2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Render (RNDR) sikerrekordja felkeltette a kereskedők érdeklődését, akik a maximális profitra törekednek ezekkel a mémérmékkel.

2024-04-24 07:00 | Nézettség: 159
A jelenlegi piaci turbulencia ellenére a Render (RNDR) pozitív a lehetséges nyereségekkel kapcsolatban, míg az elemzők optimisták a Flokival (FLOKI) kapcsolatban.

Mindeközben a KangaMoon (KANG) továbbra is jelentős elővásárlási érdeklődésre tart számot. Egy ismert elemző támogatja ezeket a mémérméket, és azt sugallja, hogy a következő emelkedés idején a legnagyobb nyereséget biztosítanák. Míg a befektetők ismerik a bevált FLOKI-t és RNDR-t, addig a KANG, egy 5. fázisú előértékesítési gyöngyszem, 100-szorosára emelkedhet 2024-ig.

kangamoon bull

Emily Universe előrejelzései szerint a Floki ára potenciálisan 10x megugorhat

A jelenlegi piaci volatilitás közepette a Floki árfolyama csökkenő tendenciát mutat, a CoinMarketCap adatai szerint az elmúlt héten 0,0001931 dollárról 0,0001395 dollárra esett. Ugyanebben az időszakban a Floki érme piaci kapitalizációja 1,83 milliárd dollárról 1,33 milliárd dollárra süllyedt. Mindenesetre a jól ismert kriptoelemző, Emily Universe bullish Floki árfolyam előrejelzést tett, ami szerint a mém érme potenciálisan hamarosan 10x-szeresére pumpálhatja fel magát.

Ha a technikai elemzését nézzük, a Floki érme bullish képet fest. A 16 technikai mutatója zöld színnel villog. Ezzel a nézettel a szélesebb kriptopiac szakértői bullish Floki árfolyam-előrejelzéseket tesznek, amelyek 2024 második negyedévére egy potenciális 0,000325 dollárra való felszökést prognosztizálnak.

A Render árfolyama parabolát futott az elmúlt hónapokban

Eközben a Render egy másik mém érme, amely a piac címlapjaira került. Az elmúlt néhány hónapban a Render árfolyama parabolát futott, így az egyik legjobban teljesítő mémérme az iparágban. Lenyűgöző, hogy a Render érme beáramlott a piacra, ami a piaci kapitalizációját több mint 7,0%-kal 3,14 milliárd dollárra növelte. A CoinMarketCap adatai szerint a 24 órás kereskedési volumene is nagyjából 5,0%-kal 254 millió dollárra nőtt.

Jelenleg a Render árfolyama 8,21 dolláron kereskedik, ami nagyjából 8,99%-os csökkenést jelent az elmúlt héten. A Render érme technikai elemzési szempontból a bullish trend közelinek tűnik. Figyelemre méltó, hogy a Render érme technikai mutatói a zöld oldalon állnak. Ezért sok elemző bullish Render árfolyam-előrejelzéseket tett, egyesek szerint az árfolyam 2024 végére akár 17,30 dollárra is felpumpálódhat.

A KangaMoon (KANG) jelentős előértékesítési érdeklődést vonz.

A KangaMoon (KANG) az előértékesítési fázis kezdete óta a címlapokra került a mémérmék piacán. A KangaMoon éppen az előértékesítés 5. szakaszában van, és továbbra is meghaladja sok befektető várakozásait. Már több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, és most április végére 7 millió dollárt céloz meg. Ahogy a meme érme tovább folytatja felfelé ívelő pályáját, a befektetők izgatottnak tűnnek a közelgő bevezetése miatt, amelyet a meme érmék piacán egyedülálló jellemzőkkel támogatnak.

A többi bevált meme coin-tól eltérően a KangaMoon a SocialFi és GameFi elemeket kombinálja, hogy létrehozzon egy Kangaverse-t, ahol a felhasználók és a kereskedők különböző játékokat élveznek, miközben különböző jutalmakat szereznek. A P2E funkcionalitással a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző versenyeken való részvétellel KANG tokeneket keressenek.

Emellett a SocialFi funkciói lehetővé teszik a Kangaverse-en kívüli felhasználók számára, hogy ingyenes tokeneket keressenek, ha a projektet népszerűsítik a közösségi médiában. Ezekkel az egyedülálló funkciókkal a KangaMoon több mint 20 000 regisztrált felhasználót és több mint 6000 birtokost gyűjtött össze. Jelenleg a KANG token vonzó áron, 0,0196 dollárért kapható, ami elképesztő, 290%-os megtérülést jelent a 0,005 dolláros kezdeti felajánláshoz képest.

A monumentális előértékesítési eredmények a KangaMoon-t a mémérme befektetők pénzügyi felhatalmazása iránti elkötelezettségének tiszta képviseleteként mutatják be. Mivel a platform készül belépni a P2E játékiparba, amelynek értéke az előrejelzések szerint 2028-ra 885 millió dollárra nő, a KangaMoon mindenki számára megnyithatja ezt a piacot. Az elemzők előrejelzése szerint a KangaMoon 2024-ben a legjobb befektetésnek számító mémérmék közé fog tartozni.

Folytatódik-e a KangaMoon csillagászati növekedése?

Mivel az elemzők bullish a meme érmék piacát illetően a következő bikafutásban, a KangaMoon továbbra is új csúcsokat fog elérni. Ami még fontosabb, hogy a várható Tier 1 CEX bevezetésével a KANG token akár 0,5 dollárra is felpumpálhatja. Míg a Floki és a Render megtartja a potenciálját, a KangaMoon a 2024-es év legjobb mémérméi között lesz versenyző, akire érdemes lesz figyelni.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://kangamoon.com/

Csatlakozzon a KangaMoon közösségünkhöz: https://t.me/kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában