2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A férfi azt hitte, hogy hallott valamit! Amikor közelebb ment, látott egy kis kezet a kutya alatt és...

2023-05-16 08:16 | Nézettség: 600
Egy tizenöt éves édesanya a falu melletti mezőn hagyta újszülöttjét. A baba csak a kutyának köszönhetően maradt életben. Az argentin orvosok meséltek erről a csodálatos történetről. A szerencsétlenül járt anyuka magára hagyta kisbabáját, de a baba szerencséjére annak a helynek a közelében, ahol az újszülött kölyökkutyusait nevelte egy anyakutya. A mező közelében lakó férfi megtalálta az újszülöttet és hívta a rendőrséget.

Életet mentő anyakutya igaz története!

Az anyakutya viselkedése az újszülött csecsemő védelmével kapcsolatban azon a szoros köteléken alapul, amely az anyakutya és az utódai között kialakul. Az anyakutya erős ösztöne van arra, hogy gondoskodjon az utódairól, és védelmet nyújtson nekik. Ez az ösztönösség kiterjed az újszülött csecsemőkre is, amelyeket az anyakutya a saját utódainak tekint.

Az anyakutya a maga módján felismeri az újszülött csecsemőt, mint egy gyenge és védtelen utódot, akinek szüksége van a védelmére. Az anyakutya ezt a védelmet általában azáltal nyújtja, hogy a csecsemőt magához vonzza, és közel tartja hozzá, miközben felügyeli és megvédi a környezetből érkező veszélyektől.

Ez a viselkedés azért is fontos, mert az újszülött csecsemő nem képes megvédeni magát, és nem tudja felismerni a veszélyeket. Az anyakutya védelme tehát életbevágó lehet az újszülött számára, és hozzájárulhat ahhoz, hogy biztonságban maradjon, amíg az emberi gondozók megérkeznek, és átvállalják a felügyeletét.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=0bRj67ar8lQ