2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Szakértők Előrejelzése: 2024-ben Robbanásra Készülő Top 3 Mémérme

2024-06-18 05:00 | Nézettség: 119
A mémérmék jelenleg elképesztően népszerűek, és a legjobb mémérmék piaci kapitalizációja több tízmilliárd dollárt ér el.

A kriptopiaci előrejelzések hírhedten nehezek, de némi betekintéssel lehetséges látni, mely tokenek fognak kitörni és melyeknek vége. A piacok és ICO ajánlatok áttekintésével három mémérme tűnik ki, amelyek hatalmas hozamokat hozhatnak az év hátralévő részében. A Trump (MAGA) egy váratlan mémérme, amely hullámokat kelt, a Ponke (PONKE) erősen alulértékelt, míg az előértékesítési fronton a Raboo vonzza a befektetők érdeklődését.

raboo

Trump (MAGA): Elnöki Mémérme Óriási Növekedéssel

Akár szeretik, akár utálják, Donald Trump nem hagyható figyelmen kívül. Egy rendkívül megosztó személyiség, az új Trump MAGA token idén 64225%-os növekedéssel gyújtotta fel a piacot. A MAGA nem közvetlenül Trumphoz kapcsolódik – legalábbis hivatalosan nem –, de a MAGA érme erős. Függetlenül attól, hogyan érezzük magunkat az elnökjelölttel kapcsolatban, a Trump témájú mémérme óriási pénzt hoz, és figyelembe véve Trump lelkes támogatóit és vékony, de létező előnyét Bidenhez képest, a MAGA token hatalmas lehet.

Egy tárgyilagos nézet a Trump MAGA tokenre világosan mutatja: ha megnyeri a novemberi választásokat, a MAGA érme az év kitörő érméje lehet, és a MAGA kriptoárfolyam előrejelzése meghaladhatja még a legjobb mémérmék, mint a Pepe és a Book Of Meme, hozamait is.

Ponke (PONKE): Alulértékelt Érme Nyújtózkodik

A piaci kapitalizáció szerint a 229. helyen álló Ponke nagyrészt figyelmen kívül hagyott a piacokon. A Ponke egy Solana mémérme, amely ugyanabban a formában készült, mint a Based Brett és a Pepe Coin. Degenerált szerencsejátékosként stilizálva a Ponke egy szórakoztató mémérme, amelynek lehetősége van hatalmas jövő előtt állni.

A Ponke lényegében tétlenül ült létezése első felében, amikor is az aktuális negyedév elején életre kelt, és az elmúlt 30 napban 56%-os hozamot ért el a semmiből. Az érdeklődés Ponke iránt megvan, de nem sok. Mintha a piac csak most kezdene felfigyelni Ponke-ra, és számok alapján ítélve a Ponke kriptoárfolyam előrejelzése bullish lehet, és Ponke akár 50-100x hozamot is hozhat az év vége előtt.

Raboo ($RABT): Az Év Kripto Előértékesítési Ajánlata

Távolodva a nyílt piacoktól és az előértékesítési szcénára térve, a Raboo életet lehel az ICO-kba. Jelenleg az előértékesítés negyedik fázisában Raboo eddig több mint 1,7 millió dollárt vonzott a befektetőktől, és ez még csak a kezdet! Az eddigi előértékesítés során több mint 8 000 feliratkozót vonzott, és Raboo 2 500 token tulajdonosa erős jele annak, hogy Raboo lehet a következő 100x kripto.

Az elemzők 100x kriptoárfolyam előrejelzést adtak Raboo-ra, és tekintve, hogy a legjobb mémérmék mit értek el, ez alacsony becslésnek tűnik. A Raboo profilja tele van mémekkel, egy NFT piaccal, és a Raboo token tulajdonosai akár passzív jövedelmet is szerezhetnek stakeléssel. Az ICO-k mindig jó helyek a kitörő tokenek keresésére, és Raboo előértékesítése az év legforróbb új kriptójává válhat.

Összegzés

Az év legjobb mémérmék rendkívül bullishak, és túlszárnyalhatják az összes többi mémérmét a piacon – ha a szavazatok az ő javukra szólnak. A Trump MAGA token kriptoárfolyam előrejelzését erősen befolyásolja majd a novemberi választás, de érdemes egy próbát tenni. Ponke alulértékelt, és ha a piac észreveszi ezt a tokent, felfelé fog haladni. Azonban az okos pénz a Raboo előértékesítésében van, ahol a $RABT tokenre tett tét már $0.0048-ért elérhető.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez itt.

Telegram

Twitter.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában