2024. május 18., szombat
Erik névnapja

2024-es előrejelzések: az Ethereum (ETH) szárnyal, a KangaMoon (KANG) és Polkadot (DOT) esetében a befektetők nagy nyereségre számítanak

2024-03-19 07:00 | Nézettség: 204
Mivel a kriptovaluták emelkedő trendje 2024-ben is folytatódik, a befektetők nagy nyereségre számítanak. Az Ethereum (ETH) egy kiemelkedő kriptográfiai eszköz, amely hamarosan felpöröghet.

Mindeközben a KangaMoon (KANG), a 3. szakasz előértékesítési sztárja 2024-ben a következő 100-szoros mémérmévé fejlődhet. A Polkadot (DOT) birtokosai óriási eredményeket érhetnek el. Nézzük meg, miért.

kangamoon ethereum

Ali Martinez: Ethereum ára az 5000 dollár felé vezető úton

Az utóbbi időben az Ethereum (ETH) figyelemre méltó fejlődést ért el. Ali Martinez kriptoelemző szerint az Ethereum ára hamarosan eléri az 5000 dollárt. Úgy véli, nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem hogy mikor. Ami az ETH mozgását illeti, csak az elmúlt 30 napban 2644 dollárról 3923 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja szintén 314 milliárd dollárról 471 milliárd dollárra nőtt ez idő alatt.

Az Ethereum érme 20/30 (67%) zöld kereskedési napot élt meg, és 28 zöld műszaki mutatóval büszkélkedhet. Ezenkívül ez a kripto már a 100 és 200 napos EMA felett is kereskedik. Emiatt a piaci elemzők bullish Ethereum ár-előrejelzést készítettek. Az Ethereum esetében 2024 második negyedévében 6330 dolláros emelkedést jósolnak.

KangaMoon (KANG): 125%-kal emelkedik

A KangaMoon (KANG) az egyik legjobb új mémérme lett. Jelenleg az előértékesítés 3. szakaszában tart, és 125%-os ROI-t biztosít a korai vásárlóknak. Nem csak, a KangaMoon már több mint 1,6 millió dollárt gyűjtött össze, és 2024 márciusa előtt 2 millió dollárt kap. Ez az innovatív mémérme iránti érdeklődés égbekiáltó.

A mémérmék 99%-ával ellentétben a KANG kiemelkedik, mivel ténylegesen használható. Ez lesz a KangaMoon közelgő Play-to-Earn (P2E) játékának fő játékbeli pénzneme. Ezzel a mémérmével frissítheted karaktereidet, és játékon belüli tárgyakat vásárolhatsz, amelyeket aztán eladhatsz a KangaMoon piacterén.

A KangaMoon különlegessége az, hogy a közösségi szerepvállalásra összpontosít. Például a hivatalos indulás előtt a KangaMoon ingyenes KANG tokenekkel jutalmazza közösségének aktív tagjait. Azok a szerencsés felhasználók, akik megosztják, retweelik vagy kedvelik a KangaMoon közösségi médiás bejegyzéseit, ingyenesen megkapják a KANG-ot, amíg az előértékesítés tart.

Jelenleg a KANG mindössze 0,01125 dollárba kerül. Ne feledje azonban, hogy az előértékesítés 3. szakaszában van, és az ára előrehaladtával emelkedni fog. Ráadásul kötődik a virágzó P2E NFT-játékok piacához is, amely a Yahoo Finance projektjei szerint 2028-ra elérheti a 885 millió dollárt. Mindezen okok miatt a piaci elemzők százszoros ugrást jósolnak, ha egy Tier-1 CEX felveszi ezt a mémérmét 2024 második negyedévében. 

Michaël van de Poppe továbbra is erős a Polkadra számít (DOT)

Közben a Polkadot (DOT) is a címlapokra került. Michaël van de Poppe kriptoelemző szerint az SDK és PEAQ ökoszisztémája fényes jövőt jelezhet Polkadot számára. A Polkadot ármozgását tekintve az elmúlt 30 napban 7,28 dollárról 11,25 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 9,21 milliárd dollárról 14,50 milliárd dollárra emelkedett.

A Polkadot kriptotechnikai elemzése fényes jövő előtt áll. Például 25 technikai mutató vételi jelzést mutat. Emiatt a kriptográfiai szakértők bullish Polkadot-árjóslatot készítettek. 2024 második negyedévében 17,04 dolláros emelkedést jósolnak.

Ethereum vs. KangaMoon vs. Polkadot – melyik áll ki?

Bár ezeket a kriptókat érdemes megnézni, az egyik kiemelkedik közülük: a KangaMoon. Alacsony piaci kapitalizációja van, 11,25 millió dollár. Ennek eredményeként sokkal gyorsabban fog felpörögni, mint az Ethereum és a Polkadot, mivel sokkal kevesebb új forrásra van szüksége. Ezzel az előnnyel a KANG 2024-ben az egyik legnépszerűbb mémérme lehet. Azok, akik most regisztrálnak erre az elővételre, 10% bónuszt kapnak.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában