2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Rollblock Közel 1 Millió Dollárhoz a Shiba Inu (SHIB) és Litecoin (LTC) Tulajdonosok Bátor Lépései Után, Akik 100x Hozamra Számítanak

2024-07-01 06:57 | Nézettség: 178
A Shiba Inu (SHIB) és a Litecoin (LTC) nemrégiben hatalmas árfolyamcsökkenést szenvedett el, ami arra késztette sok tulajdonost, hogy új kriptovaluták után kutassanak.

rollblock shiba inu kripto

Ez a keresés sokakat elvezetett a Rollblockhoz (RBLK), egy új játék kriptoérméhez az Ethereum láncon. A kripto befektetők erős támogatásával a Rollblock sikeresen közel egy millió dollárt gyűjtött össze. Ez azt az elvárást keltette, hogy az RBLK hatalmas hozamokat hozhat, és az egyik legjobb altcoinná válhat 2024-ben.

Shiba Inu (SHIB) Áresése 35%-kal, Elérheti-e a Shiba Inu Az 1 Dollárt?

A Shiba Inu, egy mém ihlette kriptovaluta, nemrégiben jelentős figyelmet kapott. Annak ellenére, hogy viccként indult, a Shiba Inu globális figyelmet keltett, és az ökoszisztéma fejlesztései az elmúlt évben továbbra is reflektorfényben tartották.

Az elmúlt hónapban a Shiba Inu ára 37%-kal esett, azonban az értéke az elmúlt évben 137%-kal nőtt. Ez megmutatja a Shiba Inu jelentős potenciálját. Szakértők egy közelgő bika piacot jósolnak, így a Shiba Inu most erős pozícióban van, hogy jelentős hozamokat érjen el. Ennek eredményeként sok befektető megduplázza befektetéseit, és a Shiba Inu kereskedési tevékenysége több egymást követő napon nőtt.

Érdemes-e Még Befektetni a Litecoinba (LTC)?

A Litecoin az egyik legrosszabb teljesítményű kriptovaluta volt 2023-ban. A Coinmarketcap szerint az év eleje óta több mint 13%-os veszteséget szenvedett el, és a Litecoin most lefelé csúszik a kriptovaluta ranglistán. Az elmúlt hónapban a Litecoin folyamatos áresésekkel szembesült, összesen 12%-os csökkenéssel.

Azonban a Litecoin nemrégiben megszakította ezt a csökkenő mintát. A növekvő kereskedési volumen és a közelgő kripto bika piac révén jelentős árnövekedésre van lehetőség. Az elmúlt héten a Litecoin stabilizálódott, 0.5%-os áremelkedéssel, ami azt sugallja, hogy az LTC bika támogatást szerezhet.

Rollblock ($RBLK) Közelít az 1 Millió Dollárhoz

A Rollblock egy izgalmas új projekt, amely világszerte felkeltette a befektetők figyelmét. A világ első online játék platform által támogatott Play-to-earn tokenjeként a Rollblock egyedülálló a piacon. Áthidalja a decentralizált és központosított játékok közötti szakadékot, hagyományos  játékokat kínálva a blokklánc technológia biztonságával. A platformon végzett tranzakciók teljesen biztonságosak, könnyen nyomon követhetők, és a fogadásokat lehetetlen megváltoztatni, miután megtörténtek. Ez a nagyon szükséges átláthatóság gyorsan népszerűvé tette a Rollblockot a online platform piacon, kevesebb mint két hónap alatt több ezer játékos csatlakozott a platformhoz.

A Rollblock gyors elterjedésének másik oka a könnyű használhatósága. A játékosoknak nem kell KYC ellenőrzésen átesniük a játékhoz. Ahhoz, hogy elkezdjenek játszani, csatlakoztathatják kripto pénztárcáikat vagy használhatnak egy e-mail címet, majd több mint 20 nagyobb kriptovalutával fogadhatnak. Ez megszünteti a hagyományos online platformokkal kapcsolatos sok akadályt.

A játék közben a felhasználók $RBLK tokeneket kereshetnek. A $RBLK több jutalmat is biztosít a tulajdonosoknak, beleértve a kizárólagos játékokhoz való hozzáférést. A tulajdonosok jogosultak lesznek a Rollblock bevétel megosztási funkciójára is, amely az online platform nyereségének akár 30%-át is elosztja a token égetése és a tulajdonosi jutalmak között. Ez ösztönzi a $RBLK birtoklását, miközben a $RBLK-t erősen deflációssá teszi.

A $RBLK jelenleg rendkívül kedvező áron érhető el. A tokenek ára mindössze $0.015 a Rollblock előértékesítésének harmadik szakaszában. Több mint 100 millió tokent vásároltak meg néhány hét alatt, és a tokenek most gyorsabban fogynak, mint valaha. Mivel a teljes 1 milliárd $RBLK token készlet 60%-át értékesítik az előértékesítés során, a befektetők kifutnak az időből, hogy a $RBLK-t a legalacsonyabb áron vásárolhassák meg.

Ha a jelenlegi növekedési ütem folytatódik, az elemzők szerint a $RBLK tokenek akár 800%-os rallyt is elérhetnek az előértékesítés vége előtt, a korai befektetők már most is 50%-os hozamot élveznek. A Rollblocknak megvan a lehetősége, hogy forradalmasítsa a 450 milliárd dolláros online platform játékipart, és 2024-ben vezető DeFi tokenné váljon. Fantasztikus hasznosságot, hosszú távú növekedési potenciált kínál, és nincs hozzá hasonló a piacon. Ezt szem előtt tartva a szakértők úgy vélik, hogy a Rollblock a következő néhány hónapban akár 100x-os tokenné is válhat, így most van a legjobb idő a tokenek vásárlására, mielőtt azok megugranak!

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: Rollblock Előértékesítés

Közösségi oldalak: Rollblock Közösségi Oldalak

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában