2023. december 3., vasárnap
Ferenc névnapja

Gaál Noémi: Elment az idő felettem

2023-03-26 19:45 | Nézettség: 394
Nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi időben Gaál Noémi. Az időjósnő a Hová tűnt? új epizódjában beszélt arról, hogy miért távozott az ATV-től. Noémi elmondta, hogy bár utaltak már jelek korábban is arra, hogy nincs jövője a csatornánál, valahol szüksége is volt arra, hogy rengeteg teendőjéből lejjebb adjon. Minderről és jövőbeli terveiről is többet tudhatsz meg, ha ma is velünk tartasz.

Miért fontos a biztonság a nők számára, akkor több tényezőt is érdemes figyelembe venni.

Egyrészt, a társadalmi szerepekből és elvárásokból adódóan a nők gyakran a sérülékenyebb, védtelenebb pozícióban vannak a férfiakkal szemben. Ezért is lehet az, hogy az esetek többségében a nőket éri erőszak vagy zaklatás. A biztonság iránti igényük ennek fényében is érthető.

Emellett a nők általában ápoló, gondoskodó szerepet vállalnak a családban, ami szintén rávilágít arra, hogy mennyire fontos a biztonság a számukra, hiszen így tudják megvédeni a családjukat és szeretteiket.

Az érzékenység és az empátia szintén jellemzőbb a nőkre, és ezeknek az értékeknek a megélése is összefügg a biztonságérzettel. Ha a nő úgy érzi, hogy biztonságban van, akkor könnyebben tud kifejezni érzéseket, gondolatokat, és jobban tudja megvédeni önmagát és szeretteit.

Összességében, a nők biztonságra való igénye nem pusztán egy biológiai adottság, hanem a társadalmi szerepekből, értékekből és tapasztalatokból adódik. Az érzelmi és fizikai biztonság mindannyiunk számára fontos, de a nők számára ezek különösen fontosak lehetnek az említett okok miatt.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=XLgy45QDL1Y