2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Új Előértékesítés Nyújt Menedéket a Befektetőknek, Miközben a Pepe és a Bitcoin Ára Csökken

2024-06-22 07:00 | Nézettség: 133
Egy új előértékesítés vált a Pepe és a Bitcoin befektetők biztonságos menedékévé, akik a medvepiac elől menekülnek.

Az új belépő, a Rollblock eddig 40%-os megtérülést hozott a befektetőknek, és a következő hetekben még többre is képes lehet.

rollblock

Elemzők a Rollblockot a legjobb kriptovalutának tartják vásárlásra, mivel kapcsolódik a 450 milliárd dolláros GambleFi piachoz.

Pepe (PEPE) Ár Csökkenése, Ahogy egy Bálna 1 Trillió Tokent Dobsz El

A harmadik legnagyobb mémcoin piaci kapitalizáció szerint, a Pepe (PEPE), jelenleg a medvék kegyeire van bízva. Az ára 15,8%-kal csökkent a heti diagramon a bálnák által kifejtett nagy eladási nyomás után. A Whale Alert adatai szerint egy bálna nemrég 1,15 trillió PEPE-t dobott el. Ez a dobás biztosan szerepet játszott a mémcoinban tapasztalható medvés nyomásban.

Másrészt a Pepe tulajdonosok száma növekedett az elmúlt héten, amint azt a Plazma0x tweetjei is mutatják. Június 9-én 241 ezer volt, míg június 17-én már 245 ezerre nőtt, ami azt jelenti, hogy a befektetők még mindig vásárolják a Pepe Coint. A mémcoin értéke növekedhet az elkövetkező hetekben, ha a piac pozitív irányba fordul.

Bitcoin (BTC) Vegyes Érzelmekkel Szembesül

A Bitcoin (BTC) június eleje óta csökkenő tendenciát mutat. A CoinMarketCap adatai szerint az értéke 70 ezer dollárról a 60 ezer dollár környékére csökkent. Annak ellenére, hogy az ár csökkent, a Rekt Capital szerint árfordulás van kilátásban. Egy másik elemző, Crypto Rover is pozitív kilátásokkal rendelkezik, és azt várja, hogy a BTC az elkövetkező hónapokban visszakapaszkodik 80 ezer dollárra. Jelenleg a Bitcoin árának nagyon erős támogatása van 63-64,5 ezer dollárnál, ami megállíthatja a medvéket a további károkozásban.

Ha ez a szint megtartja magát, akkor a Bitcoin értéke visszatérhet 70 ezer dollárra, majd felkúszhat 80 ezer dollárra. Ezzel szemben egy medvés mozdulat a legjobb kriptovalutát 50 ezer dollár környékére húzhatja le.

Rollblock (RBLK): A Kriptovaluta ICO, Amely Szembemegy a Medvepiaccal

Miközben sok kriptovaluta jelenleg a piros zónában kereskedik, a Rollblock (RBLK) zöldben van 40%-os nyereséggel. Az elemzők azt várják, hogy a következő hónapokban 10-szeresére emelkedik, és ezzel a Rollblock jelenleg jó kripto vásárlásra. Az egyik tényező, ami a Rollblockot jó projekté teszi, az, hogy ötvözi a központosított és a decentralizált online játékok legjobbjait.

A Rollblock platform lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megtapasztalják a méltányosságot és a gyors tranzakciókat, a magánéletet és a legmagasabb szintű biztonságot. A projekt több mint 150 játékot kínál, és időről időre új játékok kerülnek fel a listára. A játékosok kiválaszthatják bármelyik játékot, nyerhetnek és bármikor kivehetik nyereményüket.

Ezenkívül a Rollblock egyedülálló bevételmegosztási mechanizmussal rendelkezik, amely megkülönbözteti a versenytársaktól. A Rollblock megvásárolja az RBLK-t a nyílt piacon, és a felét tét ösztönzőként használja fel azok számára, akik az RBLK érméiket tétbe helyezték. A másik 50%-ot elégetik, hogy csökkentsék a token forgalomban lévő mennyiségét, így az RBLK token deflációs lesz.

Miközben a kriptovaluta ICO még mindig folyamatban van, a Rollblock egy 20 ezer dolláros nyereményjátékot indított azok számára, akik nagyot akarnak nyerni a folyamatban lévő EURO 2024 labdarúgó verseny során. Számos nyeremény vár azokra, akik pontos előrejelzéseket tudnak adni.

Következtetés

Miközben a Bitcoin és a Pepe ára zuhan, a Rollblock egy újabb hatalmas árnövekedésre készül. A kriptovaluta jelenleg 0,014 dolláron kereskedik, és várhatóan 0,14 dollárra emelkedik a következő hetekben. Azok, akik most vásárolnak Rollblockot, 10-szeres növekedést láthatnak befektetésükben, így kiváló kriptovaluta vásárlásra.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/.

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában