2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Véget ér a Binance Coin (BNB) és a Dogecoin (DOGE) uralma? Egy vezető elemző egy új, 1 centért árult kriptovalutát ajánl

2024-05-09 07:55 | Nézettség: 325
A vezető kriptovaluták, mint a Binance (BNB) és a Dogecoin (DOGE), uralják saját területeiket, mindketten továbbra is szilárd pozíciót tartanak a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kriptovaluta között.

Egy hónapos bizonytalanság után azonban mindkét kriptovaluta nehezen tudott lépést tartani emelkedő trendjével. Míg ez a hosszú stagnálási időszak kétségek árnyékát veti fel, a vezető piaci elemzők máshol keresnek.

roll

A számos megfontolandó lehetőség közül a Rollblock ( RBLK ) különösen az egyedülálló és hamarosan megjelenő GambleFi protokolljával tűnik ki, amely a decentralizált és a központosított játék közötti szakadék áthidalását célozza. 

A Binance (BNB) erős ellenállással néz szembe a 600 dolláros ár alatt

Az elmúlt hónap hullámvasút volt számos csúcs kriptoérme számára, mivel a többség küzdött a pozitív pálya fenntartásáért, a bitcoin felére csökkenésével járó előrejelzések ellenére. A Binance általában véve statikus tartományon belüli kereskedést bonyolított le az elmúlt hónapban. 

Annak ellenére, hogy a natív BNB token elérte a 626 dolláros csúcsárat és a legalacsonyabb pontot 517 dollárnál, a natív BNB token szűk havi 587 és 592 dolláros ársávban forgott az elmúlt hónapban, ami alig 1%-os értéknövekedést tükröz a futamidő alatt. Míg a Binance token kiemelkedő pozíciót tart fenn a kriptográfiai piacon, az elmúlt egy hónapban többnyire helyreállítási úton haladt.

A közelmúltbeli fellendülés ellenére a Dogecoin még mindig 18%-kal csökkent az elmúlt hónapban

Egy hónapos katasztrofális ármozgást követően a Dogecoin (DOGE) az elmúlt héten fellendülést mutatott be, miután közel 14%-os értéknövekedést regisztrált, miközben 0,14 és 0,16 dolláros ártartományban kereskedett. A havi árdiagramhoz képest a Dogecoin ára még mindig közel 19%-kal esik, ami arra utal, hogy a fellendülés még mindig folyamatban van. 

Mindeközben a Dogecoin továbbra is vezető szerepet tölt be a piac felső határa alapján a legjobb mémérmék között, több mint 22,9 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel és 1,6 milliárd dollár kereskedési volumennel büszkélkedhet. Ezek a számok jelentős keresletet jeleznek a natív DOGE token iránt, ami megerősíti a státuszát a legjobban megvásárolható kriptoérmék között.

A Rollblock (RBLK) GambleFi ökoszisztémája megzavarja a több milliárdos játékipart  

A kriptoipar a végtelen lehetőségek aknamezője, és ez nyilvánvaló a Rollblock (RBLK) GambleFi protokollként való piaci debütálásakor . Az új rés úttörőjeként a Rollblock célja, hogy áthidalja a szakadékot a központosított és a decentralizált játék között azáltal, hogy mindkét világ legjobb tulajdonságait kínálja.

Míg a Rollback ökoszisztéma számos izgalmas funkciót tartalmaz, a vonzerő itt az egyedülálló bevételmegosztási modell. Nevezetesen, a Rollblock, mint egy közösség által támogatott kripto igaming platform, bevételének egy részét a token tulajdonosoknak osztja ki. Amellett, hogy passzív bevételt biztosít a tokentulajdonosok számára, ez az egyedülálló megközelítés megzavarja a játékvilágot és a játékpiacot is.

Köztudott, hogy a legtöbb online és offline platformon nincs átláthatóság a játékosokkal való kapcsolattartás során. Ennek megoldására azonban a Rollblock blokklánc technológiát alkalmaz annak biztosítására, hogy minden tranzakció állandó és megváltoztathatatlan legyen, így lehetetlenné teszi a fogadások megváltoztatását, miután azokat a platformra helyezték. A hagyományos online játékokat sújtó méltányossági és bizalmi problémákkal kapcsolatos főbb aggályok megoldásával a Rollblock meg tudja szilárdítani pozícióját a legjobban megvásárolható kriptoérmék között.

Mivel a Rollblock platformja már él és működik, az érdeklődő résztvevők csatlakozhatnak a folyamatban lévő előértékesítési kampányhoz, és bekapcsolódhatnak a 450 milliárd dolláros játékiparba. Jelenleg a 7. 1. szakaszban a natív RBLK token szerény, 0,01 dolláros áron kel el, és az előrejelzések szerint a kampány végére tízszeresére nő. Eközben a Rollblock platformján való játék legjobb része az, hogy a felhasználók teljesen névtelenül játszhatnak, KYC-követelmények nélkül.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen

Kép és a videó forrása:

További videók a témában