2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Hőmérő segítségével így nézheted ingyen a világ összes TV 📺 csatornáját❗️

2024-01-09 19:22 | Nézettség: 524
Ingyen TV-nézés 📺 saját készítésű antennával❗️ Az egyszerű és otthon elvégezhető lépések segítségével hozzon létre egyedi antennát, amely lehetővé teszi számára a kedvenc műsorok zökkenőmentes élvezetét. Élvezze az ingyenes otthoni TV 📺 nézés élményét❗️

A  📺 TV-nézés új dimenziója saját készítésű antennával! Egyszerűen használja a hőmérőt, válfát és SDI antennakábelt, hogy egyedi antennáját létrehozza, amely lehetővé teszi a kedvenc műsorok élvezetét kreatív és költséghatékony módon. Éljen a rugalmasság és az otthoni készítés örömével, és vegye át az irányítást a TV-szórakozás felett!

tv andenna

Az alábbiakban leírom, hogyan lehet egy TV 📺 antennát készíteni az említett eszközök felhasználásával

Hozzávalók:

 1. 1 db hőmérő
 2. Müanyag válfá
 3. SDI antenna kábel
 4. "Krokodil" csipesz (amivel a válfához rögzített hőmérőt összeköti a TV-kábelekkel)
 5. Dugó (amivel a TV-hez rögzítik)

Előkészületek:

 1. Vegyük elő a müanyag válfát, és biztosítsuk, hogy tiszta és sértetlen legyen.
 2. Ellenőrizzük, hogy a hőmérő működőképes állapotban van-e.
 3. Vizsgáljuk meg az SDI antenna kábelt, hogy nincs-e rajta sérülés.

.

világháló

Készítés lépései:

 1. Helyezzük el a hőmérőt a válfán úgy, hogy a kijelző könnyen olvasható legyen, és ne zavarja a többi alkatrészt.

 2. Rögzítsük a hőmérőt a válfához a "krokodil" csipesz segítségével. Csatoljuk a csipeszt a hőmérőhöz, majd rögzítsük a válfához. Győződjünk meg arról, hogy a kapcsolat szilárd és stabil.

 3. Csatoljuk az SDI antenna kábelt a hőmérőhöz. Használjuk a "krokodil" csipeszt a kábel rögzítéséhez, és biztosítsuk, hogy a kapcsolatok jók és stabilak legyenek.

 4. A másik végén az SDI antenna kábelt csatlakoztassuk a TV-hez. Ehhez használjuk a megfelelő dugót, és győződjünk meg arról, hogy a csatlakozás biztonságos és stabil.

 5. Helyezzük el az elkészített antennát egy olyan helyen, ahol lehetőleg nincs akadály a jelátvitel számára, és próbáljuk meg bekapcsolni a TV-t. Állítsuk be a TV antennabeállításait, és keresse meg a legjobb vételt.

Fontos megjegyzés: Ez a házi készítésű antenna lehet, hogy nem lesz olyan hatékony, mint egy professzionális TV antenna. A jelminőség és a vételi távolság változhat a készített antennától függően.

Miért működik a fent leírt módszer alapján készített antenna?

Az alábbiakban néhány okot sorolok fel, amiért ez a módszer elméletileg működhet:

ruhafogas

Válfahasználat:

A válfát használhatjuk a hőmérő és az antenna kábel rögzítésére. Az anyag, amiből a válfát készítik, például műanyag, üvegszál vagy fa, nem zavarja jelátvitelt, így elméletileg nem akadályozza a rádiófrekvenciás jelek továbbítását.

"Krokodil" csipesz és SDI kábel:

A "krokodil" csipesz lehetővé teszi a hőmérő és az antenna kábel biztonságos rögzítését. Az SDI kábel egy típusa a koaxiális kábelnek, amely elég jól alkalmazható antennakábelként. A krokodil csipesz és az SDI kábel megfelelően rögzítve lehetővé tehetik az elektromágneses jelek átvitelét.

Hőmérő használata:

A hőmérő valószínűleg vékony vezetőket tartalmaz, és bár nem tervezik antennaként, de elméletileg az elektromágneses jeleket képes lehet rögzíteni és továbbítani, bár nem hatékonyan és optimálisan.

lázmérő

Azonban fontos megjegyezni, hogy ez a módszer nem fog biztosítani az optimális TV-jelminőséget vagy vételi távolságot. Az antenna hatékonysága erősen függ a környezeti tényezőktől, a készített eszköz minőségétől és az adásforrás távolságától. Professzionális TV antennák tervezése és gyártása szakképzést és speciális tervezési szempontokat igényel. A házi készítésű antennával elért eredmények változhatnak, és nem garantált a stabil működés.

radiátor

 

Ha tetszett ez a videó és a hozzá tartozó cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

 


Megnézem a videót
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=TTDoeToLiOc

További videók a témában