2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Toncoin (TON) árrobbanást mutat, de ez a közösség által vezérelt érme a fő vonzerő

2024-04-03 14:45 | Nézettség: 140
A Toncoin, bár nemrég esett vissza az eddigi legmagasabb árfolyamáról egy hete, márciusban végig bullish érezhető, azaz emelkedő tendenciát mutatott, ami előkészítette a terepet egy várt áremelkedés számára ebben a hónapban.

Egy másik fejleményben, a KangaMoon (KANG), egy újszerű, közösség által vezérelt token, a mémérmék piacának középpontjává vált. Különösen kiemelkedő a KangaMoon az innovatív megközelítésével, lehetőséget kínálva a felhasználóknak jutalmak megszerzésére már az előértékesítési fázisban, valamint egy izgalmas, ösztönzőkkel teli, harctémájú játszva-keres platformon keresztül, végül jelentős figyelmet és érdeklődést kiváltva a kripto befektetők körében.

kangamoon

A Toncoin (TON) ára az eddigi legmagasabb tartományában marad

Tekintettel a Telegram kapcsolatára a Toncoinnal, összekapcsolva azzal, hogy a TON az ATH-jára emelkedett hét nappal ezelőtt, a token hatalmas potenciált kínál értékének jelentős növekedésének biztosítására. Enyhén csökkenve az ATH-jától, amely 5,69 dollár volt, a Toncoin token jelenleg egy heti ártartományban, 4,81 és 5,60 dollár között tartja magát és potenciált mutat arra, hogy elérje a 10 dollárt a Q2 vége előtt.

Bár a Toncoin az elmúlt héten szenvedett a heti támogatási szintje, 5,34 dollár alatti eséstől, a token még mindig képes jelentős havi nyereséget megtartani, több mint 100%-ot, 2,6 dolláros kezdőárból a jelenlegi legmagasabb, körülbelül 5,6 dolláros szintig növekedve. Látva egy nemrégiben több mint 26%-os emelkedést és a TVL-ben, illetve a piaci kapitalizációban majdnem 3%-os növekedést, a Toncoin pozitív lendületet mutat, amely egy ideig még kitartó lehet.

A KangaMoon (KANG) eddigi teljesítménye jelzésértékű a hatalmas siker elérésére

A "blockchain" területén a KangaMoon (KANG) egy sokoldalú játszva-keres (P2E) és SocialFi token, amely izgalmas játékélményeket és mémérmék előnyeit kínálja keverékben. A mémérmék piaca jelenlegi, 66 milliárd dolláros értékelésével ez az érme nagyon vonzó lehetőséget kínál a vásárlóknak.

Eközben a KangaMoon egyedi GameFi és Social Fi kombinációja nem csak a végfelhasználókat vonzza, hanem azokat a befektetőket is, akik friss perspektívával rendelkező projekteket keresnek, így erős versenytársnak pozicionálva magát a piacon lévő ígéretes mémérmék között.

Jelenleg az érméjének előértékesítésének ötödik szakaszában járva, a KangaMoon figyelemre méltó előértékesítési mérföldköveket ért el, beleértve a 3,9 millió dollár előértékesítési finanszírozásának átlépését, azzal a projekcióval, hogy eléri a 4,5 millió dollárt a hét végére. Ezenkívül a projekt több mint 5800 tokentulajdonost és 20 ezer regisztrált közösségi tagot szállított be.

Ezek a lenyűgöző számok ígéretes magas bevételt és a DeFi és a játékpiac közösségének alapvető erejét jeleznek. Ezzel kapcsolatban a szakértők a projekt jelenlegi, 0,0196 dolláros árától kezdve meteorikus emelkedést várnak 0,50 dollárig az év Q2-jében, amikor a főbb tőzsdéken történő listázásra kerül sor, ami már most 291%-os növekedést eredményezett az eredeti, 0,005 dolláros árához képest.

Eközben a KangaMoon előértékesítési stratégiájának egyik sokoldalú megközelítése a közösségi részvétel prioritása a KANG tokentok aktív közösségi média felhasználóknak történő allokálásával, akik a posztokat megosztva és kommentálva támogatják. Az ilyen típusú közösségépítési modell segíteni fogja a KANG tokent több figyelem felkeltésében, támogatva alapvető küldetését, hogy jelentős szereplő legyen a mémérmek területén.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

Kép és a videó forrása:

További videók a témában