2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

10 000 dollár ígéretes altcoinra történő allokálása a Bitcoin (BTC) vagy Ethereum (ETH) helyett milliomossá tehet 2024-ben

2024-05-27 07:31 | Nézettség: 122
A Bitcoin és az Ethereum a hét fő beszédtémái voltak, ahogy a BTC lenyűgöző árfolyam-emelkedést mutatott, míg az Ethereum ETF jóváhagyása újabb fordulatot vett.

Azonban e két érme népszerűsége mellett egy másik feltörekvő altcoin is a figyelem középpontjába került lenyűgöző tulajdonságaival és az altcoin piacon tapasztalt árfolyam-emelkedésével. A Rollblock (RBLK) kiemelkedik teljesen engedélyezett, blokklánc által működtetett játékkal, ennek köszönhetően uralja a játék piacot. Az elemzők 80-szoros ugrást jósolnak a harmadik negyedévben.

rollblock bika

Trump elfogad Bitcoin (BTC), Shiba Inu és Ripple adományokat elnökválasztási kampányához

Donald Trump volt amerikai elnök hivatalosan bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoin és más kriptovaluták adományait a 2024-es elnökválasztási kampányához. Ez a döntés jelentős fordulópontot jelent az amerikai politikában, és felhívhatja a figyelmet a legjobb befektetési érmékre. Ez a lépés jelentősen befolyásolhatja a kriptovaluta szabályozás jövőjét az Egyesült Államokban. Emellett Trump kripto szövetségesként való pozicionálása vonzza a kripto kereskedők és technológiai újítások támogatóinak figyelmét.

Ez akkor történik, amikor a Bitcoin folytatja határozott emelkedő trendjét, és 69 000 dollár felett kereskedik. A 69 000 dollár felett maradás ígéretes jel a Bitcoin számára, amelyet az egyik legjobb kripto befektetésnek tartanak. Ha a Bitcoin 72 000 dollár felett zár, akkor megcélozhatja a 73 700 dolláros csúcsot, amit egy újabb csúcsérték követhet.

Az SEC várhatóan elutasítja az Ethereum ETF-ek jóváhagyását a Bloomberg elemzői szerint

Az Ethereum (ETH), a második legnagyobb kriptovaluta, amelynek piaci értéke meghaladja a 440 milliárd dollárt a CoinMarketCap szerint, hosszú távú csökkenésének véget vetett egy éles emelkedés, amelyet a spot ETF jóváhagyásával kapcsolatos várakozások hajtottak. Azonban a Bloomberg elemzői, Eric Balchunas és James Seyffart szerint, akik a Twitteren osztották meg véleményüket az Ethereum ETF-ek jövőjéről, mindketten úgy vélik, hogy az ETF-ek jóváhagyása valószínűtlen.

Az SEC várható elutasítása az Ethereum ETF-ek számára negatívan befolyásolja az ETH árát. Ezenkívül a bizonytalanság és a potenciálisan szigorúbb szabályozások elriaszthatják a befektetőket, csökkentve a piaci bizalmat. Ezzel szemben, ha az Ethereumot árucikként osztályozzák, akkor az ebből következő ETF jóváhagyások növelik a befektetői érdeklődést, ami felhajtja az Ethereum árát, amely jelenleg az egyik legjobb kriptovaluta a befektetésre.

Rollblock (RBLK): Egy új altcoin titán, amely 80-szoros növekedést kínál a harmadik negyedévben

A Rollblock (RBLK) szenzáció az altcoin piacon, és nagy hullámokat kelt kiváló gyakorlati és kreatív stratégiájával, amely számos befektetőt vonzott. Ez a népszerű projekt kiemelkedik nagy hasznosságával és passzív jövedelmi lehetőségeivel. A projekt célja, hogy forradalmasítsa a szerencsejáték ipart kiváló blokklánc technológiájával.

Ezenkívül a Rollblock forradalmasítani kívánja az online játékipart, amely várhatóan 2028-ra eléri a 744 milliárd dollárt. A Rollblock egy decentralizált játékot kínál, amely már engedélyezett és működik, több mint 100 játékkal. A játék a blokklánc technológiát használja az átláthatóság, a hatékonyság és a biztonság növelésére, miközben 100%-os anonimitást kínál, KYC ellenőrzés nélkül. A projekt sportfogadást is tervez bevezetni néhány hónapon belül.

A Rollblock lehetővé teszi az RBLK token tulajdonosok számára, hogy passzív jövedelmet építsenek fel egyedülálló bevételmegosztási modell kezdeményezésével. A jutalmak elosztása érdekében a Rollblock a bevételeket az RBLK tokenek nyílt piacon történő megvásárlására használja fel. Ezután a megvásárolt Rollblock tokenek felét elégeti, míg a másik felét jutalmakra használja fel.

Ez a lépés a piacon lévő RBLK token kínálatának csökkentésére irányul. Ez a stratégia gyorsan növelheti a Rollblock árát, amint a nagy tőzsdei platformok közé kerül 2024 harmadik negyedévében. Jelenleg az előértékesítés második szakaszában az RBLK token mindössze 0,012 dollárért kapható, ami 20%-os növekedést jelent az eredeti árhoz képest. A szakértők szerint ez az altcoin az előértékesítés során 80-szoros növekedést is elérhet, így most az egyik legjobb altcoin a befektetésre.

Következtetés

A kripto piac híres arról, hogy az altcoin tokenek ára jelentősen emelkedhet. Példaként említhető a Rollblock, amely az előértékesítés második szakaszában 20%-os árnövekedést tapasztalt. Továbbá, a hasznosságának köszönhetően, 2024-ben akár 150-szeres növekedés is lehetséges, így most az egyik legjobb kriptovaluta a befektetésre.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában