2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Bitcoin (BTC) eléri a 150 000 dollárt idén? A Rollblock (RBLK) és az Algorand (ALGO) célja az 1 dollár.

2024-04-25 07:00 | Nézettség: 156
Bár a Bitcoin ára enyhe visszaesést mutatott, részben a Közel-Keleten zajló politikai helyzet miatt, a BTC idén már több mint 100%-kal emelkedett, és nagyon valószínű, hogy továbbra is növekedni fog.

A Bitcoin ára enyhe csökkenést mutatott, amely részben a Közel-Keleten zajló politikai helyzet következménye, de az év eleje óta továbbra is több mint 100%-os növekedést ért el, és valószínűleg tovább fog emelkedni. Ez az altcoin piacot is felélénkíti, olyan érmékkel, mint a Rollblock és az Algorand, amelyek várhatóan nagyobb nyereséget érhetnek el, mint a Bitcoin. Különösen nagy az izgalom a Rollblock iránt, ami egy új online kriptokaszinó előértékesítési szakaszában van, és amelyről úgy vélik, hogy 10,000%-os hozamot érhet el.

További információkat olvashatsz ezekről az érmékről...

A Bitcoin bizonyítja, hogy itt van, hogy maradjon, az ETF-jeivel együtt. Ha már egy ideje foglalkozol kriptovalutákkal, tudni fogod, hogy a Bitcoin portfóliódban való tartása fontos módja a befektetéseid diverzifikálásának és a viharok kibekkelésének, mivel hosszú távon a BTC ára mindig emelkedik.

A közelmúltbeli ETF-jóváhagyások és a világszerte történő eszközkezelői beáramlások azt mutatják, hogy a Bitcoin már túl nagy ahhoz, hogy kudarcot valljon, szembeszállva az összes TradFi vezetővel, akik képmutató módon azt jósolták, hogy a Bitcoin nullára fog esni.

A valóság az, hogy a BTC csak most kezdi. Ez azt jelenti, hogy egy 150 ezer dolláros célár az idén, vagy talán jövőre, nagyon elérhető.

A Rollblock lehet a következő altcoin, amely milliomossá teszi a kis befektőket?

Míg a Bitcoin jelenleg körülbelül 63 ezer dolláron áll, a 150 ezer dolláros cél egy 138%-os növekedést jelent ebből a számból. Ez értelmezhető a Bitcoin nagy piaci kapitalizációja miatt. Azonban azoknak, akik szeretnének portfóliójukba akár 10,000%-os növekedést is beépíteni, új érmékbe, mint például a Rollblock $RBLK, kell diverzifikálniuk.

Az online kaszinók az elmúlt években hatalmas népszerűségre tettek szert, a globális játékpiac 2022-ben 245,9 milliárd dollárra volt értékelve. Az online kaszinók eltávolítják a kaszinóba való belépés stigma-ját, és most sokkal több nőt vonzanak, mint a hagyományos kaszinók, talán éppen emiatt.

Izgalmas, amikor a kripto és az online kaszinók kombinációjához érkezünk, és pontosan ezt fogja tenni a Rollblock. Bár ennek az ötvözésnek számos előnye van, jelenleg két kiemelkedő jellemző van: először is a blockchain átláthatósága, ami azt jelenti, hogy az emberek láthatják, hogy a kaszinó őszinte és nem fogad ellenük.

Másodszor, a Rollblock tokeneket birtoklók hűségbónuszokat és egyéb előnyöket kapnak (még megerősítésre vár), ahogy a kaszinó növekszik. Gondolj a Rollblock tokenekre mint a cégben lévő részesedésre, ahol a kriptovaluta részben a kaszinó bevétele által van fedezve.

A Rollblock az előértékesítés első szakaszába lép, mindössze 0,01 dollárért. Az ár növekedni fog, ahogy minden szakasz befejeződik, az érmére pedig 1 dolláros célárat jósolnak, amikor élőben kerül a nyílt piacra.

Az Algorandnak meg kell oldania a centralizációs problémákat, de az 1 dolláros cél elérhető

Az Algorandot egykor Gary Gensler, az SEC elnöke támogatta, az MIT-en tartott előadásaiban. Valójában 2019-ben „nagyszerű technológiának” nevezte az Algorandot. Legalábbis ez volt a helyzet, mielőtt 2023-ban kijelentette, hogy az Algorand egy biztonsági eszköz.

Azonban az SEC továbbra is kritikát kap azért, mert véget nem érően változtatja meg véleményét arról, hogy mely kriptovaluták biztonságosak és melyek nem, valamint akadályozza a kriptovaluták kereskedelmét.

Mivel az Algorand tovább dolgozik az ALGO decentralizációján, úgy tűnik, hogy az Algorand, akárcsak a BTC és az ETH, a jövőben mentes lesz ettől a terhes címkétől.

Mivel az Algorand az utolsó bikapiac során elérte az 1,60 dolláros csúcsokat, az 1 dolláros cél ésszerűnek, ha nem is kissé konzervatívnak tűnik.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma! Webhely: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában