2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Hatalmas profit előtt a KangaMoon (KANG) tulajdonosok, képes lehet a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) versenybe szállni?

2024-03-27 07:00 | Nézettség: 109
Ahogy a kriptopiac dinamikus változáson megy keresztül, felmerül a kérdés, hogy a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) képes-e lépést tartani a KangaMoon (KANG) várható jelentős növekedésével.

Bár a Shiba Inu token nehezen tudta meghaladni a támogatási küszöbét, a Dogecoin újraéledt, elérve a 2022 óta nem látott legmagasabb árfolyamát, annak ellenére, hogy az év elején kihívásokkal szembesült. Közben a KangaMoon lenyűgöző, több mint 2,8 millió dolláros adománygyűjtése a negyedik előértékesítési szakaszban jelzi a jelentős emelkedés lehetőségét a tőzsdén való listázásakor, ami versenyfenyegetést jelent a vezető mémérméknek, mint a DOGE és a SHIB.

kangamoon

A Dogecoin ára jelentősen emelkedett az idei általános piaci fellendülés eredményeként.

Miután 0,07 dollár alatti támogatási szint alatt kereskedett, a Dogecoin elérte a 2022 óta nem látott legmagasabb pontját, 0,1667 dolláros csúcsárat érve el. Jelenleg a Dogecoin erősen tartja magát egy heti ártartományon belül, 0,1251 és 0,1667 dollár között, miközben az elmúlt hónapban több mint 75%-os emelkedést tükröz. Érdekes módon a Dogecoin valószínűleg tovább fog emelkedni, ahogy megpróbálja áttörni a 0,1855 dolláros ellenállási szintet és potenciálisan új csúcsot érni 0,19 dollár felett, vagy akár 0,2071 dollárnál. Azonban, ha az ár 0,1255 dollár alá esik, ez azt jelentheti, hogy a vevők elveszítik az irányítást, és a Dogecoin tovább eshet.

A Kangamoon (KANG) áremelkedése és az előértékesítési alapok a várható emelkedést jelzik

A KangaMoon egyedülálló, közösség által vezérelt elvek és Social-Fi elemek kombinációjával kínál vonzó befektetési lehetőséget. Ez az innovatív megközelítés teremtette meg a "Kangaverse"-t, egy dinamikus játékösztönt, ahol a felhasználók részt vehetnek jutalmazott csatákban és szerezhetik a natív KANG tokeneket. A KangaMoon a GameFi és SocialFi elemek erejét kihasználva interaktív környezetet hoz létre, ahol a felhasználók különféle versenyeken vehetnek részt, spekulatív fogadásokat tehetnek, tokeneket helyezhetnek el és közösség által vezérelt kezdeményezésekben vehetnek részt, ezáltal növelve a platform értékét és elkötelezettségét.

Ez a forradalmi koncepció már most is figyelemre méltó, több mint 2,8 millió dolláros adománygyűjtési eredményt eredményezett a projekt negyedik előértékesítési szakaszában. A KangaMoon útitervében szerepel a sikeres indítás és a felső kategóriás tőzsdéken való listázás terve. Ezt a mérföldkövet úgy tervezik, hogy tovább növelje a KANG likviditását, hozzáférhetőségét és piaci expozícióját, ezzel megteremtve a folyamatos növekedés és elfogadás lehetőségét.

Elemzők a bevezetés után akár 5000%-os áremelkedést is előrejelznek, így a KangaMoon-t az év egyik legmagasabb hozamú mémérméjévé pozicionálva. A KangaMoon emellett jelentős figyelmet is vonzott a befektetők és kereskedők körében a közelmúltbeli értéknövekedése miatt, ami lenyűgöző, 180%-os ugrást jelentett 0,005 dollárról 0,014 dollárra. A jövőre nézve a KangaMoon stratégiai pozicionálja magát mint a mém token piac egyik legnyereségesebb tokenje.

A Shiba Inu Coin (SHIB) ingadozások közepette is élvezi a piac bizalmát

Annak ellenére, hogy a mémérmék piacának értékét illetően különböző nézetek léteznek, a vezető mémérmék, mint a Shiba Inu jelentős növekedést tapasztal. A Shiba Inu ára az elmúlt hónapban 171,68%-kal emelkedett, annak ellenére, hogy az elmúlt héten 10,64%-os növekedést ért el. Jelenleg egy heti ártartományban, 0,00002417 és 0,00003027 dollár között tartva, a Shiba Inu készen áll arra, hogy kihasználja az éves 138%-os nyereségét, potenciálisan közelítve az ATH-jához ebben az évben.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában