2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Michael Van de Poppe kriptoelemző szerint az Altcoin 1-2 héten belül beindul; Celestia (TIA), Meme Moguls (MGLS) és Cardano (ADA) szárnyalnak

2024-02-01 08:34 | Nézettség: 261
Michaël van de Poppe kriptoelemző szerint közeleg az altcoin szezon.

smgls Meme Moguls

Az ismert kriptoelemző Michaël van de Poppe szerint közeleg az altcoin szezon.

Az elemző megjegyezte, hogy az altcoin bikafutás egy-két héten belül beindulhat. Szerencsére az elemzők kiválasztottak három olyan altcoint, amelyek szárnyalni fognak ebben az időszakban. Ezek közé tartozik a Celestia (TIA), a Meme Moguls (MGLS) és a Cardano (ADA).

A Celestia (TIA) átlépi a 30 dollárt a következő Altcoin Bull szezonban

A Celestia (TIA) ára a blokklánc 2023-as elindítása óta emelkedik. Az altcoin magasra kúszott, amikor létrehozta, és minden idők csúcsát döntötte meg. Jelenleg a Celestia minden idők csúcsa 20,26 dollár, amelyet 2024. január 15-én értek el. 

A befektetők további 30 dolláros emelést reméltek, mielőtt a bearish piac lenyomta a tokent. A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a Celestia árfolyama 14,12 és 17,80 dollár között mozog a heti időkeretben. 

Ez 47,3%-os és 10,0%-os áremelkedést jelent a havi és heti grafikonon. Az altcoin bika szezon közeledtével a Celestia árfolyama visszanyerheti jelenlegi csúcsát, majd megcélozhatja a 30 dolláros határt.

Cardano (ADA) februárban nyereséget lát a történelmi adatok alapján

A Cardano (ADA) árfolyama 0,4509 és 0,4997 dollár között volt az elmúlt héten. Ez azért van, mert az altcoin veszteséget szenvedett a bearish kriptopiac miatt.

A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a token a heti és a havi időkeretben elérte nyereségét. 1,4%-kal, illetve 18,8%-kal csökkent a heti és havi időkerethez képest.

A korábbi adatok azonban potenciális áremelkedésre utalnak februárban. A CryptoRank ezen történelmi adatai szerint a Cardano átlagosan 36%-os hozamot ért el februárban. Ennek eredményeként ez a harmadik legjobb hónap a Cardano-tartók számára. 

Ez azt jelenti, hogy ha a tendencia folytatódik, februárban az eszköz növekedni fog. A Cardano árfolyama az elemzők előrejelzése szerint meghaladja az 1 dollárt.

Mémmogulok (MGLS): Az elemzők 20x Rallyt jósolnak 

A Cardanohoz és a Celestiához hasonlóan az elemzők a Meme Moguls-szal kapcsolatban is bizakodóak, hogy az elkövetkezendő első szezonban javulni fognak. Az elemzők 20-szoros áremelkedést jósoltak a Meme Moguls számára az altcoin rally idején. Ez annak köszönhető, hogy nagy mennyiségű felhasználó érkezett az értékesítés előtti projekthez. 

A Meme Moguls egy élénk és szórakoztató platform, ahol a mémek szerelmesei és a játékosok találkoznak, és a legjövedelmezőbb kriptobefektetéssé válik azok számára, akik videojátékok közben szeretnének pénzt keresni. 

A játékosok nyereményekért versengenek és mémeket gyűjtenek. A platform pénzdíjakat kínál azoknak a nyerteseknek, akik napi nyereségüktől függően magas pontokat szereznek. A platform ingyenes és fizetett kereskedési versenyeket is lebonyolít. 

Ezáltal barátságos és versenyképes környezetet teremt. Ahhoz, hogy egy játékos feljusson a ranglistán, csatlakoznia kell különféle versenyekhez és versenyekhez. A másik néznivaló a "Mogul World". Az emberek bányászhatnak tokeneket, kockázhatnak, és interakcióba léphetnek ebben a virtuális világban.

A Meme Mogul MGLS tokenjének értéke az előértékesítés 5. szakaszában 0,0036 dollár. Most a legolcsóbb mémérmék közé tartozik, így bölcs befektetési lehetőség. Ezenkívül a Meme Moguls csábító fogadás azok számára, akik 2024-ben milliárdosokká válhatnak, kis piaci kapitalizációja és olcsó, 0,0036 dolláros ára miatt. Ezért jelenleg ez a legjobb kriptográfiai befektetés.

Következtetés 

Azok a befektetők, akik szeretnének hasznot húzni a közelgő altcoin bika szezonból, duplázzák meg ezeket a legnépszerűbb altcoinokat: Celestia, Meme Moguls és Cardano.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában