2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Jupiter (JUP), Mantle (MNT) és KangaMoon (KANG) – Ez a 3 alternatív kriptovaluta 2024 áprilisában óriási növekedést érhetnek el

2024-04-08 07:00 | Nézettség: 152
A kriptovaluta-piacon az altcoinok jelentik az új irányt.

A globális kereskedők csukva tartják a szemüket a következő nagy dolog előtt. Néhány ilyen jelölt ebben a hónapban a Jupiter (JUP), a Mantle (MNT) és a KangaMoon (KANG). Míg a JUP és az MNT jól bevált altcoinok, a KANG az 5. szakasz előértékesítési sztárja, amely 2024-ben százszorosára emelkedhet.

kangamoon

Jupiter árelemzés: Meglovagolja az emelkedő hullámot

A közelmúltban a Jupiter (JUP) a zöldben kereskedett. A CoinMarketCap adatai szerint a Jupiter ára csak az elmúlt hónapban 0,60 dollárról 1,56 dollárra nőtt. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 811 millió dollárról 2,10 milliárd dollárra nőtt. Ez az altcoin szintén 19/30 (63%) zöld kereskedési napot élt meg.

A Jupiter technikai elemzése is bullish jeleket mutat. Például öt technikai mutató van most a JUP vételi zónájában. Mindezen okok miatt a szakértők bullish Jupiter-árjóslatot készítettek. Azt jósolják, hogy 2024 áprilisának vége előtt 2 dollárra ugorhat a Jupiter kriptoár.

Mantle (MNT): Figyelemre méltó Altcoin

A Mantle (MNT) egy másik altcoin, amelyet érdemes megfontolni, mivel nagy előrelépést rejt magában. Az elmúlt 30 nap során a Mantle ára 0,97 dollárról 1,31 dollárra emelkedett. Ez idő alatt a piaci kapitalizációja is 3,13 milliárd dollárról 4,24 milliárd dollárra nőtt.

Technikai elemzési szempontból a Mantle-kripto tovább emelkedhet. Nevezetesen, több mint 17 műszaki jelző mutat most zöld jelzést az MNT számára. Ennek eredményeként a neves piaci elemzők 1,89 dolláros emelkedést jósolnak 2024 áprilisa előtt. Ezzel a Mantle ár-előrejelzéssel érdemes lehet figyelni.

KangaMoon (KANG): Felkapaszkodik az Altcoinok listáján

A KangaMoon (KANG) szintén zajt kelt az altcoin piacon, mivel az előértékesítés nemrégiben az 5. szakaszba lépett. Ezzel a fejlesztéssel a korai vásárlók 290%-os ROI-t tapasztaltak. Nem csak ez, a KangaMoon eddig több mint 4,2 millió dollárt gyűjtött össze, és 2024 áprilisának végére 5 millió dollárt szeretne elérni. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a KangaMoon felkelti a globális figyelmet.

A Yahoo Finance előrejelzése szerint a Play-to-Earn (P2E) játékpiac értéke 2028-ra 885 millió dollár lesz, és a KangaMoon uralni akarja azt. Ennek megvalósítása érdekében a KangaMoon egy P2E játékot indít el, amelyben a KANG lesz a játékon belüli elsődleges pénznem. Szükséged lesz erre az érmére, hogy játékon belüli tárgyakat vásárolj, és frissítsd a karaktereidet.

A legtöbb más projekttől eltérően a KangaMoon prioritásként kezeli a közösségi részvételt. Például a KangaMoon ingyenes KANG tokenekkel jutalmazza a közösség legaktívabb tagjait. Ennek eredményeként ma már számtalan ember siet, hogy lájkolja/megosztja/retweetezze KangaMoon közösségi médiában megjelent bejegyzéseit. Ez több mint 20 000 embert regisztrált a közösségébe.

Jelenleg a KANG 0,0196 dolláron kereskedik (nagy emelkedés az eredeti 0,005 dolláros árhoz képest). A kereslet óriási, eddig több mint 5800 KANG-tartóval. Ha azonban az iparági szakértőknek igazuk van, az altcoin 100-szoros megugrását láthatjuk, amikor 2024 második negyedévében egy Tier-1 CEX-bejegyzésre kerül sor.

A KangaMoon felülmúlhatja a Jupitert és a Mantle-t?

Jelenleg a KangaMoon piaci kapitalizációja 19,6 millió dollár, ami sokkal kisebb, mint a Jupiter és a Mantle. Más szóval, a KANG-nak kevesebb új forrásra lesz szüksége ahhoz, hogy ára növekedjen. Ezért lehet, hogy ez az egyik legjobb altcoin, amelyet most vásárolhat. Ha vonzott a KANG, iratkozzon fel annak előértékesítésére az alábbi linkek segítségével, és szerezzen 10% bónuszt minden vásárlás után.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában