2024. Április 24., szerda
György névnapja

Az ApeCoin (APE) emelkedik a Yuga Labs Proof akvizíció miatt - Az Immutable (IMX) ára 76%-kal nőtt - Az Everlodge (ELDG) árfolyam előrejelzése

2024-02-21 08:49 | Nézettség: 151
Az Immutable (IMX) értéke jelentős, 76%-os emlekedésen ment át az elmúlt hónapban, és hasonló teljesítményt láthattunk más NFT-vel kapcsolatos tokenek esetében is.

everlodge

Az Immutable (IMX) értékes, 76%-os emlekedést realizált az elmúlt hónapokban és hasonló teljesítményt tapasztaltak más NFT-vel kapcsolatos tokenek is.

Az ApeCoin (APE) például 20,3%-kal nőtt az elmúlt héten. Ezeknek a tokeneknek a felfutása azután következett be, hogy a Bored Ape Yacht Club Creator Yuga Labs felvásárolta rivális NFT-cégét , a Proofot. 

A cég a Moonbirdsről ismert, amely az NFT-profilok gyűjteménye, más néven PFP-k. Egy másik projekt azonban, amely a 190%-os növekedés után jelentős érdeklődést váltott ki, az Everlodge (ELDG), amely az ingatlanokat képviselő NFT-ket is magában foglalja. Minden projektet átnézünk, hogy lássuk, meddig tudnak emelkedni, és hogy melyik rendelkezik a legmenőbb NFT-vel.

Immutable (IMX) 76%-os növekedés – meddig emelkedhet a negyedik negyedév végére?

Az Immutable (IMX) jelentős áremelkedést mutatott be az elmúlt kereskedési ciklusokban. Éppen az elmúlt hónapban 76%-ot emelkedett  az Immutable árfolyam , és ilyen ütemben új magasságokba léphet.

Sőt, az elmúlt héten az Immutable kripto teljes növekedése 2,88 dollárról 3,48 dollárra csökkent, és ez pozitív piaci hangulatot és magasabb értéket eredményezhet. Az Immutable ár előrejelzése szerint a kripto 2024-ben 6,68 dolláron érhet véget.

Az ApeCoin (APE) 20,3%-ot emelkedett az elmúlt héten – az ára eléri a 2,70 dollárt

Az ApeCoin (APE) is hatalmas fellendülést mutatott be, különösen azután, hogy bejelentették, hogy a Yuga Labs felvásárolta a Proof céget. Ennek eredményeként az elmúlt héten az ApeCoin ára 20,3%-kal emelkedett. 

Az ApeCoin kriptovaluta 1,47 dollárról 1,89 dollárra emelkedett, és hamarosan áttörheti a 2 dolláros árkorlátot, általános pozitív piaci hangulatot és lendületet festve. Mégis, az ApeCoin ár-előrejelzése szerint 2024-ben 2,70 dolláron érhet véget.

Everlodge (ELDG) ár-előrejelzés

Az Everlodge (ELDG) egy olyan platform, amely innovatív módot kínál arra, hogy a kereskedők hozzáférhessenek az ingatlanokhoz, az NFT-ken keresztüli résztulajdon erejét kihasználva. Konkrétan, a platform stratégiai partnerségeket köt majd, és felelős lesz az egyes ingatlanok NFT-ként való veréséért, majd kisebb darabokra bontja, egyenként mindössze 100 dollár értékben. Ennek eredményeként a projekt a legmenőbb NFT-ket kínálhatja.

Ezen túlmenően az ELDG token fontos szerepet fog játszani, mivel kockáztatásra és irányításra fogják használni. Ezenkívül bárki számára lehetővé teszi a Rewards Club belépését, ahol ingyenes éjszakai tartózkodást kaphat. Még egy dedikált mesterségesintelligencia-eszköz is létezik, amely segít a kereskedőknek és a befektetőknek olyan helyeket találni, amelyekben magas a megtérülési potenciál. 

Az értékesítés előtti szakaszban összesen 480 000 000 tokent adtak el. Az ELDG ökoszisztéma korai befektetői 190%-os megtérülést értek el, de még nincs vége, mivel az elemzők hamarosan százszoros áremelkedést prognosztizálnak, ami 2024-ben ez lesz a legjobb kriptográfiai befektetés.

Összegzés

Nyilvánvaló, hogy az NFT-vel kapcsolatos projektek jelentős figyelmet kapnak. Mivel az Immutable és az ApeCoin hatalmas fellendülést tapasztal, a diverzifikációs hangulat pozitív, és a kereskedők az Everlodge kriptokártyára térnek át. Nagy növekedési potenciáljával és hatalmas ökoszisztémájával hamarosan uralni tudja az iparágat. 

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogassa meg webhelyüket .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában