2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Crypto Expert El Crypto Prof Bullish az Altcoinokon, előrevetíti az ARB, SOL és Meme Moguls (MGLS) felfutását

2024-01-10 09:55 | Nézettség: 247

El Crypto Prof, egy népszerű kriptoelemző mélyen felkapott az altcoinokkal kapcsolatban, ahogy néhány órája X-en kifejtette , hogy az altcoinok hasonló pályán mentek keresztül 2020-ban, ami megelőzte az altcoin értékének jelentős emelkedését. Egy másik tweetben különösen kiemelte az Arbitrumot, és beszélt annak potenciális növekedéséről. Eközben a Solana és a Meme Moguls is arra készül, hogy vezesse ezt a jelenlegi altcoin hullámot, hogy a legjobb kriptová váljon a befektetéshez.

A népszerű kriptoszakértő szerint az Arbitrumnak (ARB) erős zöld gyertyákat kell látnia

Egyik legutóbbi tweetjében az El Crypto Prof nagy lelkesedést tapasztalt az Arbitriumon, és azt állította, hogy az Arbitrum pozitív ármozgást fog tapasztalni, mivel itt a szezon. Lelkesedésének egyik tényezője az, hogy az Arbitrum a közelmúltban túlszárnyalta az ATH-t.

 

Az Arbitrum token ára is jelentős emelkedést mutatott 2023-ban, mivel 158,20%-kal emelkedett minden idők mélypontjához képest, ami 4 hónappal ezelőtt történt. Jelenleg az Arbitrum 6,64%-ot erősödött az elmúlt 7 nap 26,25%-os növekedése után.

Összességében az Arbitrum token emelkedik, tekintve, hogyan teljesített az elmúlt hónapban. Kövesse az El Crypto Prof Arbitrum előrejelzését, az Arbitrum potenciálisan újabb előkelő kategóriát fog feljegyezni, meghaladva előző havi 82,41%-os nyereségét.

A Solana (SOL) 2025-ben az ETH-val vetekedő piaci kapitalizációval válik népszerűbbé

A Solana hálózat tavaly nagyobb népszerűségre tett szert, mivel a SOL jelentős ármozgást hajtott végre, összesen közel 659%-os nyereséget ért el. A Solana azonban arra készül, hogy 2024-ben és a közeljövőben még népszerűbbé váljon.

A Solana gyors tranzakciós sebessége és zökkenőmentes felhasználói élménye mellett, ami nagymértékben előmozdíthatja növekedését, a Solana hálózat más alternatív érmékkel is rendelkezik, mint például a BONK, a Myro és a Catcoin, amelyek potenciálisan megemelhetik a Solana árát, amint azt látják.

Noha Solana egy hétig tartó alulteljesítéssel néz szembe, az érme továbbra is exponenciálisan nő. A Solana kereskedése jelenleg 100 és 105 dollár között mozog, és a Bitcoin felezése előtt még növekedhet.

A Meme Moguls (MGLS) ára jelentősen emelkedni fog, ahogy közeledik a bevezetés dátuma

A Meme Moguls lehet a következő mém érmegyöngyszem, amely a következő legjobb érmévé válhat a befektetéshez. A befektetők és a kereskedők már most kezdik a Meme Moguls vonzó P2E projektjét, mivel megkezdték a folyamatban lévő token előértékesítésének 4. szakaszát. szerény, 0,0027 dolláros áron gyorsan elfogy.

A Meme Moguls lényege egy interaktív játék, amely túlmutat a szórakoztatáson – ez egy praktikus eszköz a befektetési stratégiák elsajátítására. Vegyen részt szimulált kereskedésben, győzze le a kihívásokat, és szerezzen olyan vezető kriptoérméket, mint a Dogecoin és a Pepe, miközben értékes betekintést nyerhet a vagyonteremtésbe.

A Meme Moguls sokoldalú tokenje, a $MGLS, játékon belüli pénznemként és irányítási tokenként is működik. A hagyományos mémérmékkel ellentétben ez a kettős funkcionalitás fokozza annak hasznosságát, így a legjobb választás a kriptográfia szerelmesei számára, akik a legjobb érmét keresik befektetéshez.

Ahogy a „mogul” státuszba emelkedik, megjelenik a passzív jövedelem lehetősége. Pénzt szerezhet kereskedési képességeivel, és részesedést szerezhet a vagyonranglistán szereplő pénznyeremény-alapból. Ezt a medencét a projektből származó napi bevételek egy százaléka finanszírozza, így csábító lehetőséget teremt azok számára, akik befektetési szakértelmüket szeretnék kamatoztatni.

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítésével kapcsolatos további információkért kövesse az alábbi linket:

Weboldal: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában