2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Lemaradtál a Solana memecoinokról, BONK-ról és WIF-ről? Ez az új altcoin 2024-ben felülmúlhatja mindkettőt

2024-05-20 08:37 | Nézettség: 125
Az elmúlt évben a Solana dominálta a memecoin piacot néhány legjövedelmezőbb projekttel.

Míg a Bonk (BONK) és a Dogwifhat (WIF) a Solana két vezető memecoinja, amelyek több mint 100-szoros nyereséget hoztak, a Rollblock (RBLK) egy új altcoin, amely nagyobb ROI-t ígér 2024-ben. Mint egy zavaró projekt egy 450 milliárd dolláros iparágban, a piaci szakértők szerint az RBLK lehet a következő blue-chip coin.

rollplock

Bonk (BONK) Konszolidálódik az Exchange Listing Ellenére

A Solana első kutyatémájú memecoinja, a Bonk (BONK), az év elején az egyik legnagyobb nyertes volt. Az első két hónapban a BONK ára több mint 400%-kal emelkedett, és elérte a 0,00004547 dolláros ATH-t. Mint az egyik vezető memecoin, a BONK felkerült a Bithumb listájára.

Annak ellenére, hogy felkerült az egyik legnagyobb koreai tőzsdére, a memecoin nem tudott kitörni a konszolidációjából. Az elmúlt hónapban a BONK továbbra is a 0,0000200 és 0,0000300 dollár közötti tartományban mozgott.

A Dogwifhat (WIF) Lenyűgöző Emelkedése

A 2023 végén indult Dogwifhat (WIF) követte a Solana memecoin tér trendjét. A Dogwifhat közösségközpontú megközelítése azonnali sikert aratott a memecoin rajongók körében. Emellett a memecoin őrület és több nagy tőzsdei bevezetés a WIF-et a csúcsra emelte.

2023 december és március között a Dogwifhat ára 0,150 dollárról 4,85 dollárra emelkedett. Bár a Dogwifhat (WIF) az év elején az egyik legjobb kripto volt, a memecoin csökkenő tendenciát mutatott, ahogy a memecoin őrület alábbhagyott. Ennek eredményeként a figyelem a Dogwifhatról az ígéretesebb projektek felé fordult, mint például a Rollblock.

Rollblock (RBLK) Vezeti a Kripto Piacot 2024-ben

Azok számára, akik lemaradtak a BONK és WIF által nyújtott csábító ROI-ról, a Rollblock (RBLK) még jobb lehetőséget kínál. A piaci szakértők szerint az RBLK a legjobb kripto, amibe most érdemes befektetni, mert a Rollblock potenciálisan zavaró hatással lehet a 450 milliárd dolláros játék iparágra.

A Rollblock kifejlesztett egy GambleFi protokollt, amely a világ legigazságosabb és legátláthatóbb játékplatformját biztosítja. Emellett a platform a legmodernebb blokklánc technológiát alkalmazza, hogy felhasználói könnyedén játszhassanak több mint 150 játékot.

Egy másik tulajdonság, amely a Rollblockot az egyik legjobb kriptóvá teszi, az a bevétel-megosztási modellje. A projekt heti bevételeinek akár 30%-át erre a folyamatra fordítja, a felét az RBLK tokenek visszavásárlására és elégetésére, hogy erősítse a tokent. A másik fele a stakerek és az RBLK token birtokosok jutalmazására szolgál.

A bevétel-megosztási modell nagy előnyt jelent a Solana memecoinokkal szemben, mivel gyakran kizárólag spekulatív kereskedésre támaszkodnak. Ez deflációssá teszi az RBLK-t, miközben jutalmazza a közösség tagjait a platformon való részvételért.

A Rollblock jelenleg korai szakaszban van, az RBLK ára csak 0,012 dollár tokenenként a második előértékesítési szakaszban. Ez az árpont teszi az RBLK-t a legjobb kriptóvá, amibe most érdemes befektetni, mivel a piaci szakértők 2024-re 10 dolláros árfolyamcélt tűztek ki. Már több mint 27 millió tokent értékesítettek, ami mutatja, hogy mennyi érdeklődést generált a Rollblock néhány nap alatt.

Záró Gondolatok

Csúcspontjukon a Bonk és Dogwifhat a piac legjövedelmezőbb memecoinjai voltak, de nem tudták megismételni ugyanazt a teljesítményt, mivel az érdeklődés csökkent. Ezért a Rollblock nagyobb hozamokat ígér 2024-ben. A zavaró GambleFi protokolljával és bevétel-megosztási modelljével a Rollblock úton van, hogy a kripto világ következő nagy dobása legyen.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában