2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Binance hamarosan közepes és alacsony piaci kapitalizációjú kincseket listáz: Íme 3 amelyeknek szerepelniük kell a portfóliójában

2024-06-05 07:00 | Nézettség: 105
Miközben a Binance arra készül, hogy a közepes és alacsony kapitalizációjú érméket listázza a platformján, az egész kriptovaluta piac őrületben van, és a befektetők erősen felbuzdulnak a legtöbb altcoinnal kapcsolatban.

Csodálatos tulajdonságaikkal, innovatív technológiájával és szárnyalási lehetőségével ez a három token, köztük a Kaspa (KAS), a Helium (HNT), valamint az új piaci szereplő, a Rollblock (RBLK) nagyszerűen kiegészíti portfólióját.

kangamoon

Rollblock (RBLK) Sikeres Előértékesítéssel Biztosítja Potenciálját

A Rollblock (RBLK) debütálása az értékesítés előtti piacon jelentős változást jelent az online játékok terén. A Rollblock gyorsan a harmadik előértékesítési szakaszba lépett, mindössze egy hónappal az ICO útja után, és felkeltette a kereskedők figyelmét a kriptopiacon. Ráadásul innovatív technológiája és úttörő szerepe az újonnan kialakított GambleFi piacon megkülönböztette a többi feltörekvő kriptovaluta között, így az egyik legnépszerűbb kriptovaluta vásárolható meg.

Nevezetesen, a Rollblock a blokklánc technológiát használja működése középpontjában. Mint ilyen, képes bevezetni a decentralizált finanszírozást a játékok világába. A hagyományos játékokkal ellentétben, amelyek az elszámoltathatósággal, az átláthatósággal és a lassú tranzakciókkal küzdenek, a Rollblock szándékában áll megváltoztatni a narratívát, lehetővé téve a kripto-tranzakciókat, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára a zökkenőmentes és rekordidő alatti tranzakciókat. 

Ezen kívül a Rollblock azt is biztosítja, hogy a felhasználók biztonságos hozzáférést kapjanak digitális eszközeikhez, tovább erősítve a felhasználók és a platform közötti bizalmat. Még jobb, ha a felhasználók kényelme prioritást élvez, mivel nincs szükségük KYC-re vagy további letöltésekre a platform eléréséhez. Ez tovább növelte az élő játék iránti elkötelezettséget, még akkor is, amikor a token előértékesítés még folyamatban van.

Jelenleg a harmadik előértékesítési szakaszban a Rollblock ára már 40%-kal megugrott, a kezdeti 0,01 dolláros árról a jelenlegi 0,014 dolláros árra emelkedett. Míg a korai vásárlók már profitot termelnek, a közelmúltban tapasztalt áremelkedés még inkább rávilágít a Rollblock elkötelezettségére a felhasználók pénzügyi támogatása iránt. Ennek eredményeként az elemzők további emelkedést jósolnak az RBLK tokenek számára, különösen, ha a tőzsdei tőzsdei lista a csúcson van. 

A Kaspa Árfolyama Pozitív Irányzatot Mutat, Erős Növekedés Tapasztalható

A Kaspa (KAS) felülmúlta a várakozásokat az altcoin piacon való megjelenése óta. Az elmúlt évben a KAS token soha nem látott magasságokba emelkedett, és több mint 860%-os emelkedést regisztrált. Ezenkívül a token havi 42%-ot meghaladó emelkedést mutatott a medvefutás megjelenése ellenére. Ez nagy érdeklődést váltott ki a kereskedők és a kripto-rajongók körében a piacon, és sokan csatlakoztak a hálózathoz. 

 A közelmúltban a Kaspa a kereskedési volumen megugrásának volt tanúja , ami rávilágított a KAS tömeges elfogadására. Emellett 3,5 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval is büszkélkedhet, ami bizonyítja dominanciáját a kriptopiacon. Mivel a Binance listája közepes/alacsony tokeneket tartalmaz, a Kaspa értéke még emelkedhet, így az egyik legnépszerűbb kriptovaluta lesz.

 A Helium Token Megtapasztalhat Egy Visszaesést

Az éves közel 180%-os növekedést követően a Helium (HNT) kereskedők és kriptovaluta-rajongók tömeges beáramlásának volt tanúja hálózatába. A közelmúltbeli piaci visszaesést követően azonban a HNT árfolyama nem konszolidálódott, az elmúlt hónapban 25%-ot esett. 

Míg jelenleg 4,14 és 4,09 dolláros heti ársávban forog, a HNT árpályája észrevehető csökkenést tükröz a májusi 10,05 dolláros csúcshoz képest. Ez beszélgetéseket váltott ki az altcoin piacon, és sokan aggódnak a token funkciója miatt. 

Bár a hélium ára jelenleg bearish trendeket mutat, az elemzők továbbra is pozitívak maradtak, és sokan arra számítanak, hogy a HNT token fellendülést mutat. Ettől eltekintve, a Binance közelmúltbeli tőzsdei bejelentése optimizmust váltott ki az elemzők és a piaci szakértők körében, és néhányan azt vetítik előre, hogy a hélium időben helyreáll. 

A HNT és KAS tokeneken túl mit várhatunk a Rollblocktól (RBLK) ebben az évben?

A Rollblock innovációjával, úttörő szerepével és elképesztő funkcióival az előrejelzések szerint a jelenlegi pályáját még az értékesítés előtti időszakon túl is folytatja. Ennek megfelelően az elemzők arra számítanak, hogy az RBLK árfolyama tovább emelkedik a következő hetekben. Ettől eltekintve, az idei év harmadik negyedévében bejövő tőzsdei jegyzés várhatóan tovább növeli jelenlétét az altcoin piacon, így a legjobban megvásárolható kriptoérmék közé helyezi. 

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldal: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában