2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Trump "Kripto Elnök"-nek Nyilvánítja Magát egy Technológiai Adománygyűjtőn, Íme a Legjobb Kriptovaluták

2024-06-12 07:41 | Nézettség: 129
Egy nemrégiben tartott technológiai adománygyűjtőn meglepő bejelentést tett Donald Trump volt elnök, amikor "Kripto Elnök"-nek nevezte magát, ezzel jelezve támogatását az egyre növekvő kriptovaluta piac iránt.

Ahogy a befektetők figyelembe veszik Trump támogatását, ezek a legjobban teljesítő kriptovaluták - Ethereum (ETH), Toncoin (TON), Wormhole (W) és az új Angry Pepe Fork (APORK) - mind egyedi értékajánlatokat és hatalmas megtérülési lehetőségeket kínálnak.

Fork

Ethereum Token: Stabilizálódik a Megújult Érdeklődés és Vásárlói Nyomás Közepette

Az egyik vezető kriptovaluta, az Ethereum (ETH) körülbelül 3 672 dollár körül stabilizálódik, miután a múlt héten eladói nyomást tapasztalt. Ali Martinez kriptoelemző megfigyelte, hogy az elmúlt három hétben 3%-kal nőtt azon címek száma, amelyek 10 000 vagy annál több Ethereum tokent tartanak, ami növekvő vásárlói nyomást jelez.

Eközben ez a trend, az Ethereum ETF-ek SEC általi jóváhagyásával együtt, megújult érdeklődést váltott ki, a társadalmi hangulat kiegyenlítődött, így stabil alapot biztosítva a közelgő kereskedési tevékenységekhez.

Érdemes megjegyezni, hogy az Ethereum ára a múlt héten 4%-ot esett; azonban a nyitott érdeklődés visszaesése viszonylag mérsékelt volt. Ha az Ethereum képes tartani magát körülbelül 3 650 dollár körül, akkor felfelé mozdulhat a 4 000 dolláros határ felé. Ennek az ellenállásnak az áttörése új árat eredményezhet, lehetővé téve az Ethereum számára, hogy az ára 6 000 és 7 000 dollár között mozogjon.

Toncoin Hálózat: Kihívások Közötti Növekedés

A Toncoin (TON) továbbra is jelen van a kriptovaluta piacon. Jelenleg körülbelül 7,03 dolláron értékelik, ami az elmúlt héten 6%-os növekedést mutat. Ennek az utóbbi növekedésnek ellenére a Toncoin ára viszonylag stagnált az elmúlt hónapban, 6 és 7 dollár között ingadozva. Az elmúlt év során azonban a Toncoin figyelemre méltó 370%-os növekedést mutatott, bár az elmúlt hónapban csak szerény 2%-os emelkedést tapasztalt.

A Toncoin hálózat célja a csökkenő tranzakciós volumenek és napi kereskedési tevékenységek helyreállítása, amelyek akadályozhatják a lehetőséget új csúcsok elérésére. Ahhoz, hogy a Toncoin visszanyerje lendületét, meg kell haladnia és tartania kell magát a 7,50 dolláros határ felett, miközben növelnie kell a felhasználói elkötelezettséget. Az elemzők szerint a hálózati aktivitás növelése és a magasabb kereskedési volumenek fenntartása új magasságokba emelheti a Toncoin értékét.

Wormhole Útja az Ökoszisztéma Fejlesztéséhez

A Wormhole (W), amely az interoperabilitási platformjához elengedhetetlen, jelentős 55%-os csökkenést tapasztalt az elmúlt évben, 0,6215 dollárra esve. A Wormhole token piaci kapitalizációja 1 milliárd dollár, de napi kereskedési volumene 53%-kal csökkent, alig több mint 122 millió dollárra. A közelmúltban a Wormhole ökoszisztéma továbbfejlesztette DeFi irányítását az Stake for Governance funkció bevezetésével.

Ez a funkció lehetővé teszi a Wormhole token tulajdonosainak, hogy aktívan részt vegyenek a platform irányításában. A Wormhole platform napi átvitelét 100 millió W tokenre korlátozta a Solana (SOL) és az EVM láncok között a biztonság növelése érdekében.

Angry Pepe Fork (APORK): Élvonalban a Solana Alapú Meme Coinok Között

Az Angry Pepe Fork (APORK), egy Solana alapú meme coin, gyorsan kiemelkedő kriptovalutává válik, amelyre érdemes odafigyelni júniusban. Az Angry Pepe Fork kiemelkedik társai közül egy innovatív "Hódíts és Keress" rendszer bevezetésével, amely ösztönzi a résztvevők kollektív erőfeszítéseit. Többek között a platform egyedi stakelési lehetőségeket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tokeneiket 30, 60 vagy 90 napra zárolják magasabb jutalmakért cserébe.

Az elsődleges előértékesítési szakaszában az APORK natív token 0,014 dolláron van diszkontálva, a piaci elemzők pedig 200%-os ROI-t jósolnak az előértékesítés végéig, és további 300%-os növekedést, amikor a Q3 végén felsorolják a legjobb tőzsdéken. Eközben az Angry Pepe Fork prioritást élvez a biztonság terén, amit a SOLIDProof által végzett alapos okosszerződés-audit is bizonyít, amely nem talált biztonsági hibákat a működésében.

Előre tekintve, az Angry Pepe Fork célja, hogy partnerségeket biztosítson intézményekkel, és több felhasználót vonzzon, miközben változatos kereseti lehetőségeket biztosít. A platform emellett erős közösséget kínál, amely a "Hódíts és Keress" mechanizmus révén ösztönzi a játékosokat, hogy csapatokat alkossanak és más meme coinokkal versenyezzenek. Ez a mechanizmus és más funkciók fokozzák a közösségi elkötelezettséget, és elősegítik, hogy a júniusi top kriptovaluták között szerepeljen.

Miért emelkedik ki az Angry Pepe Fork a TON, W és ETH tokenek közül a legjobb kriptovalutaként, amit júniusban érdemes vásárolni

A meme coin piac lendületet kap, az Angry Pepe Fork (APORK) pedig figyelemre méltó belépést tesz megkülönböztető jellemzőivel és stratégiai kezdeményezéseivel, ami a legjobb vásárlási lehetőséggé teszi jelenleg. Az előértékesítési fázison keresztülhaladva az APORK a legmagasabb megtérülési lehetőséget kínálja a befektetők számára.

Látogassa meg az Angry Pepe Fork Előértékesítést

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában