2024. május 30., csütörtök
Zsanett, Janka névnapja

A Meme Moguls (MGLS) token és Chainlink (LINK): konszolidálódik.100-szoros növekedési potenciál?

2024-02-10 08:32 | Nézettség: 203
A Meme Moguls előértékesítése virágzik, miután a fejlesztők bejelentették, hogy az előértékesítés február 28-án véget ér.

meme

Ez a monumentális mérföldkő hatalmas nyeremény a korai befektetők számára, akik várhatóan nagy nyereményeket fognak elérni, mivel ez az egyedülálló altcoin viharral veszi át a piacot. Eközben a Chainlink és a Monero nehezen követi a bearish piaci trendeket, a Monero kikerül a világ egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjéről. 

A láncszem növekedése lelassul a bálnatranzakciókat követően

Az elmúlt hónapban a Chainlink ára 38,42%-kal emelkedett, az altcoin árfolyama 18,68 dollárra emelkedett. Ez a hirtelen árrally a kripto bálna befektetők beáramlását váltotta ki. A Lookonchain adatai szerint egy tranzakció 42 millió dollár értékben történt Chainlink tokenekkel a radar alatt.

Összesen 2 237 504 Chainlink (LINK) tokent vontak ki a Binance-ból az elmúlt héten. A tranzakciók számának ez a jelentős növekedése azt jelzi, hogy a befektetők bíznak a Chainlinkben, és az általa a kripto-területen elérhető hasznosságban.

A Chainlink növekedése azonban egyik napról a másikra megállt. Mindössze 24 óra leforgása alatt a Chainlink 2,90%-ot esett, napi kereskedési volumene pedig 40%-kal esett vissza. A népszerű kriptoelemző, Ali Martinez kiemelte, hogy a Chainlink valószínűleg elérte az ellenállási szintet, és a következő héten további hanyatlással nézhet szembe. 

A Monero kikerült a Binance listáról

Egy meglepő bejelentésben a Binance kijelentette, hogy a Monero (XMR) adatvédelmi érmét eltávolítják a platformról. Február 20-tól a Monero már nem szerepel a listán. A Monero törlésének oka továbbra is ismeretlen, bár a Binance kijelentette, hogy törli az eszközöket a rossz nyilvános kommunikáció, a csaló magatartás, valamint a projekt hozzájárulása az egészséges és fenntartható kriptoökoszisztémához.

A tőzsdéről való törlés óta a Monero 28,78%-ot zuhant, és most 116,58 dolláron kereskednek. Ez jelentős csapás a Monero ökoszisztémára, és megnehezíti az új befektetők számára a Monero megvásárlását a jövőben. Február 21-én megszűnik az összes Monero-befizetés és -kivonás támogatása, így a befektetők mindössze két hetet kapnak eszközeik visszavonására. 

Lehetséges, hogy a Meme Moguls 100X-szoros megjelenése után elindul? 

A várva várt Meme Moguls előzetes értékesítése február 28-án indul. Az eredetileg Uniswapon induló egyedülálló P2E projekt várhatóan viharral hódít a piacon, és platformja néhány héten belül több ezer felhasználót szerez. 

Miközben a befektetők izgatottan várják a megjelenést, a Meme Moguls fejlesztői betekintést engednek a közönségüknek a jövőbe. A következő héten a befektetők megtekinthetik a Meme Moguls játék előzetesét. Ez bemutatja a játék különféle funkcióit és különböző játékmeneti lehetőségeit.

Márciusban a Meme Moguls elindítja játéka megjelenésének első fázisát, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a játék számos funkciójával foglalkozzanak. Az induláskor a befektetők versenyeken vehetnek részt, virtuális portfóliójukat építhetik fel, és kapcsolatba léphetnek más játékosokkal. 

A befektetők továbbra is részt vehetnek a Meme Moguls előértékesítésében $MGLS tokenek vásárlásával. A $MGLS tokenek 0,0036 dollárért érhetők el a Meme Moguls előértékesítés 5. fázisában, és 0,0042 dollárra nőnek, amint az 5. fázis elfogy.  

Amint hivatalosan elindult, a szakértők bullish jóslatokat fogalmaznak meg a Meme Moguls számára. A szakértők úgy vélik, hogy heteken belül a $MGLS számos áremelkedést fog tapasztalni, és egy éven belül százszoros hozamot érhet el. Ez a Meme Mogulst kötelező befektetéssé tette a bullish támogatók szerint, akik a játék megjelenése előtt megduplázzák befektetéseiket. 

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről: 

Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában