWA” platform forradalmasítja az ingatlanpiacot

2024-01-10 09:20 | Nézettség: 335
A kriptopiac megkönnyebbülten fellélegzik, ahogy az árak fellendülnek, de a Tezos (XTZ) és a Polygon (MATIC) esetében továbbra is kérdés, hogy marad: merre tovább?

polygon

Eközben megjelenik egy új szereplő, aki az ingatlantulajdon újradefiniálását ígéri. Az Everlodge NFT-ket használ a luxustulajdonságok frakcionálására, így a paradicsom mindössze 100 dollárral elérhető. Ez az „Invest in Your Dreams” platform bérleti bevételt, potenciális ingatlanérték-növekedést és exkluzív nyaralási kiváltságokat kínál – mindezt ingatlanvagyonnal.

A Tezos (XTZ) továbbra is megállja a helyét a kriptográfiai árak megugrása miatt, de a partnerségek kifizetődésre várnak

Míg a közelmúltban sok kriptovaluta oldalra botlott, a Tezos (XTZ) tartotta magát. A Tezos (XTZ) 1,10 dolláros csúcsot ért el szerdán, ami április közepe óta a legjobb szint. Ez több mint 70%-os ugrás a 2023-as mélyponthoz képest, így a teljes érték 1 milliárd dollár fölé emelkedett.

De még az áremelkedés ellenére sem szurkol mindenki. A Tezos (XTZ) nagy nevekkel társult, de még nem világos, hogy ez valóban változtat-e. A Tezosra (XTZ) épített programok száma nem igazán változott az elmúlt hónapokban. Ez a szakadék a divatos partnerkapcsolatok és a tényleges használat között néhány embert megvakarja a fejét.

A sajtó idején a Tezos (XTZ) 0,97 dolláron áll, ami egy kicsit alacsonyabb a csúcshoz képest, de csak körülbelül 8%-kal alacsonyabb, mint egy héttel ezelőtt. Az, hogy ez az ár visszatérése tartós lesz-e, a Tezos (XTZ) azon képességén múlik, hogy ezeket a nagy horderejű partnerségeket olyanná tudja alakítani, amit a platform valóban használni tud.

A sokszög készen áll a robbantásra? Mit gondol a piac a MATIC következő lépéséről

A sokszög (MATIC) nem vett egyértelmű irányt az elmúlt öt napban. A Polygon (MATIC) "Semleges" minősítést kapott az InvestorsObservertől. Így a piac szorosan figyel, a Polygon (MATIC) jelenleg a közelmúltbeli ellenállási szintje felett kereskedik.

Bár ez pozitívnak tűnhet, a sokszög (MATIC) számára is bizonytalanságot okoz. Ha a Polygon (MATIC) lendülete gyengül, akkor az árfolyam esést tapasztalhat, a támasz 0,96 dollár körül mozog, az ellenállás pedig 1,02 dolláron marad. Az elemzők szorosan figyelemmel kísérik az elkövetkező napokat, hogy megnézzék, a Polygon (MATIC) képes-e megőrizni fejlődését, vagy visszacsúszik-e korábbi kereskedési tartományába.

Fektessen be álmaiba: Biztosítsa jövőjét az Everlodge (ELDG) NFT-vel

Vágyott már valaha egy szeletre abból a 280 billió dolláros ingatlanos pitéből? Az Everlodge falatnyi valósággá teszi! Az Everlodge lebontja a falakat a paradicsomba, és mindenki számára valósággá teszi az álom egy darabjának birtoklását. Ez az innovatív platform a hagyományos ingatlanokat a blokklánc technológiával ötvözi, így NFT-n keresztül lenyűgöző szállodák és villák töredékét birtokolhatja – mindössze 100 dollártól!

Felejtsd el a tetemes előleget és az elérhetetlen befektetési minimumokat. Az Everlodge segítségével valódi tulajdonossá válhatsz, nem csak digitális tokentartóvá. Minden NFT mögött egy ingatlan áll, ami bérbeadásból származó bevételt, potenciális ingatlanérték-növekedést és még exkluzív nyaralási kiváltságokat is eredményez.

De Everlodge nem áll meg itt. Intelligens technológiája folyamatosan pásztázza a világot, és feltárja a rejtett drágaköveket, amelyek nagy befektetési potenciállal rendelkeznek. Ez a hatékony eszköz megadja a szükséges előnyt ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhasson, és ingatlanügynökké váljon, még előzetes szakértelem nélkül is.
Az ELDG, a platform saját tokenje táplálja ezt az innovatív ökoszisztémát. Ez az Ön kulcsa az NFT-k vásárlásához és eladásához. Speciális előnyöket biztosít, például jutalmakat szerezhet a birtokaiból, és kedvezményeket kaphat a díjakból. Sőt, a folyamatban lévő előértékesítés során már 5 millió token eladott, az izgalom óriási.

Ezenkívül korlátozott ideig tartó 10%-os bónusz jár a befizetésedre! Ez a tökéletes lehetőség, hogy még jobb áron megragadjon egy darab paradicsomot. Ráadásul a platform jelenleg a 9. előértékesítési szakaszban van, az ára pedig mindössze 0,029 dollár. Az elemzők fényes jövőt jósolnak az ELDG számára, amely jelentős növekedési lehetőséget rejt magában a jelentősebb tőzsdén való hivatalos bevezetés előtt és után.

Látogassa meg az Everlodge-ot

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában