2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Olyan ebbe az Altcoinba fektetni, mintha Solana-t (SOL) vennél dollár alapon

2024-02-02 08:16 | Nézettség: 248
A Solana (SOL) kriptovaluta visszanyerte vonzerejét, és előrelépett, miután visszapattant az előző kitörési zónából

solana

Ezen túlmenően a kriptovaluta csekély nyereséget regisztrált, de az elmúlt héten 16,4%-ot tett ki. A SOL 100 dolláros támogatást talált, ami megnehezítette a kriptográfiai bejutást az újonc befektetők számára.

A Pullix (PLX) egy projekt az értékesítés előtti időszakában, és mindössze 0,1 dollárért kereskednek. Sokan hasonlónak nevezik ezt a kriptot, ahol ugyanolyan drasztikus felfutást láthat. Ma áttekintjük mindkettőjüket és a diagramon szereplő teljesítményüket, hogy meglássuk, meddig tudnak emelkedni, és meghatározzuk, melyik kriptovaluta a legjobb most vásárolni.

A Solana (SOL) 100 dollár fölé emelkedik – mehet tovább?

A Solana (SOL) diagramon szereplő adatai azt sugallják, hogy a kripto egy csökkenő párhuzamos csatornában lebeg, és a felső és alsó határt jelenti támogatási és ellenállási szintként. A Solana árfolyamát az elmúlt hónapban korrigálták, és a korrekció vége felé elérte az előző kitörési zónát. 

Sőt, a Solana kripto 85,89 dollárról 106 dollárra emelkedett, és 100 dolláros szinten talált támogatást. A heti 16,4%-os emelkedéssel az altcoin hamarosan újjáéledhet. A Solana ár-előrejelzése szerint 2024-ben 170,35 dolláron érhet véget.

A Pullix (PLX) megoldja a likviditási problémákat és 100-szoros növekedést az induláskor

A Pullix (PLX) egy közelgő projekt, amely nagy figyelmet kapott a kriptográfiai ICO-jával. Valójában több mint 15 000 befektető iratkozott fel az előértékesítésre. A DEX-ek az átláthatóság és a likviditás hiánya miatt történelmileg nem kaptak általános elfogadást. A Pullix azonban egyedi megközelítésével megoldja ezt. A platform likviditást biztosít majd.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználókat arra ösztönzik, hogy likviditást biztosítsanak, és ennek eredményeként a Pullix sokkal versenyképesebb árakat kínálhat, mint más platformok. Ez sokkal több felhasználót vonzhat, és növelheti a PLX-tokenek iránti keresletet. 

A platform intézményes, likvid és csúszásmentes kereskedést is kínál majd a DeFi közösség számára. Az ügyletek a láncon kívüli ajánlati könyvön keresztül bonyolódnak le, ami a hagyományos központosított örökös tőzsdékhez mérhető sebességelőnyt biztosít.

A Pullix most az előértékesítés 7. szakaszában tart. Itt a token mindössze 0,10 dollárért forog, és összesen majdnem 5 millió dollárt gyűjtött. Elemzők szerint 100-szoros emelkedés következhet be a bevezetést és a Tier-1 tőzsdére való bevezetést követően. 

Összegzés

Solana hamarosan hatalmas emelkedést láthat a 170 dolláros szint felett, ami izgalmas projektet jelent a kereskedők számára. Ennek ellenére sokan a Pullixet tekintik a következő projektnek, amely ilyen jelentős mértékben megugró, és mindössze 0,1 dollárért elérhető, ez a legjobb kriptovaluta, amelyet most vásárolhat.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

 Csatlakozz a Pullix közösségekhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában