2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Tartsa ezt a 3 Altcoint a legjobb Bull Run nyereségért

2024-02-15 08:25 | Nézettség: 210
Mivel a crypto bull run szünetet tart, itt az ideje, hogy vessen egy pillantást a szélesebb piacra, hogy megtudja, mely altcoinok kínálják a legjobb lehetőséget a nagy nyereség elérésére.

Bull

A Polkadot a legtöbben ismerik, de egy lapos 12 hónapos árcédulával megfordulhat, és végre csatlakozhat a bikavádhoz?  

A Meme Moguls egy vadonatúj mémérme, de ténylegesen használható. Most, az előértékesítés 5. fázisában a token gyorsan felkapott, és mivel sok elemző akár 100-szoros mozgásokat is jósol, a Meme Moguls lehet a vezető ebben a bikafutásban. A Solana egy másik régebbi alt, amely kevés bemutatást igényel. Megszakadt, és 2023-ban a vezető volt, de 2024-ben is folytathatja hold körüli pályáját? Nézzük meg mindhárom altcoint.

1.Polkadot – Visszatérhet végre az ára?

A Polkadot egyedülálló többláncos keretrendszert kínál, amely megkönnyíti az interoperabilitást és a skálázhatóságot a különböző blokkláncok között. Lényegében a Polkadot a Relay Chain-ből, a különféle Parachain-ekből és Bridge-ekből áll, amelyek a Polkadot-hálózaton keresztül külső blokkláncokhoz, például az Ethereumhoz kapcsolódnak. 

Polkadot natív tokenje, a DOT kulcsfontosságú szerepet játszik a kormányzásban, a tétekben és a kötődésben, így a bevételszerzés izgalmas módja. Ennek ellenére azonban a Polkadot piaci teljesítménye kiábrándító volt, rávilágítva a fejlesztés jelentős fellendítésére.

2.Meme Moguls – Egy céllal rendelkező mémérme

A világ első mémekkel támogatott tőzsdéje és tőzsdéjére törekvő Meme Moguls példátlan lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy kamatoztatni tudják a mémekben rejlő kiaknázatlan lehetőségeket, mint kereskedhető eszközöket.  

A Meme Moguls központi eleme egy változatos és dinamikus ökoszisztéma, mint például a Moguls Casino, ahol a felhasználók mémalapú eszközökkel játszhatnak. A Moguls Exchange Kereskedési Platform lehetőséget biztosít ezen egyedi eszközök kereskedésére.

A Meme Moguls előértékesítése most az 5. fázisban van, és megdönti az előértékesítési rekordokat. Mivel az elemzők százszoros áremelkedést jósolnak, a hozzáértő befektetők kihasználják ennek a potenciális játékmódosítónak az olcsó árait. A Meme Moguls elővételben itt tudsz részt venni .

3.Solana – Reprodukálhatja-e 2023 sikerét?

A Solana egy nagy teljesítményű blokklánc, amely figyelemre méltó sebességéről és hatékonyságáról ismert. Egyedülálló konszenzusmechanizmusa lehetővé teszi, hogy a Solana villámgyorsan, minimális díjak mellett dolgozza fel a tranzakciókat, ami azt jelenti, hogy az összes altcoin közül ő a fő versenyző az Ethereum számára.

Tavaly a Solana jelentősen megugrott az árfolyamában, mivel vezette a kripto-bika futamát. A siker jelentős részét a mémérme, a Bonk népszerűségének tulajdonították. A jövőre nézve a kriptopiacon sokan optimisták Solana jelenlegi kilátásait illetően, és sokan arra számítanak, hogy a Solana fenntartja, ha nem meghaladja a tavalyi árfolyammozgást.

Következtetés

Az összes altcoin közül a Polkadot-nak szüksége van valamire a fejlesztési fronton, hogy feltámasztja az árát. Solana járt az élen tavaly, és bár a 2023. decemberi csúcsok óta némileg korrigált, úgy tűnik, hogy 2024 ismét emelkedős lehet. De ha az előértékesítésről van szó, akkor ez a bikafutó a Meme Moguls-é lehet. Most már csak 0,0036 dollárért kapható Meme Mogul tokenek gyorsan elfogynak, és az indulás közeledtével itt az ideje, hogy megszerezze ezt a tokent, amíg olcsó.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában