2023. március 30., csütörtök
Zalán névnapja

Hajléktalan kölyökkutya követte a zsarut, ami ezután történik igazán szívbe markoló! Egy igaz történet

2023-02-08 19:29 | Nézettség: 232
Kutya és ember köteléke sokkal nagyobb mint amennyire gondolnád. Ki ragaszkodik jobban a egymáshoz? Két ember vagy egy ember és egy kutya. A kutya szeretete és hűsége feltétel nélküli. Ha egy kutyát szeretsz akkor ő az életed végéig a leghűségesebb társad marad. Kutyáknak különleges érzékük van ahhoz, hogy kiválasszák a jó és a rossz embereket. A kutyáknak sokkal fejlettebb érzékszerveik vannak az emberénél, ezért sokkal jobb megérzéseik is vannak.

A kutyák személyisége legalább olyan sokféle, mint az embereké, így a négylábúak között is akadnak örökké nyughatatlanok, akik bizony feladják a leckét gazdájuknak, ha a nevelésükről van szó.

Ha egy kutya egyszer úgy döntött, hogy szeret téged, akkor mindig és mindaddig szeretni fog, amíg csak élsz. Szinte lehetetlen rábírni arra, hogy meggondolja magát.

A kutya képes szeretni is, együtt érezni is: ha beteg a gazdája, nem mozdul mellőle és nyüszít. A kutya még unatkozni is tud, és képes élete értelmét egy másik lényben látni: ha a gazdája meghal, némelyik utána pusztul, csak hogy vele maradhasson.

Sokan úgy tartják, hogy a város nem kutyának való, szerintük a kutyák csak arra vágynak, hogy valahol vidéken szabadon futkározzanak. Az evolúció azonban úgy formálta a kutyát, hogy igényli az ember közelségét, s ha tehetné, minden jól szocializált kutya gazdája állandó közelségét választaná. A városi kutyák ezért sokkal boldogabbak is lehetnek, mint a kennelben tartott vidéki társaik.

Ide kattintva megtudod milyen kutya illik hozzád? 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=89f363yDslY