2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A Worldcoin (WLD) szárnyal a Sora megjelenése után, a Meme Moguls (MGLS) és a Hedera (HBAR) továbbra is tömeges vonzerőt képvisel

2024-02-23 07:51 | Nézettség: 176
A jelenlegi kriptovaluta piacon három olyan projekt jelent meg, amelyekre érdemes figyelni.

meme bika

A Worldcoin (WLD) jelentős lendületet ért el a Sora éles indítása után, míg a Meme Moguls (MGLS) és a Hedera (HBAR) tömeges érdeklődést mutat. Az MGLS és szinpadon lévő 5 előértékesítési sztár, akik 2024-ben 100-szoros mémérmévé fejlődhet a HBAR zöld listáival együtt.

Worldcoin (WLD): Emelkedés a láthatáron

A Worldcoin (WLD) kriptovaluta értéke emelkedik, miután az OpenAI elindította legújabb mesterségesintelligencia-eszközét, a Sorát. Sam Altman szemgolyó-szkennelési projektjének elsődleges kripto tokenjeként minden mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztés a Worldcoin javára válik.

A Worldcoin kriptovaluta mozgását tekintve csak az elmúlt héten 2,78 dollárról 6,37 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 343 millió dollárról 837 millió dollárra nőtt. Emellett az altcoin iránti hangulat is bullish, mivel 19 technikai mutató zöld. A Worldcoin e magas hírével a piaci elemzők azt jósolják, hogy a Worldcoin 7,11 dolláron fog kereskedni 2024 első negyedévében.

Meme Moguls (MGLS): Előkészíti a mém érmeteret

A Meme Moguls (MGLS) hírnevet szerez a mém érmék piacán. A folyamatban lévő előértékesítés már közel 2,5 millió dollárt halmozott fel. Jelenleg az előértékesítés 5. szakaszában van, és 30%-os befizetési bónuszt kínál, ami csak még több embert vonz.

A számtalan más mémérméhez képest az MGLS tokennek van valami, ami elválasztja a többitől: irányítási tokenként és játékon belüli pénznemként is használható a közelgő Meme Moguls játékban.

Erről az új játékról ismereteink alapján a játékosok megpróbálnak feljutni a Wealth Leaderboard-ra, virtuális befektetésekkel a lehető legtöbb vagyont szerezve. Ha végül megtöri az első 20 helyet, akkor a Meme Moguls napi bevételéből származó nyereményalapból osztozik.

Ebben a szakaszban az MGLS mém érme értéke 0,0036 dollár. Ez 90%-os növekedést jelent a kikiáltási árhoz képest. Iparági szakértők azt is jósolják, hogy ez az érme akár 100-szorosára is megugorhat, amint 2024 első negyedévében tőzsdére kerül. Mivel az előértékesítés február 28-án zárul, már nem sok ideje van megragadni ezt a mémérmét, mielőtt az egekbe szökne, ahogyan azt mindenki gondolná. .

Hedera (HBAR): Fedezze fel a TVL-t

Eközben Hedera (HBAR) is a címlapokra került. Nevezetesen, a House of Chimera kriptoelemzője rámutatott , hogy a Hedera elérte a TVL-csúcsot és a kereskedési volumen megugrását. Ennek a megugrásnak az oka a SaucerSwap Labs, amely a TVL 80%-át teszi ki.

Ez a Hedera hír emelkedést indíthat el ennek a kriptonak a számára. Ami a Hedera érme értékének mozgását illeti, csak az elmúlt héten 0,079 dollárról 0,10 dollárra nőtt. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 2,67 milliárd dollárról 3,46 milliárd dollárra ugrott. Ezen túlmenően ez az altcoin a 100 és 200 napos EMA felett forog. Emiatt a szakértők azt jósolják, hogy a Hedera 2024 második negyedévében eléri a 0,12 dollárt.

Mi ad előnyt a Meme Moguls-nak a Worldcoinnal és a Hederával szemben?

A Meme Moguls jelentős előnnyel rendelkezik a Worldcoinnal és a Hederával szemben a piaci kapitalizáció tekintetében. Az MGLS piaci kapitalizációja mindössze 10,8 millió dollár. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban növekedhet kevesebb új forrás beáramlásával. Ez azt is jelenti, hogy nagy potenciállal rendelkezik a gyors növekedésre, így az MGLS az egyik legnépszerűbb mémérme, amelyet érdemes megnézni.

 Látogassa meg a Meme Moguls Weboldalát

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában