2024. június 22., szombat
Paulina névnapja

Az Injective (INJ) megkezdi az emelkedés felé vezető utat, a Chainlink (LINK) 36,8%-ot nőtt – a kereskedők a Meme Moguls-hoz (MGLS) fordulnak, mivel az 100-szoros emelkedési potenciállal rendelkezik

2024-02-08 09:18 | Nézettség: 203
A Chainlink (LINK) értéke jelentős, 36,8%-os emelkedésnek volt tanúja, ami pozitív piaci hangulatot váltott ki a szélesebb web3-as térben.

mémek

Emellett az Injective (INJ) kriptovaluta is felfelé halad az értékben, és hamarosan új magasságokba léphet. Ennek ellenére a Meme Moguls (MGLS) mint DeFi projekt kapja a legnagyobb figyelmet, és domináns mémérmévé válik, százszoros felemelkedési potenciállal.

A Chainlink (LINK) 36,8%-kal nőtt – az ár 29,14 dollárig emelkedik

A Chainlink (LINK) értéke felfelé halad, és meghosszabbította raliját, miután csak az elmúlt hónapban 36,8%-kal emelkedett. Csak az elmúlt két hétben 30% feletti emelkedést mutatott, ami a Chainlink árfolyam emelkedő lendületét jelzi . 

A teljes emelkedés 15,17 dollárról 19,64 dollárra nőtt, ami azt jelzi, hogy a Chainlink kriptokártya majdnem átlépte a 20 dolláros pontot. Az MACD és az RSI optimális helyzetben vannak, és további növekedésre van lehetőség. Ha ez sikerül, a Chainlink ár-előrejelzése szerint 2024 végére elérheti a 29,14 dollárt. 

Az Injective (INJ) megkezdi a felépülés útját – az ár eléri az 53,79 dollárt

Az Injective (INJ) V-alakú felépülést indított el, és értéke az elmúlt évben hatalmas emelkedést mutatott. Az Injective ár éves (YTD) emelkedése 731,6%-os volt, ami hatalmas emelkedést jelent azok számára, akik korán bekapcsolódtak a projektbe. Mindazonáltal az MACD mutatója most az Injective kriptováltozat bullish crossover-jét ugratja.

Épp az elmúlt héten az INJ 31,15 dollárról 35,08 dollárra nőtt, és ha sikerül tartania ezt a lendületet, új magasságokat érhet el. Ez növelheti a bizalmat a kripto bullish tézise iránt. Az Injective ár-előrejelzése szerint 2024-ben 53,79 dolláron érhet véget.

A Meme Moguls (MGLS) uralja a 6,1 milliárd dolláros piacot – az ár 100-szorosára emelkedik

A Meme Moguls (MGLS) egy közelgő DeFi projekt, amelynek célja, hogy innovatív funkciók bevezetésével teljesen megváltoztassa a felhasználóknak a mém érmetérrel való interakcióját. Ez egy Ethereum-alapú projekt, amelynek saját natív kriptokódja, az MGLS szolgál a játékon belüli pénznemként.

A játékosok a meglévő egyenlegükkel hozzájárulhatnak a Meme Moguls tétkészletéhez passzív bevételi lehetőségekért. Ezenkívül van a Moguls World, egy dedikált Metaverse, valamint egy kaszinó, ahol bárki hozzáférhet az új lehetőségekhez.

A Statista által generált adatok alapján a globális mémipar értéke 2020-ban 2,3 milliárd dollár volt. Ennek ellenére 2025-ben akár 6,1 milliárd dollárra is bővülhet, és ha a Meme Moguls csak egy kis részét ragadja meg, akkor új magasságokba emelkedhet. 

Most, a blokklánc ICO 5. szakaszában az MGLS token mindössze 0,0036 dolláron forog. A 6. szakaszban az értéke 0,0042 dollárra kúszik fel. Eddig több mint 2,1 millió dollár gyűlt össze, és elemzők szerint akár 100-szorosára is megugorhat az induláskor. 

Az előértékesítés február 28-án, szerdán ér véget, és ezt követően a kripto értékében jelentős változás következhet be. Ezen túlmenően a kripto az első negyedévben felkerül a Uniswap-ra és más platformokra. 

Összegzés

Nyilvánvaló, hogy a Chainlink és az Injective is nagy hullámokat kelt a Web3 körökben, de a legjelentősebb vonzerő a Meme Moguls. 100-szoros felfutási potenciáljával és a főbb DEX-eken való potenciális tőzsdei bevezetésével jelentős erővé válhat az iparágban.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában