2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Cardano és XRP tulajdonosok aggódnak. Lehet, hogy az új memecoin, a Raboo lesz a jobb profitok megoldása?

2024-06-04 05:00 | Nézettség: 138
A vezető altcoinok, Cardano (ADA) és Ripple (XRP) nehéz időket élnek át a kereskedési diagramjaikon, bár nagyon különböző okok miatt.

Cardano egész évben nem volt lenyűgöző, és kimaradt a legtöbb token rallyból annak ellenére, hogy intenzív fejlesztések zajlanak a blokklánc szinten. A Ripple esetében az XRP altcoin árfolyama stagnál, köszönhetően az SEC-vel folyamatban lévő pernek.

rabu

Mindkét hálózat befektetői aggódnak, sőt, még a betéteiket is áthelyezik

A Raboo (RABT) egy valószínű célpont, amely hosszú távon nyereséget és kilátásokat kínál. A presale most zajlik, és 233%-os ROI-t kínál, amiért a $RABT tokenek ilyen népszerűek.

Jelenleg így néz ki a piac

Cardano kiesik a vezető altcoinok közül a stagnáló kereskedés miatt

A memecoin őrület a kripto-univerzumban még a vezető altcoinokra is átterjedt. Cardano kikerült a top 10 kriptovaluta listájáról, miután a Shiba Inu a héten megugrott. Így már két memecoin is a top rangsorban van, ami az ADA közelmúltbeli visszaesésének egyik jele.

Igen, volt spekuláció arról, hogy a Cardano ETF-ek valósággá válnak, de ezek a beszédek nem segítettek az ADA altcoin árfolyamán. A Ripple vezérigazgatója szerint az ADA, XRP és Solana elkerülhetetlenül megkapják az ETF-jeiket, de ennek a valósággá válása még időt vehet igénybe.

Cardano 3,46%-kal csökkent az elmúlt héten, és bár az Ethereum hírei némi emelkedést hoztak, az ADA még mindig langyos. A hálózat a Solana és az Ethereum vezető blokkláncokkal versenyezve nem valószínű, hogy hamarosan sok tevékenységet látunk az ADA-n.

A Ripple folyamatban lévő pere rontja a token iránti keresletet

Mindig lehetségesnek tűnt, de a Ripple és az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) közötti elhúzódó per befolyásolja a piaci helyzetet. A piaci mutatók aggasztóak, különösen azoknak a kereskedőknek, akik a bull run-tól reméltek nyereséget, és még mostanában is az XRP-nek egy jelentős csapással kellett szembenéznie.

Az egyik Ripple bálna, Rzn, az elmúlt nap során mintegy 51 millió XRP tokent dobott különböző tőzsdékre. A per és a Ripple altcoin árfolyam előrejelzései körüli széleskörű bizonytalanság elkezdte okozni az első eladási nyomás hullámokat, és hamarosan még többet láthatunk az XRP diagramokon.

Ripple 3%-kal a múlt heti árfolyama alatt kereskedik, és a befektetők valószínűleg sokat fognak elmozdulni ezen a héten. Végül is, ez a bull run, és a befektetők már a nyereségüket akarják a zsebükben tudni.

Más hírek szerint a Raboo érdekes választás a legtöbb befektető számára. Íme, mit kínál az új meme projekt.

Raboo presale vonzza a kripto-univerzumot!

Míg sok DeFi coin nehézségekbe ütközött a bull run során, a meme coinok a legnagyobb nyertesek listáján szerepelnek. Raboo az egyik legnépszerűbb meme, és még el sem indult.

A Raboo tokenomikája egy közösségorientált projektet ábrázol, amely ambiciózus a vezető helyek elérése érdekében. Az earn-to-post funkcióval a Raboo jutalmazni kívánja azokat a felhasználókat, akik hozzájárulnak a meme-készítési folyamathoz. Amikor a $RABT ökoszisztéma felhasználói GIF-eket, videókat és képeket posztolnak, token jutalmakat kapnak cserébe.

Most van egy 135 millió token pool, amely kizárólag az aktív felhasználók jutalmazására szolgál. Érdekes módon még azelőtt elkezdheted keresni a $RABT jutalmaidat, hogy a tokenek élővé válnának!

Hosszú távon a Raboo célja, hogy rövid időn belül meghódítsa a meme szektor vezető helyeit. Az állandó friss, szórakoztató meme-ek áramlásával a Dogecoin és kutyás meme-jei hamarosan feledésbe merülnek.

Összességében a Raboo nyereséget és jövőbeli terveket kínál – és ez még nem minden.

Összegzés

A Raboo presale nyereségeit 233%-ra becsülik, és már most a $RABT tokenek 60%-kal emelkedtek. Még mindig csatlakozhatsz a presale nyereségekhez, de van egy 100x potenciál, amikor a vezető tőzsdék listázzák a Raboo-t a kereskedési opcióik között. Most a 4. szakasz ára $0.0048.

Részt vehetsz a Raboo presale-ben itt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában