2024. június 22., szombat
Paulina névnapja

Baba-mama Online Fórum Stohl Lucával - A legjobb videógyűjtemény kisbabás édesanyáknak

2023-11-04 17:39 | Nézettség: 506
Szponzorált tartalom
A Promobox és a Rossmann közös Baba-Mama Online Fórumán rövid videók formájában választ kaphatsz a babáddal kapcsolatos legfontosabb kérdésekre. A videósorozat háziasszonya Stohl Luca.

Stohl Luca néhány hónapja egy csodálatos kislány anyukája. Pontosan tudja, min mennek keresztül az édesanyák a szülés után, milyen kérdések, problémák foglalkoztatják őket. A videókban elismert szakértőket kérdezett a babagondozás legfontosabb kérdéseiről. 

Stohl Luca

A kismamák próbálnak már a várandósság időszaka alatt felkészülni a szülés utáni életre. Legtöbbjük mindent elolvas, meghallgat, megnéz a babagondozásról, babaápolásról. Aztán mikor először kell pelenkázni, öltöztetni, fürdetni, körmöt vágni, vagy orrot szívni úgy érzik, elkelne némi segítség. 

A Baba-mama Online Fórum 8 részből álló videó sorozata segít minden kisbabás édesanyának, hogy magabiztosak és felkészültek legyenek minden helyzetben. Az alábbi témák mind érdekesek lesznek számodra

Az egészséges csecsemő - videó

Dr. Lakos Gábor csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos mindent elmond a csecsemőket érintő leggyakoribb betegségekről és kezelésükről.  

Szeretnéd, ha szeretné a könyveket? - videó

Milyen a jó történet, mikor és milyen könyvet adjunk a gyerekek kezébe, miért fontosak a közös esti meseolvasások? Mennyire kell tudatosnak lenni a könyvválasztás esetén? Farkasházi Réka színésznővel, gyerekkönyvíróval beszélgettünk.

A köldökcsonk helyes ápolása - videó

Sajnos még a mai napig is sokszor problémát jelent, hogy az újszülöttek köldökcsonkja elfertőződik, begyullad, ami fájdalmat, kellemetlenséget okoz a kisbabának. Csanádi Nóra szakértőnk teszi tisztába ezt a témát.

A csecsemő- és gyermekgyógyászati szakorvosi vizsgálatok - videó

Milyen kötelező és választott vizsgálatok javasoltak babád egy éves koráig? Dr. Kocsis István, a TritonLife Magánkórház gyermekgyógyász főorvosát a szakorvosi vizsgálatokról kérdeztük.

A babapopsi ápolása - videó

A baba érkezését követően a pelenkázás és a babapopsi ápolása központi kérdéssé válik. A baba popsija rendkívül érzékeny, ezért nem mindegy, hogyan ápoljuk. Pekó Szilvia gyermekápoló foglalja össze a legfontosabb tudnivalókat.

Az újszülött gondozása az első hetekben - videó

Az újszülött körüli napi teendők során gyakran elbizonytalanodik az ember. Jól mosom a ruháit, hogyan tisztítsam az orrát, hogyan öltöztessem, fürdessem stb.? Tutti Anna védőnő segít Nektek ebben.

A mama és a bababőr ápolása - videó

A terhesség és a szoptatás alatti hormonváltozások jelentősen befolyásolják bőrünk állapotát. István Katával és Bödő Szilviával a szülés utáni bőrápolásról beszélgettünk.

Hogyan legyen egy elfoglalt Apa fitt?

A gyermek megszületésével nemcsak az anyák, de az apák élete is felfordul. A legtöbb apa szeretne több időt tölteni a családjával, ugyanakkor a munkában is helyt kell állnia. Gaál Attila, a Fitt Apa Mentorprogam alapítója ad tanácsokat édesapáknak.

Változatos témák és rengeteg hasznos információ! 
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Fmsqf3fFBdA