2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Ma Kedvezményesen Vásárolható Kriptovaluták: Az 5 Legjobb, 1 Dollár Alatti Kriptopénz, Melyek Májusban Akár 100-szoros Növekedési Potenciállal Bírnak.

2024-05-04 07:00 | Nézettség: 168
Az olyan bevált érmék, mint az Ethereum vagy a Bitcoin, már elérték a blue-chip státuszt, de korábban 1 dollár alatti értékük volt.

Figyelemreméltó, hogy ezek az érmék a ma ismert kriptopiac legfelső szintjévé váltak. Ugyanebben a forgatókönyvben számos mai token, amelyek értéke jelenleg az 1 dollár alatt van, jelentős potenciált jelez a jövőbeni hatalmas nyereség elérésére.

kangamoon

Ebben a cikkben megvizsgáljuk az öt legfontosabb kriptovalutát, amelyek erős potenciális növekedést mutatnak: KangaMoon (KANG), Hedera (HBAR), Tron (TXR), Gala (GALA) és Cardano (ADA). Vizsgáljuk meg egyediségüket és potenciális növekedésüket.

KangaMoon (KANG): A legforróbb memecoin 100-szoros növekedési potenciállal

Figyelembe véve az előértékesítésben elért figyelemre méltó piaci teljesítményt, a KangaMoon folyamatosan hódít, mint az egyik legjobb mémprojekt 2024-ben. A feltörekvő mémprojekt integrálja a P2E és a SocialFi modellt, hogy olyan közösséget hozzon létre, ahol a felhasználók harci témájú tevékenységekben vesznek részt. kihívásokat és versenyeket, és végül jutalmakat és díjakat szerezhet.

Sőt, a mémek rajongóinak lehetőségük lesz megalkotni és továbbfejleszteni Kangaverse karaktereiket. Minden kihívás lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy KANG tokenek vagy ritka NFT-k formájában jutalmakat szerezzenek. Ezenkívül a KANG birtokosai további ingyenes tokent nyerhetnek, amikor csatlakoznak a mémprojekt online népszerűsítéséhez.

Figyelemre méltó, hogy a projekt már 290%-os árértéket gyűjtött össze rövid idő alatt, és ugyanazt a ROI-t regisztrálta a korai befektetők számára. A jelenlegi lendületben a KANG token valószínűleg további 100-szoros növekedést produkál jelenlegi értékéhez képest a hivatalos megjelenés előtt. Ezzel a nézettel a mémprojekt kiemelkedik a legjobban megvásárolható 1 dollár alatti kripto tokenként.

Jelenleg az egyének 0,0196 dollárért vásárolhatják meg a KANG tokent, és minden vásárlás után 10% bónuszt kapnak. A legtöbb tapasztalt befektető tudja, hogy a legjobb módja annak, hogy exponenciális nyereséget generáljon a piacról, ha korán csatlakozzon a projekthez. A KangaMoon előértékesítési lehetőséget kínál a hatalmas hozamok elérésére.

Hedera ára emelkedik a BlackRock token bevonása által

Fenntartható nyilvános hálózatként a Hedera (HBAR) megkönnyíti a DApp-ok létrehozását a blokkláncon. A piaci stagnálás után, amely minimális ármozgásokat tapasztalt az egész fórumon, a Hedera árfolyama jelentős növekedést ért el az elmúlt héten. Az érték 50%-os növekedését a BlackRock tokenben való részvételével kapcsolatos pletykáknak tulajdonították.

A Hedera árfolyama azonban visszaállt a csökkenő trendbe, miután később kiderült, hogy a bullish hír hamis volt. Sok szakértő úgy véli, hogy a Hedera árfolyam emelkedő trendje emelkedést indíthat el a következő napokban. Az elemzők úgy látják, hogy a Hedera érme 0,10 dolláros szint környékén találhat támogatást.

Sőt, úgy vélik, hogy a Hedera árfolyamának bearish trendjei már középtávon mutatkoznak, és rövid és hosszú távon is emelkedhetnek. A CoinMarketCap adatai szerint jelenleg 0,104 dolláron kereskednek a Hedera érme a jövőben.

A Tron Coin a kereskedési volumen óriási felemelkedésnek lesz tanúja

A Tron hálózat egy másik kriptográfiai eszköz, amelyre a kereskedőknek figyelniük kell 2024-ben. A blokkláncon működve lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy központi közvetítők nélkül érjék el közönségüket, így alacsonyabb tranzakciós költségek mellett biztosítják a piac elérését. A közelmúltbeli fejleményeknek és partnerségeknek köszönhetően a Tron coin a legjobb 1 dollár alatti kriptopénzek közé tartozik, amely 2024-ben valószínűleg hatalmas felemelkedésnek lesz tanúja.

A közelmúltban a Tron árfolyama 5,90%-os értéknövekedést tapasztalt az elmúlt hét során, és a CoinMarketCap adatai szerint 0,1117 és 0,1183 dollár között mozog . Piaci tevékenységei is óriási felfutásnak voltak tanúi: 24 órás kereskedési volumene megdöbbentően 49,64%-kal, 326 millió dollárra nőtt.

Az általános bullish hangulat a befektetők Tron érmébe vetett bizalmát tükrözi. Ezzel a nézettel a különböző bullish Tron-ár előrejelzések azt sugallják, hogy a Tron érme értéke 0,30 dollár körül tetőzhet idén.

Gála érme a hét legjobb vesztesei között

A játékhálózat úgy épült, hogy megkönnyítse az ökoszisztéma kulcsfontosságú szórakoztató réseit. Nevezetesen, a Gála érme jutalmat biztosít az alapítói csomópontoknak, támogatva a tranzakciós díjakat az ökoszisztémában. A nagy potenciállal rendelkező natív tokennek köszönhetően a Gala coin a legjobb kriptopénz most vásárolható meg, annak ellenére, hogy Coingabbar szerint a piac legnagyobb vesztesei közé tartozik.

A CoinMarketCap adatai szerint a Gala ára több mint 10%-ot csökkent az elmúlt héten, 0,05011 és 0,045 dollár között kereskednek. A gyengébb árkilátások ellenére a játéktoken 1 dollár alatt a legjobb esélyesnek bizonyult a májusi legjobb kriptográfiai befektetésre.

Technikai elemzését tekintve a Gála érme a következő bikaciklusban emelkedő trendre készül. A legtöbb jelző zölden villog, jelezve, hogy a tokennek jó 2024-e lehet. Így sok szakértő bullish ár-jóslatokat fogalmazott meg a Gala árfolyamával kapcsolatban, ami arra utal, hogy az 2024 végére eléri a 0,16 dollárt.

Cardano Árfolyama Pesszimista, Annak Ellenére, Hogy a Napi Tranzakciók Száma Növekszik

A Cardano érme egy másik potenciális versenyző a legnépszerűbb kriptográfiai eszközök között, hogy 1 dollár alatt vásárolhasson, jelentős bullish potenciálja miatt. A közelmúltban a Cardano érembálnák átlagosan napi 13,84 milliárd dolláros tranzakciókat bonyolítottak le , ami az ökoszisztéma erőteljes piaci tevékenységét tükrözi.

A CoinMarketCap adatai szerint a Cardano árfolyama jelentős visszaesésnek volt tanúja az elmúlt héten. A Cardano árfolyama 11%-ot esett, 0,5152 és 0,4539 dollár között kereskedhet. A gyengébb kilátások ellenére a Cardano érme megnövekedett befektetői érdeklődést mutatott, és 18%-os visszapattanást könyvelhetett el 24 órás kereskedési volumenén.

Ráadásul a Cardano árfolyama a 100 és 200 napos mozgóátlag felett mozog, ami arra utal, hogy az altcoin egy közelgő rallyra készül. Ezzel a nézettel több bullish Cardano ár-előrejelzés is megjelent, amelyek arra utalnak, hogy az érme értéke 2024 végére elérheti az 1 dolláros határt.

Következtetés

A fenti kriptovaluták erős csillagászati ​​növekedési potenciállal rendelkeznek 2024-ben. Ennél is fontosabb, hogy 100-szorosára növelhetik a haszonkulcsot, és diverzifikálhatják portfólióját. A KangaMoon azonban kiemelkedik ezek közül az 1 dollár alatti kriptokártyák közül az eladás előtti figyelemre méltó teljesítménye miatt.

Sőt, közösségvezérelt megközelítése felkeltette a figyelmet, áthelyezve a kereskedők és a mémrajongók figyelmét az iparágban. Végső soron a mémprojekt egy figyelemre méltó úton halad afelé, hogy blue-chip kriptová váljon a piacon, így a KangaMoon a legjobb kriptográfiai befektetés 2024-ben.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://kangamoon.com/

Csatlakozz a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában