2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Visszatérhet-e SHIB és MEME a havi 30%-os veszteségekből? Egy Meme Coin Titán megmutatja erejét

2024-07-01 07:00 | Nézettség: 210
A SHIB és MEME olyan meme coinok, amelyek kiemelkednek a piacról, annak ellenére, hogy jelenleg csökkenő tendenciát mutatnak.

raboo_meme_coin

A befektetők reménykednek abban, hogy mindkét érme képes lesz visszanyerni az elmúlt hónapban elszenvedett 30%-os veszteségeket.

Raboo, bár még mindig az előértékesítési szakaszban van, már most nagy potenciált mutat. A $RABT tokenek értéke már 60%-kal nőtt, $0.003-ról $0.0048-ra, és megállíthatatlannak tűnik. Olvasson tovább, hogy megtudjon többet.

SHIB áldozatául esik a meme coin összeomlásának

A SHIB 0.37%-kal esett az elmúlt nap folyamán, $0.00001696-ra. 10 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával a Shiba Inu jelenleg a 13. helyen áll. Azonban piaci részesedése folyamatosan csökken. Mindenki azt kérdezi, mi okozza a Shiba Inu visszaesését? És vajon feljuthat-e még a top 10 kriptovaluta közé?

A közelmúltbeli piaci volatilitás és az újonnan megjelent meme coinok erős versenye mellett a befektetők árfolyammozgása is hatással van a Shiba Inu értékére. A félelem és kapzsiság index 45-ös, egy semleges pont, amely közelebb van a medvékhez, könnyen megérthető, hogyan éreznek a befektetők, és mennyire óvatosak a pénzükkel.

A félelem és kapzsiság index okozta az általános piaci visszaesést, amely az altcoinokat, beleértve a meme valutákat is érintette. Ezen felül a tulajdonosok is megsínylették a Binance tőzsde bejelentését, miszerint a Shiba Inu TUSD párjai kikerülnek a listáról.

Felépülhet-e MEME az elmúlt hónap 30%-os veszteségéből?

A Memecoin (MEME) jelentős ingadozást mutatott 2023-ban, amely összhangban van a kriptovaluta piac általános tendenciáival. A MEME jelenlegi ára $0.0182, ami 40.67%-kal alacsonyabb az előző hónaphoz képest. Az elmúlt 24 órában 7.21%-kal esett, ami hozzájárult az elmúlt 30 nap 41.23%-os csökkenéséhez. Ez a legutóbbi csökkenés a rövid távú negatív hangulatot tükrözi, de a hosszú távú kép továbbra is optimista. Vannak előrejelzések, amelyek szerint a MEME akár $0.12-t is elérhet 2025-re.

Az árfolyam legutóbbi mozgásának elemzése. A MEME ára az elmúlt hónapban sokat változott, $0.024-nál támogatással és jelentős ellenállással a $0.027 szint közelében. Bár a trend továbbra is medvés, az emelkedő kereskedési volumen miatt lehetőség van egy fordulatra. A hosszú távú előrejelzések továbbra is optimisták a jelenlegi piaci állapot ellenére, mivel a MEME alapvető potenciálja és piaci pozíciója erős.

Raboo eltökélt szándéka, hogy vezesse az 1,2 milliárd dolláros meme coin piacot

Raboo szorgalmasan törekszik arra, hogy létrehozza az egyik legnagyobb meme coin közösséget valaha, és hogy a piaci kapitalizáció alapján a top 10 kriptovaluta közé kerüljön. A felhasználók pénzt kereshetnek, miközben más hasonló gondolkodású meme coin rajongókkal kommunikálnak a teljes SocialFi közösségen belül.

Raboo jól pozícionált a jövedelmező AI meme piacon, egy speciális területen, amely jelenleg több mint 1,2 milliárd dollárt ér, és várhatóan gyorsan bővülni fog az AI technológia fejlődésével. Raboo ötvözi az AI-t a mémekkel, rendszeresen izgalmas versenyeket rendez, ahol a $RABT tokenek tulajdonosai generatív AI eszközével a legviccesebb mémeket készíthetik, hogy hatalmas nyereményekért versenyezzenek.

A közösségi média hozzáértő egyének számára Raboo innovatív módot kínál a bejegyzéseik pénzzé tételére a Post-to-Earn programmal, és a korai befektetők hamarosan még édesebb ajánlatokat kapnak a közelgő NFT-k és nagy staking hozamok révén. A szakértők szerint a 233%-os előértékesítési nyereség csupán előjele egy lehetséges 100x-os ugrásnak a piacra kerülés után, tekintettel a Raboo körüli beszélgetések gyors növekedésére. Figyeljen oda, mert Raboo hamarosan átveheti a SHIB és MEME helyét.

Következtetés

A Shiba Inu és a MEME csökkenő tendenciája és a helyreállás biztos jeleinek hiánya aggodalomra ad okot a befektetők számára. Azonban itt van egy remek lehetőség, amely megjelenik, mint egy lovag fényes páncélban, Raboo. Ez az új AI meme coin rengeteg fantasztikus funkcióval rendelkezik. Az elemzők szerint Raboo akár 10,000%-kal is emelkedhet, amint felkerül a nagyobb tőzsdékre.

Részt vehet a Raboo előértékesítésben itt:

Telegram: Raboo Token Portal
Twitter: Raboo Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában