2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Az elemzők szerint az Avalanche (AVAX) és a Rollblock (RBLK) az Ethereum nyomdokaiba léphetnek

2024-05-26 07:00 | Nézettség: 162
A bikapiac közeledtével az Ethereum az egyik legjobban teljesítő altcoin a piacon.

Az Ethereum ETF jóváhagyásának esélye nemrég 85%-ra emelkedett, ami hatalmas versenyt  eredményezetti a vezető altcoin számára. Az elemzők szerint az Avalanche és a Rollblock hasonló sikereket érhetnek el.

blockroll

Az elmúlt hónapokban az Avalanche blokklánc hatalmas elterjedést tapasztalt, és az új partnerség áttörést hozhat. Eközben a Rollblock előértékesítés már most hullámokat kelt az altcoin piacon, és vonzza a nagy befektetőket. Az elemzők úgy vélik, hogy mindkét token hatalmas növekedést fog tapasztalni a következő hetekben.

A Rollblock árfolyama 20%-kal emelkedett, ahogy az altcoin vonzza a nagy befektetőket

A Rollblock (RBLK) egy új GambleFi ökoszisztéma, amely a CeFi és a DeFi játékok közötti szakadék áthidalására törekszik, és mindkét világ legjobbjait kínálja. Az ökoszisztéma megoldásokat fejleszt a hagyományos platformok átláthatósági, biztonsági és hatékonysági problémáinak megoldására. A Rollblock-on minden tranzakció a blokkláncon kerül rögzítésre, így állandóak és megváltoztathatatlanok, tehát a fogadások elhelyezése után lehetetlen azokat módosítani.

A platform biztonsága kiváló, mivel a Rollblock biztosítja, hogy minden tranzakció a legújabb blokklánc technológiával van titkosítva. A skálázhatósági problémákat is megoldották, mivel a platformot úgy tervezték, hogy nagy közönséget is képes legyen kiszolgálni anélkül, hogy a teljesítmény vagy a felhasználói élmény csorbulna. A Rollblock nem igényel KYC-t, így könnyebb a befizetés és a kifizetés.

A Rollblock platform egy teljesen működőképes és operatív kripto játékplatform. Az ökoszisztéma minden jogi keretrendszernek megfelel, hogy megvédje a játékosok adatait. Érdemes megjegyezni, hogy a Rollblock többvalutás stakinget kínál, így a felhasználók számos kriptovalutát, például Ethereumot is stakelhetnek. A platform natív valutája az RBLK. A növekvő népszerűsége miatt az elemzők szerint most az egyik legjobb altcoin a befektetésre.

Az RBLK token jelenleg az előértékesítés második szakaszában van, és mindössze 0,012 dollárért kapható. A csapat már több mint 36 millió tokent adott el, amivel több mint 360,000 dollárt gyűjtöttek össze az előértékesítés során. Az előértékesítés néhány hete alatt a korai vásárlók 20%-os hozamot értek el, és az elemzők szerint az előértékesítés során 800%-os hozamot is elérhetnek. A tokenek listázása a központi tőzsdéken a harmadik negyedévben várható, ami akár 50-szeres növekedést is hozhat az RBLK számára, így most az egyik legjobb altcoin a befektetésre.

Avalanche árfolyamelemzés – Elérheti a 100 dollárt 2024-ben?

Az Avalanche nemrég partnerséget kötött a jól ismert web3 játékfórummal, a Gamestarterrel, hogy elindítsák a GameChain-t, egy új layer-1 platformot a blokklánc alapú játékfejlesztés egyszerűsítésére. A Gamestarter szerint több mint 50 projekt áll készen a GameChain-en való indításra.

A bejelentést követően az Avalanche árfolyama megugrott, és a token az elmúlt héten 25%-os növekedést ért el. Eközben a token azzal, hogy a 40 dollár feletti támaszpontot próbálja megerősíteni, további rallykat válthat ki. Az Avalanche piaci kapitalizációja és más kulcsfontosságú piaci mutatók zöldben vannak, így a token emelkedésre van ítélve. Az elemzők szerint az Avalanche árfolyama a harmadik negyedévben elérheti a 60 dollárt, a negyedik negyedévben pedig a 100 dollárt, így 2024-ben figyelni kell rá, mint altcoinra.

Az Ethereum ETF jóváhagyásáról szóló pletykák növelik az árfolyamot

Az Ethereum ETF jóváhagyásának esélyei 85%-ra emelkedtek, és az Ether árfolyama az elmúlt napokban megugrott. A Standard Chartered, az egyik vezető bank, arra számít, hogy az SEC a héten jóváhagyja az Ether ETF-eket, ami az első 12 hónapban 15 milliárd és 45 milliárd dollár közötti beáramlást eredményezhet. Ha ez bekövetkezik, a bank szerint az ETF-ek az Ethereum árát 8000 dollárra is emelhetik 2024 vége előtt.

Közben a CoinMarketCap adatai szerint az Ethereum ára az elmúlt héten 29%-kal emelkedett. Bár az Ethereum kereskedési volumene csökkent, az elemzők szerint a token hamarosan újra tesztelheti a 4000 dolláros szintet. Így a legtöbb Ethereum árfolyam előrejelzés szerint az altcoin 2024-ben elérheti az 5000 dollárt.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában