2024. június 22., szombat
Paulina névnapja

Három kiemelkedő kriptovaluta 2024-re: Meme Moguls (MGLS), Kaspa (KAS) és THORChain (RUNE)

2024-02-10 08:20 | Nézettség: 225
Több ezer potenciális befektetéssel a DeFi-be való bekapcsolódás elsöprő lehet. Ahelyett, hogy órákat töltene a megfelelő lehetőség keresésével, az új befektetők választhatják a Meme Mogulst, a Kaspát és a THORChaint.

meme

Ezek a gyorsan növekvő ökoszisztémák már 2023-ban is jelentős megtérülést kínáltak a befektetőknek, most pedig további növekedésre készülnek 2024-ben. 

Milyen magasra fognak menni a mémmogulok 2024-ben?

A Meme Moguls befektetői a projekt előértékesítésének február 28-i végére készülnek. Az elemzők úgy vélik, hogy a Meme Moguls az első 5 előértékesítési körben már 90%-os hozamot kínált, így jelentős növekedést tapasztalhat az indulás után. 

A projekt segédprogram tokenje, a $MGLS 0,0038 dollárért kelt el. A tokenek a Meme Moguls vége előtt várhatóan elérik a 0,0042 dollárt, és a projekt indulását követő egy héten belül elérhetik a 0,005 dollárt. Ezenkívül a bullish szakértők azt jósolják, hogy az MGLS dollár 0,19 dollárra emelkedhet egy éven belül, ami 100-szoros hozamot kínál a korai értékesítés előtti befektetőknek. 

Az ilyen nagy hozamok reflektorfénybe helyezték a Meme Mogulst, és most a játékok közössége gyorsabban növekszik, mint valaha. Csak az elmúlt héten a Meme Moguls több száz új befektetőt szerzett, és a projekt további 200 000 dollárt gyűjtött össze, így a teljes összeg 2,19 millió dollárra nőtt. 

A következő héten a Meme Moguls bemutatja a közelgő játékának előzetesét. Ez a játék képessé teszi a játékosokat azáltal, hogy megtanítja nekik, hogyan kell befektetni egy virtuális tőzsdére. Itt a játékosok virtuális mém-alapú portfóliókat építenek, elhelyezve azokat a játék ranglistáján, és sokféle játéklehetőségben találkozhatnak más játékosokkal. 

Március 11-én a Meme Moguls megkezdi játékindításának 1. fázisát, melynek során a befektetők elmerülhetnek egy egyedülálló, izgalmas és új P2E ökoszisztémában. Tekintettel a projekttel kapcsolatos várakozásokra, a Meme Moguls várhatóan nagy siker lesz, és megzavarhatja a P2E piacot. 

Meg fog növekedni a Kaspa az új Wallet integráció után? 

A Kaspa volt az egyik legjobban teljesítő DeFi projekt 2023-ban. Értéke 1374%-kal nőtt, ezzel a Kaspát a legjobb 40 kriptoprojekt közé tolta. Ez a kiemelkedő teljesítmény segített a Kaspának felkelteni a népszerű elemzők, például a CryptoOG figyelmét, akik dicsérték az altcoint árteljesítményéért. 

A CryptoOG rendkívül bullish a Kaspában, és azt jósolja, hogy a következő kriptovaluta-buli során elérheti a 3-5 dollárt. Ez a növekedés a Kaspát a világ egyik legjobban teljesítő kriptovalutájává tenné, amely magasabb hozamot kínál, mint a piac számos vezető projektje. 

A múlt heti kisebb korrekciót követően a Kaspa bejelentette, hogy új integrációt hajt végre a CryptoWallet.com-mal. A Kaspa mostantól elérhető lesz a platformon, és a befektetők a Kaspa pénztárcájával kereskedhetnek az eszközökkel. Ez az új partnerség jelentősen javítja a Kaspa ökoszisztémát, és új befektetők ezrei számára teszi könnyen elérhetővé a kriptovalutát. 

A THORChain fejlesztői 60 millió token elégetését javasolják

A januári 10%-os csökkenés után a THORChain fejlesztői azt javasolták, hogy 30 millió RUNE token égessenek el a Standby Reserve alapból. Ez a teljes THORChain (RUNE) kínálat 12%-át teszi ki, és elősegítené a THORChain hitelezési képességeinek javítását.  

A THORChain fejlesztője, a @Pluto9r X-en szerint ez a javaslat a THORChaint a „világ legmélyebb BTC-készletévé” tenné. A javaslatot azonban vegyes reakciók fogadták az egész THORChain közösségben, és sokan elutasították azt.  

Míg egyes befektetők egyetértenek abban, hogy a THORChain tokenek elégetése javíthatja a platform hitelezési kapacitását, mások azzal érvelnek, hogy ez egy nagy feltételezés. A THORChain fejlesztői továbbá azzal érveltek, hogy a tokenek elégetése növelné a maradék RÚNA értékét. A befektetők azonban továbbra is megosztottak a döntéssel kapcsolatban 

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről: 

 Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában