2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Szakértő kereskedő int a Solana (SOL) oldalán, miközben a Meme Moguls (MGLS) és a Lido DAO (LDO) is ígéretet tesz

2024-01-24 08:45 | Nézettség: 196
Az év előrehaladtával a befektetők a legjobb kriptot keresik, elkerülve a kevésbé ígéretes projekteket.

pull

A neves kriptoelemző és kereskedő, Crypto Tony kiemeli Solanát, mint egy nagy potenciállal rendelkező kriptográfiai eszközt. Ezenkívül a feltörekvő gyöngyszemek, mint például a Meme Moguls, egy új mémérme és a Lido DAO, jelentős nyereségre tesznek szert, és ezzel az idei év legjobb kriptoérméi közé tartoznak.

Crypto Tony kiemeli Solanát (SOL), mint potenciális nagy nyereséget ebben az évben

A Solana (SOL) jelenleg az ötödik legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizációt tekintve, és a tavalyi év során bekövetkezett meteorológiai emelkedésnek köszönhetően 332%-os növekedést ért el a tavalyi évhez képest mostanáig.

A Solana érme többé-kevésbé az egyik legértékesebb kriptoeszköz a kriptopiacon, és hosszú távon felülmúlja a Binance és az Ethereum teljesítményét. A Solana jelenleg több mint 44 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 2,5 milliárd dolláros kereskedési volumennel büszkélkedhet.

A Crypto Tony állítása Solana idei évre szóló erős teljesítményéről nem túlzottan elgondolkodtató, hiszen látja, hogy a Solana érme ára 100 dollár felett van , és általánosan emelkedő kilátásokat tart fenn. Solana határozottan kedvező helyet foglal el a legjobban vásárolható kriptokártyák listáján.

A Meme Moguls (MGLS) 5. szakasza csak most kezdődött, és a legjobb kriptoérmék közé tartozik, amelyek idén jelentős nyereségre számítanak

A Meme Moguls (MGLS) jelentős figyelmet kelt a mémérmék birodalmában. Annak ellenére, hogy kiadatlan, jelentős érdeklődést váltott ki, mivel éppen most kezdte meg az előértékesítés 5. szakaszát.

A mémjelzőkkel gyakran összefüggő átmeneti természettel ellentétben a Meme Moguls több, mint egy múló trend. Natív tokenje ($MGLS) játékon belüli pénznemként és irányítási tokenként is szolgál, gyakorlati dimenziót vezetve be, és az egyik legjobb kriptográfiai befektetési lehetőségként pozicionálja.

A Meme Moguls középpontjában a lebilincselő játék áll, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak a befektetési készségek tökéletesítésére szimulált kereskedés, kihívások és versenyek révén, csábító pénzjutalmakkal. A gazdagsági ranglista felvétele, ahol a legjobban teljesítők egy jövedelmező pénznyeremény-alapból osztoznak, további vonzerőt ad.

Ezenkívül a Meme Moguls metaverzum világa, kockáztatási lehetőségei és egyedi NFT-karakterei hozzájárulnak a csúcskategóriás kriptobefektetési lehetőséghez, amely a pillanatnyi hype-on túl is jelentős figyelmet érdemel.

Mivel a token előértékesítés negyedik szakasza rohamosan közeledik a kiárusításhoz, a potenciális befektetők megragadhatják a lehetőséget, hogy részt vegyenek és MGLS tokeneket szerezzenek a jelenlegi 0,0036 dolláros áron, mielőtt bármilyen potenciális növekedést érnének el.

A Lido DAO (LDO) két év után újabb csúcsárat ért el

A Lido DAO olyan kriptoérmék közé tartozik, amelyek a hanyatló fázisban hosszú idő után kezdenek lenyűgöző növekedést elérni. A Lido DAO 2021-ben érte el minden idők utolsó csúcsát. Azóta a Lido DAO token nem látott újabb ATH-t, azonban ára 2022-ben elérte a 4,80 dolláros csúcsárat.

A Lido DAO a közelmúltban több mint 58%-ot erősödött az elmúlt hónapban, ami a Lido DAO token általános bullish hangulatát jelzi. Míg az LDO jelenleg több mint egy hete tartó hanyatlást tapasztal, az ígéretek szerint hamarosan szilárd árat ér el.

A Lido DAO kereskedési volumene is nőtt az utóbbi időben, több mint 34,27%-ot erősödve az elmúlt 24 órában. A Lido DAO kereskedési tevékenységének növekedésével a token ára a jelenlegi rövid távú medvék visszatérését tükrözi.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában