2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

Tokenek, amelyekre figyelni kell az első és második negyedévben: Pullix (PLX), Ethereum Classic (ETC) és Internet Computer (ICP)

2024-02-05 07:25 | Nézettség: 248
Ahogy a kriptoipar az I. negyedév második hónapjában cirkál, a befektetők továbbra is olyan tokenek után kutatnak, amelyek az év során magas nyereséget hoznak.

pullix

A befektetők ilyen küldetése miatt a szakértők felsoroltak néhány jelzőt, amelyekre figyelni kell az év során. A zsetonok között szerepel az Ethereum Classic (ETC), amely az elmúlt héten hatalmas rally jeleit mutatta. Az Internet Computer (ICP) 8%-os emelkedése az elmúlt héten, és a több mint 130%-os éves növekedés felveszi a tokent a listára. Eközben a Pullix (PLX) növekedési potenciálja a legjobb kripto tokenek közé sorolta az év során. Tudjon meg többet lent. 

A Pullix (PLX) iránti nagy kereslet mint projekt határozza meg az indulás dátumát

A Pullix (PLX) token iránti kereslet az egekbe szökött, miután bejelentették a projekt elindítását, ami kevesebb, mint 70 napon belül megtörténik. A kereslet abból a tényből fakad, hogy a PLX-t bejegyezték a CoinGecko-ra, a világ egyik legnagyobb kriptográfiai adatgyűjtőjére. 

A legjobb kripto token, a PLX token összesen mintegy 80 millió tokent fogyott el több mint 15 000 befektető számára az előzetes értékesítés során. A 100-szoros árnövekedést célzó tokennek köszönhetően a PLX jelenleg az egyik legjobb kripto token a befektetéshez, megelőzve az olyan tokeneket, mint az Ethereum Classic és az Internet Computer.

A környezet szempontjából a PLX token a Pullix platform irányítási tokenje. Ez a platform egy olyan projekt, amelynek célja egy hibrid kriptotőzsde létrehozása, amely megvalósítja a DeFi és CeFi tőzsdék legjobb tulajdonságait, hogy megszülethessen a blokkláncon a végső kereskedési tapasztalat. Kereskedelmi kereskedési tőzsdeként a Pullix platform nyereségrészesedési modellje révén jutalmazza a kereskedőket, amely lehetővé teszi a tokentulajdonosok számára, hogy részesedést szerezzenek a tőzsdéből származó bevételből, és fix passzív bevételre tegyenek szert azáltal, hogy likviditást biztosítanak a platform automatizált piacának. készítők.

Míg jelenleg az előértékesítés utolsó két szakaszában van, a PLX tokent 0,10 dollárért adják el, ami viszonylag olcsó, tekintve a tokenben rejlő hatalmas növekedési potenciált. 10% bónusz jár azoknak a felhasználóknak, akik most vásárolják meg a tokent. Eddig 4,8 millió dollár gyűlt össze az elővételben. A bölcs befektetők nem haboznak megvenni a $PLX tokent, most, hogy az indulás előtt áll, hogy elhelyezkedhessenek a projekt indításával járó potenciális hatalmas növekedés mellett.

Ethereum Classic (ETC) áremelkedési pályája a negatív kereskedési volumen ellenére

Az Ethereum Classic (ETC) viszonylag bullish trendnek örvend az elmúlt hetekben. A CoinMarketCap piaci adatai szerint a token enyhén 4%-ot erősödött az elmúlt héten. A kicsinyítés azt mutatja, hogy az Ethereum Classic ára több mint 11%-ot erősödött az elmúlt hónapban. 

Az Ethereum Classic kereskedési volumene azonban átlagosan napi 15%-ot veszített az elmúlt 7 napban. Bár ez befolyásolhatja a token árfolyamának pályáját, a szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum Classic még a hónap vége előtt bikafutásba léphet.

Az internetes számítógépek (ICP) emelkedése egy jelentős csökkenő trend után

Az Internet Computer (ICP) bearany hangulatot tapasztalt januárban, ami miatt a token ára 10 dollár alá került. Miután január 4-én egész éves, 14 dollár feletti árcsúcsot ért el, az Internet Computer ezután beállt a medve trendbe. Ez a medve trend az internetes számítógépek kereskedelmét 9,7 dollár körüli áron érte el januárban egy bizonyos időpontban. 

Eközben az Internet Computer token ára emelkedő tendenciát mutatott az elmúlt héten, és a piaci statisztikák szerint több mint 8%-ot erősödött az időkereten belül . Emellett az Internet Computer kereskedési volumene is folyamatosan nőtt, ami egy jelentős emelkedő lendületet jelez, ami azt eredményezheti, hogy a token 2024 első negyedévében elérheti a 15 dolláros küszöböt.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában