2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Az Everlodge elindítja az ELDG Token-t, Avalanche (AVAX) és a Cosmos (ATOM) bizonytalanságot mutatnak

2024-02-20 08:17 | Nézettség: 185
Az Everlodge (ELDG) innovatív ingatlanbefektetési modelljének köszönhetően az ingatlanvagyonba történő befektetés kiemelkedő eredményeket hozhat.

everlodge

Egy másik fejlemény, az Avalanche (AVAX) ára marginális növekedést mutat a kriptopiacon. Ezzel szemben a Cosmos (ATOM) token napok óta elhúzódó mogorva (bearish) hangulattal küszködik. Míg a tokenek különböző árpályákat mutatnak, a cikk megvizsgálja, hogy melyikük tartozik a legjobb kriptográfiai eszközök közé rövid és hosszú távon. 

Az Everlodge (ELDG) ingatlanbefektetési platformja széles körben elfogadott, a szakértők visszaadják a tokent a Bull-nak

Az Everlodge (ELDG) innovatív megközelítése az ingatlanbefektetések megfizethetővé, biztonságossá és jövedelmezővé tételére irányul, egyre nagyobb lendületet kap azon ingatlanbefektetők körében, akik most nagy számban csatlakoznak a projekthez. Az Everlodge segítségével a befektetők luxusingatlanok társtulajdonosai lehetnek olcsó áron, egyszerűen frakcionált NFT-k vásárlásával. Ezeket az NFT-ket valós luxusingatlanok támogatják, így a befektetők, akik megvásárolják őket, tulajdonjogot biztosítanak az általuk képviselt ingatlanokhoz. 

Ahogy ezeknek az ingatlanoknak az ára emelkedik, úgy nő az NFT-k ára is. A felhasználók már 100 dollárral megvásárolhatják ezeket az NFT-ket, amelyek ezen eszközök digitális ábrázolása. Ezenkívül a befektetők százalékos részesedést kapnak a közös tulajdonukban lévő ingatlanokból származó bevételből.

Az Everlodge innovációját az ELDG token konszolidálja, amely fokozott növekedési potenciált mutat. Az ELDG előértékesítésének befejezése után a token bekerült az Uniswap tőzsdére, és jelenleg jelentős kivásárlások zajlanak. Figyelemre méltó, hogy az ELDG korai befektetői akár 190%-os hozamot is produkáltak. Ugyanígy a szakértők támogatták a tokent, hogy felügyeljék az éven belüli potenciális 350%-os növekedést.

Mint ilyen, az ELDG az egyik legjobb kriptográfiai eszköz lett a blokkláncba történő befektetéshez, megelőzve az olyan tokenekeket, mint az Avalanche és a Cosmos. Mivel már szerepelt az Uniswapon, az ELDG emelkedésének esélye nagy. Ez most a legjobb alkalom a tokenbe való befektetésre, nagyon jó áron. Az elkövetkező hetekben az Everlodge platform más Tier -1 tőzsdéken is bevezeti a tokent, ami elősegíti a projekt népszerűségének növelését, és cserébe növeli a token árát.  

Lavina (AVAX) Vissza a buktató trendre

Az Avalanche (AVAX) árfolyama emelkedő tendenciát mutat, mivel január későbbi szakaszaiban nehezen ment felfelé. Amint az árdiagramon látható , az Avalanche január jelentős részében medve trendet mutatott, január utolsó hetében 27 dollárra esett. Az Avalanche árfolyama azonban azóta visszanyerte a vesztett teret: a januári zuhanás óta akár 40%-ot is erősödött, így az egyik legjobb kriptoérme, amely az elmúlt hetekben jó nyereséget hozott.

Eközben az Avalanche kereskedési volumene és a piaci kapitalizáció csökkent az elmúlt héten. Mint ilyen, a hanyatló piaci aktivitás kiüthet némi gőzt a token bullish lendületéből.

A Cosmos (ATOM) azt mutatja, hogy megtörte kiterjedt bearish trendjét

A Cosmos (ATOM) az év eleje óta jelentős medvetrenddel küszködik. Kontextusban a Cosmos ára több mint 14%-kal esett januárban. A piaci diagram azonban azt mutatja, hogy a token a következő napokban megtörheti a bearish hangulatot. 

A Cosmos heti árdiagramja azt mutatja, hogy a token enyhe, 2%-os növekedést mutatott. Tekintettel a token meghosszabbodott csökkenésére januárban, az enyhe növekedés jó dolgokra utal. Az elemzők a Cosmos token újjáéledésére számítanak a következő hetekben.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogasson el a webhelyükre .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában