2024. Április 24., szerda
György névnapja

Az Everlodge (ELDG) elindult az Uniswap-on, a Pyth Network (PYTH) és a Filecoin (FIL) bullish trendet mutat

2024-02-21 08:36 | Nézettség: 144
A legjobb kripto tokenek piaci tevékenységét vizsgálva a trendek azt mutatják, hogy az Everlodge (ELDG), mely egy új projekt, amely az ingatlanipart újrafogalmazza, megkezdte a token airdrop bevezetését a korai befektetők körében.

everlodge

Mint ilyen, az ELDG token hatalmas felvásárlásokon megy keresztül az Uniswap tőzsdén. Ezenkívül a viszonylag új Pyth Network (PYTH) token gyülekező jelet mutat. Hasonlóképpen, a Filecoin (FIL) is bullish lendületet váltott ki februárban. Tudjon meg többet lent.

Az Everlodge (ELDG) megszerezte a Token Airdrop első 25%-át, a tanúk piaci aktivitása megnövekszik az uniswap miatt

Az előértékesítési szakaszt január végén lezárva az Everlodge (ELDG) megkezdte a zökkenőmentes indulás alapjait, beleértve a Uniswap tőzsdére, a világ egyik legnépszerűbb kriptográfiai adatgyűjtő webhelyére való jegyzést. Sikeresen lezajlott az első légi dobás is. Mostantól mind a korai befektetők, mind az új befektetők kereskedhetnek az ELDG tokennel az Uniswap tőzsdén. Ennek eredményeként a token túllépett a piaci aktivitásban, mivel egyre több befektető vásárolja meg.

Tekintettel arra, hogy a korai befektetők akár 200%-os ROI-t is elértek az ELDG-től, több befektető csatlakozik, hogy pozicionálja magát a jövőbeli nyereség érdekében. A szakértők azt is jósolták, hogy az ELDG token akár 50-szeresére is nőhet egy éven belül, így 2024-ben a Filecoin és a Pyth Network mellett az egyik legnépszerűbb kripto token lesz.  

Eközben az Everlodge ingatlanbefektetési piaca azon van, hogy megváltoztassa az egyének ingatlanbefektetési módját. A világ első blokklánc-befektetési platformjaként az Everlodge olyan tervet készített, amely biztonságossá, jövedelmezővé és megfizethetővé teszi az ingatlanbefektetést. 

Ennek érdekében az Everlodge frakcionált NFT-ket hoz létre, amelyek a valós luxusingatlanok értékéhez kötődnek. Mint ilyenek, ezek az NFT-k eladásra kerülnek, és az őket megvásárló befektetők a luxusingatlanok töredékét birtokolják, és részesedést kapnak az ingatlanok által generált bevételekből. A befektetők már 100 dollárral megvásárolhatják ezeket az NFT-ket, amelyek ezeket az ingatlanvagyont képviselik. Az ingatlanok árának növekedésével az NFT-k ára is emelkedik. 

A Pyth Network (PYTH) 1 milliárd dolláros kereskedési volumenbe kerül a tartósan emelkedő trend közepette

Kevesebb mint egy évvel az indulása után a Pyth Network (PYTH) jelentős növekedésnek lehet tanúja a kriptopiacon. A CoinMarketCap piaci statisztikái azt mutatják, hogy a Pyth Network ára csak az elmúlt hónapban több mint 90%-ot emelkedett. A folyamat során a Pyth Network minden idők legmagasabb, 0,68 dolláros árát érte el. Míg az ár enyhe visszakövetése lefelé mutató trendhez vezetett, az elemzők szerint az altcoin hamarosan túlszárnyalja a jelenlegi árrekordot.

Nevezetesen, a Pyth Network piaci kapitalizációja 900 millió dollár fölé emelkedett, és az 1 milliárd dolláros határt kívánja elérni. A jelenlegi pályán a Pyth Network token valószínűleg 2024 első negyedévének vége előtt eléri ezt a bravúrt.

A Filecoin (FIL) Bullish Momentumot vált ki, a május megegyezik a tavaly decemberi árfolyamfordulattal

A Filecoin (FIL) árfolyama januárban egy bearish futásnak volt tanúja, és újjáéledt. A piaci grafikon szerint a token csak az elmúlt héten 28%-ot erősödött. Az elmúlt hónapban végzett kicsinyítés azt mutatja, hogy a Filecoin árfolyama emelkedett, 30%-ot erősödött ezen az időn belül.

Emellett a Filecoin kereskedési volumene napi átlagban 40%-kal nőtt az elmúlt héten. Mindezen statisztikák ismeretében a Filecoin ára a következő hetekben több mint egy év után először eléri a 8 dollárt. 

Az Everlodge-al (ELDG) kapcsolatos további információkért látogassa meg webhelyüket .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában