2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Floki Inu fantasztikus eredményt mutat, egy új mémcoin várhatóan megugrik a központi tőzsdei bevezetés bejelentését követően.

2024-05-19 07:00 | Nézettség: 141
A Floki Inu (FLOKI) mémcoin, amely nagyon jól teljesít.

Floki Inu (FLOKI) jól teljesítő mémcoin

Ennek ellenére a kriptoközösség most a KangaMoonra (KANG) figyel, amely előértékesítésének Bónusz Szakaszában van. Egy jelentős CEX-listázási bejelentésnek köszönhetően ez az új mémcoin szárnyalásra készül. A piaci elemzők szerint a KANG 2024-ben akár 100-szoros emelkedést is produkálhat.

kangamoon

Floki Inu (FLOKI): Emelkedés az új Revolut listázás közepette

A Floki Inu (FLOKI) nemrég nagy hullámokat kavart a mémcoinok világában. A CoinMarketCap adatai szerint ennek a mémcoinnak az értéke az elmúlt 12 hónapban több mint 500%-kal emelkedett. Ez a pozitív tendencia várhatóan folytatódik, mivel a Floki Inu bejelentette, hogy elérhetővé vált a Revoluton – Európa legnagyobb neobankján.

Mivel egyre több ember fér hozzá a Floki Inu kriptovalutához, a jövője fényesnek tűnik. Emellett 26 technikai mutató is zöld jelzést ad erre a mémcoinra. Mindezek miatt a kriptoipar szakértői pozitív árfolyam-előrejelzést adtak. Előrejelzésük szerint a Floki Inu értéke 2024 második negyedévében elérheti a 0,000213 dollárt.

KangaMoon (KANG): BitMart listázás beindítja az áremelkedést

A Floki Inu körüli felhajtás közepette a KangaMoon (KANG) rejtett kripto gyöngyszemként jelenik meg. A BitMart nemrég bejelentette, hogy listázza ezt az új mémcoint. A globális kereskedők érdeklődnek az előértékesítés során népszerűvé vált mémcoin iránt. Ezt abból is láthatjuk, hogy a KangaMoon már több mint 6,7 millió dollárt gyűjtött össze, és közel 10,000 KANG tulajdonossal büszkélkedhet.

A KangaMoon célja, hogy újradefiniálja a Játssz-és-Keress (P2E) játékpiacot saját P2E játékának bevezetésével. A KANG-ot játékon belüli valutaként vezeti be, lehetővé téve a játékosok számára, hogy játékbeli tárgyakat vásároljanak. Emellett a KangaMoon minden KANG tulajdonos számára hozzáférést biztosít exkluzív kihívásokhoz extra jutalmakért. Ez megoldja a mémcoinok hasznosságának hiányát és egyedivé teszi a KANG-ot.

A KangaMoon emellett a „visszaadás” közösségi fókuszával is büszkélkedhet. Például több mint 20,000 regisztrált közösségi tag aktívan részt vesz a közösségi média tartalmaiban. Ez azért van, mert a KangaMoon ingyenes KANG tokeneket adott legaktívabb felhasználóinak a hivatalos megjelenés előtt.

Az előértékesítés Bónusz Szakaszában 0,025 dollárért értékesítik. A mémcoin korai vásárlói most 400%-os megtérülést élveznek. Azonban a szakértők egy újabb 100-szoros emelkedést jósolnak, mivel a Tier-1 CEX BitMart bejelentette, hogy hamarosan listázza a KANG-ot. Ez az árjóslat meglehetősen hihető, mivel a P2E játékpiacra is támaszkodik, amely várhatóan 2028-ra eléri a 8,856 millió dollárt.

KangaMoon túlszárnyalja a Floki Inu-t?

A KangaMoon potenciálisan gyorsabban emelkedhet, mint a Floki Inu, mivel alacsony piaci tőkéje mindössze 25 millió dollár. Más szóval, a KANG-nak kevesebb új pénzre van szüksége az árfolyam emelkedéséhez. Mindezek miatt a KANG az egyik legjobb új mémcoinként jelenik meg. Ha meg szeretné vásárolni, iratkozzon fel az előértékesítésre az alábbi linkeken.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában