2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A Meme Moguls (MGLS) a Solana (SOL) és a Ripple (XRP) ellen lép fel az Altcoin Showdownban

2024-01-17 08:23 | Nézettség: 200
A Solana (SOL) és a Ripple (XRP) mindketten olyan bullish tevékenységet mutatnak be, amely tovább növelheti értéküket.

solana

Ezt a lendületet szem előtt tartva azonban a kereskedők is diverzifikációra törekednek. A Meme Moguls (MGLS) szintén jelentős figyelmet kapott előértékesítésével. Ma áttekintjük, milyen messzire képes feljutni, és meghatározzuk a legjobb kriptovalutát a befektetéshez.

A Solana (SOL) 500%-kal emelkedik – az ár eléri a 168,25 USD-t 2024 negyedik negyedévére

A Solana (SOL) hatalmas, 500%-os emelkedést ért el az év végére (YTD), ami bullish futást jelez. Éppen az elmúlt hónapban a Solana árfolyama 40%-kal emelkedett, ami növelte a befektetők jövőbe vetett bizalmát.

A jelenlegi piaci kapitalizáció 41 96 208 127 dollár, az átlagos kereskedési volumen pedig 3 011 974 853 dollár. Az előző hét során a Solana kripto értéke is emelkedett, 87,74 dollárról 107,22 dollárra. A Solana ár-előrejelzése szerint 2024 végére akár 168,25 dollárig is emelkedhet.

A Ripple (XRP) erős támogatással rendelkezik – 0,90 dollár fölé emelkedhet?

A Ripple (XRP) a közelmúltban 0,5521 és 0,6334 dollár között konszolidált. Az általános diagramot tekintve egyértelmű, hogy a Ripple ára erősen támogatott az 50 napos és a 150 napos MA-kon. A 0,56 dolláros szint erős, és számos bearish próbálkozást sikerült megállítania.

Ez azt jelzi, hogy jelentős kereslet van a Ripple kriptográfia iránt. Bullish jeleket generál a közelmúltbeli arany keresztezés, amely akkor következik be, amikor a 150 napos mozgóátlag átlépi az 50 napos mozgóátlagot. Ez pozitív hosszú távú kilátásokat sugall a kriptoval kapcsolatban. A Ripple ár-előrejelzése szerint 2024 végére 0,9449 dollárra emelkedhet.

A Meme Moguls (MGLS) bemutatja a P2E ökoszisztémát passzív bevételi lehetőségekkel

A Meme Moguls (MGLS) egy olyan közelgő platform, amely a digitális szórakoztató teret szimulált kereskedéssel egyesíti. Az egyedülálló koncepció bevezetésével egy Play-to-Earn (P2E) modellt mutat be, amely az Ethereum tetejére épül.

Ezen keresztül a játékosok magával ragadó élményben részesülhetnek, és elkezdhetik a vagyon felhalmozását. Más kriptovalutákkal ellentétben az MGLS hasznosságot kínál majd, és játékbeli pénznemként fogják használni. Emellett kormányzásra is használható. A platform középpontjában az innovatív játék áll, ahol a játékosok tanulhatnak a vagyonépítésről.

Vannak ranglisták is, ahol a játékosok felmászhatnak és elérhetik a Moguls Statusot. Ezzel a lehető legmagasabb jutalmat érhetik el.

Az ökoszisztéma NFT-ket is tartalmaz majd. Ezek karaktereket és ritka tárgyakat képviselhetnek. Ezek birtoklásával a játékosok javíthatják feltételeiket, vagy el is adhatják őket további tőkenyereségért.

Van még Moguls World, egy dedikált metaverzum az ökoszisztémában.Itt a játékosok csatlakozhatnak likviditási poolokhoz és bányajelzőkhöz. Ahhoz, hogy több MGLS-kriptót kapjanak, a játékosok feltehetik a tokeneiket.

Ezt megtehetik a Meme Moguls Staking medencéjében. A megszerzett összeg a tét százalékos arányán és az éves hozamon alapul. Ezek a szempontok teszik a legjobb kriptovalutává a befektetéshez.

Összegzés

A Solana és a Ripple mellett a Meme Moguls jelentős előrehaladást ért el a blokklánc ICO-jával. Eddig elérte a 4. szakaszt. Itt mindössze 0,0027 dollárért kereskedik MGLS kriptokártyánként. A bevezetéskor az elemzők bullish, és 100-szoros felfutást vetítenek előre.
Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában