2024. Április 24., szerda
György névnapja

A csecsemő Abigailt hazaküldték meghalni az orvosok. A szülők nem adták fel a reményt! Megható, igaz történet! 😢

2023-09-17 12:15 | Nézettség: 900
Megható, igaz történet egy csecsemőről és az ő sörsáról 😢. Ismerd meg Abigail történetét, akinél születése után agydaganatot regisztráltak. Egy második vélemény és a modern orvostudomány segítségével újjászületett, és egy csoda történt. Fedezd fel, hogyan hozta össze az orvostudomány és a remény egy olyan család életét, akik soha nem adták fel. Ez a videó egy igazi gyógyulás és újjászületés története!

A „végzetes” agydaganatban szenvedő baba életben marad – mondja az orvos

Egy második vélemény megmentette Abigail életét

 

 Egy gyermek agydaganat története

Abigail Jones élete kilenc hónapos koráig egy tragédia előjelét hordozta magában, de egy második vélemény és a Johns Hopkins Gyermekidegsebészeti Osztályának vezetője, Dr. Alan Cohen, által végrehajtott műtét megváltoztatta sorsát.

Baba

Abigail édes szülei, Erika és Stephen Jones, már az anyaméhben tudták, hogy valami nincs rendben. Orvosok diagnosztizáltak egy nagy agydaganatot, és az első hírek rendkívül súlyosnak hangzottak. A szülők a legrosszabbra készültek, és az életüket felfüggesztették, készülődve egy temetésre, ami még megrendezésre sem került.

"Egész nap csak csodálkozva néztük őt, de egyúttal zsigerbe vágó fájdalommal is, hogy ez lehet az utolsó nap, amit vele tölthetsz" – mondja apja, Stephen.

baba

Azonban a sors furcsa fordulatokat tartogatott a Jones családnak. Abigail egyszercsak kezdett jobban lenni, ellentétben a minden várakozással és diagnózissal. Evett, hízott, és a szülők örömmel tapasztalták, hogy lányuk jól van, és nem rosszabbodik az állapota..

Egy második vélemény megmentette Abigail életét

Ebben a pillanatban Erika és Stephen úgy döntöttek, hogy egy második véleményt kérnek, és útjuk a bostoni Gyermekkórházhoz vezetett, ahol Dr. Alan Cohen, a Gyermekkórház idegsebész főorvosa várta őket.

szakember orvosFotón: Dr. Alan Cohen, a Gyermekkórház idegsebész főorvosa

"Néha vannak olyan daganatok, amelyek nem rosszindulatúak, és rosszindulatúnak tűnhetnek" - mondja Dr. Cohen. "És úgy gondoltuk, hogy nincs elég bizonyíték a halálos ítélet kiszabásához, ezért azt mondtuk: "Miért nem gyere fel ide, megnézzük ezt a dolgot, és talán ki tudjuk venni."

Daganat röntgen

A műtét sikeres volt, és a legjobb hírrel szolgált: a daganat nem volt rákos.

"Azt mondtuk az embereknek, és az emberek egyszerűen nem tudták elhinni" - mondja Stephen.

Az egész történet Abigail szülei számára újjászületésként hatott. "Amikor azt mondta, hogy mindent megkaptunk, olyan volt, mintha újjászületett volna – meséli Erika. – Most új életük kezdődött."

baba szülő

Dr. Alan Cohen, a Johns Hopkins Gyermekidegsebészeti Osztályának vezetője és a minimálisan invazív idegsebészeti technikák előmozdításának elkötelezett híve, újra bebizonyította, hogy a gyógyításban mindig létezik remény.

család kórház baba

Abigail Jones története arra emlékeztet minket, hogy az orvostudomány és az orvosok elkötelezettsége életet menthet, és egy második vélemény megtérülhet az élet és a remény szempontjából.

család baba gyerek

Az orvostudomány és az élniakarás csodákra képes..., de nem mindig!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Rzh8vKO6Ufs