2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Az Altcoinok árfolyam emelkedése bikapiacra utal; Az EOS és a Meme Moguls (MGLS) vezetik a piacot

2024-02-07 08:23 | Nézettség: 224
A kriptoelemzők erős vételi jelzést adtak a Meme Mogulsnak, egy új mém tokennek hatalmas növekedési potenciál.

meme moguls

Ezért az értékesítés előtti tokenek iránti kereslet az egekbe szökött, és értéke 90%-kal megugrott a kezdeti szakaszban. Sőt, az EOS és a GALA birtokosai is szeretnének lemondani meglévő állományukról, hogy portfóliójukat kiegészítsék az új mémérmével.

Az EOS jó lehetőségeket kínál a hosszú távú befektetésekhez

Miután az előző negyedévben erős kitörést tapasztaltunk, az EOS valószínűleg erős visszapattanást mutat. A technikai mutatók arra utalnak, hogy az EOS akár 70%-ot is elérhet a következő hetekben. Szakértők szerint ez a valószínű bullish trend előnyös a hosszú távú EOS befektetők számára.

A befektetőket azonban aggasztja az EOS hálózat fejlesztési tevékenységének visszaesése. Ezt követően az EOS ára is 3%-os esést szenvedett el a havi grafikonon. Jelenleg az EOS 0,7155 dollárért kereshető. Eközben a Santiment adatai azt mutatják, hogy az EOS fejlesztési tevékenysége körülbelül 50%-kal esett vissza az elmúlt hónapban.

 A Meme Moguls Presale folyamatosan eléri a felső kört

A kriptobefektetők körülbelül 70%-a szerte a világon úgy gondolja, hogy a legtöbb mém érme csalás. Érvelésük mögött az áll, hogy a mém érmék csak a piaci érzelmeket használják ki, és nem kínálnak kézzelfogható hasznot. Ennek a félelemnek a kezelésére egy új mémprojekt, a Meme Moguls lépett az arénába.

Ez egy mém token, amely többféle felhasználási lehetőséget kínál a tőzsdei kereskedés által ihletett játékökoszisztémán keresztül. A Meme Moguls több virtuális tőzsdei kereskedési játékot indít. Érdekes módon 100 000 dollár virtuális készpénzt ad minden felhasználónak befektetési portfólió felépítéséhez. A felhasználók készpénzt fektethetnek be a Meme Moguls játékaiba, és valódi pénzt és díjakat kereshetnek. Szintén fej-fej mellett folytathatnak befektetési csatákat más játékosokkal, hogy pénzt keressenek.

Még a közösség tagjai is közösen szervezhetnek szimulált befektetési versenyeket nagy nyereményalappal. Ez több szórakozást és jobb bevételt kínál. A játékosok fizetős és ingyenes kereskedési versenyeken vehetnek részt, hogy pénzdíjakat szerezzenek és gyűjthető mémeket (PEPE, DOGE stb.) nyerjenek.

Ezenkívül a platform piacterén, ha ritka NFT-karaktereket vásárol vagy ad el, a kereskedési képességei és feltételei javulnak. Minél ritkábbak az NFT-k, annál kedvezőbbek a feltételek, mint például a felárak és a tőkeáttétel.

A Meme Moguls ökoszisztémája bevezette az MGLS-t, mint natív titkosítást. A platform előzetes értékesítésének ötödik szakasza már folyamatban van. Nyomtatáskor egy token 0,0036 USD értékben zárolható. Ráadásul az elemzők arra számítanak, hogy a platform piaci értéke az első évben 10 000%-kal szárnyalhat. Ezért rendkívül nagy a kereslet az értékesítés előtti tokenek iránt.

A GALA új játékcímért társul a VGX-szel

A GALA közösség az ökoszisztéma új fejlesztése óta meglehetősen aktívvá vált. A közelmúltban a GALA és a VGX Foundation összefogott, hogy új játékokat mutasson be. A játékfejlesztők tesztelhetik és telepíthetik a lánckódokat a GALA nemrégiben kiadott láncán, a GalaChain SDK-n.

Az elemzők úgy vélik, hogy ez a fejlesztés új felhasználókat vonzhat a GALA hálózatába. Ez azért fontos, mert az elmúlt két hétben mintegy 60%-kal csökkent az aktív címek száma a GALA-ban. Ez ártott a GALA ármozgásának is, amely 18%-ot esett az elmúlt 30 napban. Következésképpen a GALA jelenlegi kereskedési ára 0,02205 dollár.

 Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában