2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Scott Melker szerint az ETH elérheti a 8 ezer dollárt; gyorsan fogynak a KANG részvények, miközben az ADA ára esik.

2024-05-02 10:54 | Nézettség: 110
Miközben az Ethereum tokent elemezte kiemelte azt a tényt, hogy az Ethereum idén elérheti a 8 ezer dollárt.

Scott Melker, egy népszerű kriptobefektető egy nemrégiben készült YouTube-videóban több kriptovalutára és azok elérhető árára spekulált. Mindeközben az utolsó előértékesítési tokenek több mint 70%-a elkelt, az új mém érmegyöngyszeme – KangaMoon (KANG) – már az ötödik előértékesítési szakaszának kiárusításának jeleit mutatja, amelyet azonnal a legfelső szintű tőzsdei platformokon való bevezetés követ. Ezzel szemben a Cardano (ADA) birtokosai türelemre támaszkodnak, mivel a Cardano token csökken, bár lehetséges, hogy a kellő időben visszapattannak.

kangamoon

Az Ethereum (ETH) meglehetősen pozitív marad még a havi mélypontok elérésekor is

Scott Melket megemelte a lécet az Ethereum (ETH) számára, mivel sok tokentulajdonos szeretne kamatoztatni az idei Ethereum-spekulációit. Valójában Scotts 8 000 dolláros spekulációja az ETH token lehetséges idei csúcsára vonatkozóan nem sok sikert aratott. Az elmúlt évben az Ethereum meglehetősen tisztességes árpályát tartott, YTD több mint 60%-ot erősödve, ami tisztességes dominanciát mutat a DeFi piacon.

Az Ethereum token azonban durva bullish piacra lépett, mivel az ára 13,06%-ot esett az elmúlt hónapban. A token azonban némi javulást mutat, mivel az elmúlt héten több mint 1,30%-os emelkedést mutat. Jelenleg a token heti 3035,20 és 3281,26 dollár közötti tartományban van.

Lehetséges, hogy a KangaMoon (KANG) kiárusítja az utolsó előértékesítési szakaszát április vége előtt

A KangaMoon (KANG), egy ERC20 token jelenleg az 5. előértékesítési szakaszban van, ahol most 0,0196 dollárért árulják. Minden értékesítés előtti szakaszban az árak emelkedtek, és a korai vásárlóknak akár 290%-os megtérülést is kínáltak, különösen azoknak, akik akkor csatlakoztak, amikor a tokent 0,005 dolláros kezdeti áron kínálták. Mindeközben minden KANG token vásárlására 10%-os kedvezménnyel a KangaMoon már a hónap vége előtt eladja az előértékesítési tokenek jeleit.

A KangaMoon mém érme perspektívából kiemelkedik, mint egy játék-kereső platform, ahol a résztvevők részt vehetnek olyan közösségi tevékenységekben, mint a harci versenyek, és $KANG tokeneket és egyéb játékon belüli nyereményeket kaphatnak. Amellett, hogy különféle kihívásokban vesznek részt jutalmak megszerzése érdekében, azok, akik megjegyzésekkel, tweetekkel vagy megosztásokkal népszerűsítik a projektet, ingyenes KANG tokeneket is kapnak.

A platformon való részvétel további fokozása érdekében a KangaMoon partnerséget kötött egy közösségi elköteleződési bottal, a RaidSharkkal. Ennek az együttműködésnek az a célja, hogy ösztönözze a tagokat, hogy vegyenek részt izgalmas razziákon, ahol akár 1000 dolláros pénzdíj is elnyerhető – ez az ösztönző, amely biztosan növelheti a figyelmet a mém érmék piacán.

Mivel az előértékesítésben még nagyon korlátozott számú token maradt, a KangaMoon már készül egy ígéretes bevezetésre a DeFi piacon, mivel azt ígéri, hogy az előértékesítés után szinte azonnal több tőzsdére is bekerül. Tekintettel az eddigi lenyűgöző futásra, a projekt már több mint 20 000 felhasználót vonzott, és több mint 6 000 tokentulajdonossal büszkélkedhet, ami tovább erősíti az elemzők előrejelzését, hogy jelentős, a következő hónapokban várhatóan 20-szoros növekedésre számítanak.

Cardano (ADA) hanyatlást lát, mivel a $ADA eladási jelet mutat

A robusztus közösségéről híres Cardano (ADA) ebben a hónapban megtalálta natív ADA tokenjét az ingadozó altcoinok között. A piacon tapasztalható jelentős áringadozások miatt a natív Cardano token 0,46 dollárig árazott, ami 16,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációt eredményezett.

A hónap elején 0,63 dolláros áremelkedés miatt a Cardano áresése mély csökkenő tendenciát jelent. Míg a Cardano token jelenleg 0,465 és 0,521 dolláros heti ártartományban tart , az elmúlt hónapban közel 30%-ot, a múlt héten pedig több mint 1%-ot esett.

A KangaMoon továbbra is releváns lesz a következő évtizedben?

A blokklánc szerencsejáték világpiaca 2030-ra várhatóan eléri a 301,53 milliárd dollárt, ami jelentős növekedés a következő évtized elején várhatóan. Mivel a KangaMoon teljes mértékben úttörő az első mém-érmével kapcsolatos játék metaverzumában, nagyon valószínű, hogy a platform releváns marad, és hozzájárul a fent említett statisztikákhoz.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában