2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Míg a Cosmos (ATOM) gyengül a harcokban, a Stellar (XLM) csatlakozik a KangaMoonhoz (KANG) a heti nyereség felhalmozásban

2024-03-20 07:00 | Nézettség: 109
Az elmúlt héten a Cosmos (ATOM) kihívásokkal teli piaci helyzettel szembesült és rosszul teljesített, mert a támaszszintje alatt kereskedett.

Ezzel szemben a Stellar (XLM) enyhe felfelé ívelő mozgást tapasztalt, meghaladva heti 0,1411 dolláros támogatási árát. Eközben a KangaMoon ( KANG ) jelentős előrelépéseket tett az értékesítés előtti szakaszában. Ez az új használati mém érme, amely a piacra dobáskor megzavarja a mém érmék piacát, 180%-kal nőtt a kezdeti árához képest, és már több mint 2 millió dollárt gyűjtött az értékesítés előtti pénzeszközökből.

kangamoon

A Cosmos (ATOM) Token ezen a héten csökkenő piacot tapasztal

Az elmúlt hét során a Cosmos meglehetősen csökkenő tendenciát mutatott, mivel a hét nagy részében csökkenő mintában forgott. Azonban az ingadozások ellenére a Cosmos csak 0,12%-os veszteséggel tudott megbirkózni, miközben megtartja a 37%-ot meghaladó havi növekedést és a 12,91 és 14,18 dolláros heti ársávot .

Mivel a Cosmos fejleszteni kívánja éves fejlődését, amely jelenleg csak 5%-os emelkedést tapasztal, közössége reményét fejezi ki, mivel 85%-os bullish értékelést ad az ATOM tokenre az elmúlt hónap példátlan felfutása miatt. 

A KangaMoon (KANG) kitörő lehetőséget kínál arra, hogy 2024-ben a legtöbb nyereséget elérő mém érme legyen

Globális elismertsége folyamatosan növekszik, a KangaMoon (KANG) készen áll arra, hogy 2024-ben kiemelkedő szereplővé váljon a mém érmék piacán. Az előértékesítés során várható megtérülési előrejelzések 340% körüliek a már biztosított 180%-os ROI mellett. korai vásárlók. Mindeközben a bullish előrejelzések azt is sugallják, hogy a KANG dollár megdöbbentő, 100-szoros emelkedése várható az induláskor, ami az év vége előtt 1 dollár fölé emelheti az árfolyamot.

A KangaMoon mindenekelőtt egy újszerű mém-érmeprojektként tűnik ki, amely jelentős hasznosságot és a GameFi és a Social-fi koncepció úttörő egyesülését kínálja. A projekt célja, hogy utat törjön a nyüzsgő DeFi piacon, elősegítve a befektetők közötti kapcsolatokat, miközben elősegíti a tudásmegosztást a mémek rajongói között. 

 Egyedülálló modelljével a befektetők özönlenek, hogy csatlakozzanak a KangaMoon előértékesítéséhez, miután a közelmúltban rekordot döntött. Jelenleg a token előértékesítésének negyedik szakaszában a natív KANG token minden idők új csúcsát, 0,014 dollárt regisztrált, ami jelentős növekedést jelent az eredeti 0,005 dolláros ajánlati árhoz képest. Eközben a KangaMoon jelentős érdeklődést váltott ki, túllépve a 2 millió dolláros finanszírozás mérföldkövét, és hamarosan eléri a 2,5 millió dollárt.

A finanszírozási lehetőségen túlmenően a felhasználókat arra ösztönzik, hogy kapcsolatba lépjenek más résztvevőkkel a játék ökoszisztémáján belül, így jutalmakat szerezzenek játékon belüli tárgyak és $KANG tokenek formájában. A KangaMoon zászlóshajója, a play-to-earn (P2E) játék végső soron az intenzív csatákra összpontosít, ahol a játékosok versenghetnek a jutalomért, míg a nézők csatlakozhatnak kedvenc versenyzőikre.

A Stellar (XLM) enyhe javulást könyvelt el enyhébb emelkedés közepette

A hét elején a Stellar 0,1397 dolláros támogatási árfolyama fölé emelkedett, de a természetes volatilitás miatt a token zuhanni kezdett, miközben küzd, hogy ne essen vissza a támogatottságára. Az elmúlt héten 2,60%-os erősödés után a szakértők úgy vélik, hogy a Stellar crypto növekedése fokozatosan jobb előrelépést jelent, mint a jelenlegi 26,24%-os növekedés.

 Jelenleg a Stellar 0,1372 és 0,1604 dolláros heti ártartományban tartja magát , közössége 82%-os bullish besorolásával. Ha a jelenlegi pozitív lendület kitart, a Stellar minden idők csúcsa fölé tud árazni, és idén akár 1 dollárt is meghaladhat.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában