2024. június 22., szombat
Paulina névnapja

KerekMese – 2023 várható bajnoka! Milyen videókat néznek gyermekeink?

2023-12-18 15:11 | Nézettség: 1006
Továbbra is úgy tűnik, hogy a Gyerekek lefoglalásának egyik hazai megoldása az Interneten történő videók nézése. Összeszedtük Nektek a legnagyobb hazai versenyzőket ezen a téren.

Az összefoglaló saját kutatásaink, illetve az influencerkereso.hu Youtube nézettségi adatai alapján készült.

milyen videókat néznek a gyerekek

Kerekmese

Teljesen egyértelműen legyőzhetetlennek tűnik 2023-ban is a nézettségi adatok alapján. December közepén már kimondhatjuk, hogy a verseny eldőlt, a KerekMese a kicsiknek szóló gyerekdalokkal, mesékkel, a Tomi mesék sorozat, és a nagyobbaknak szóló „Tomi Filmek” sorozattal egyértelműen behúzta az aranyérmet.

A majdnem 1 millió feliratkozóval (923.000), illetve a jelenlegi 1 297 321 050 nézettséggel nagyságrandileg durván duplázza a második helyzet KEDD-et.
Számos Tomi mesét többször megnézve néha értjük az aranyérmet, néha nem…

KEDD

A nagy klasszikus, igazi gyűjtőoldal – teljesít is szépen. Minden is van, a nézők is hálásak érte.
A KEDD csatornáját jelenleg 713.000 feliratkozó jutalmazza. Miről is szól a KEDD? Gyakorlatilag mindenről: folyamatosan bővülő kínálattal, sorozatokkal, rövidfilmekkel, mozielőzetesekkel, zenével, bábokkal várnak minden gyermeket és felnőttet. Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő tartalmat

Sikerült összegyűjteni a legnagyobb klasszikusokat, a teljesség igénye nélkül néhány gyöngyszem: Bogyó és Babóca, az Egy kupac kufli, a Magyar népmesék, illetve Mesék Mátyás királyról

Külön jutalom a rajongóknak, hogy külön csatornán követhetik Pocoyo kalandjait a legelszántabbak.

Videómánia

Úgy tűnik a gyerekek lefoglalása után az örökös bronzérem is elkelt. Dancsó Peti nem irgalmaz, a kőgazdag fiataloktól a kiütésekig „itt is minden is van”. Az erőt jól érzékelteti az 1,24M feliratkozó‧és a jelenleg elérhető 815 videó.

Kell is a nézőknek, mind feliratkozókban, mind nézettségben betonbiztos a 3. hely. Jákob Zoli és a tűzforró lányok már csak a ráadás a lelkes rajongóknak…

Szakmailg értékelve az igazi professzionális munka, videónként 100.000 feletti megtekintéssel. Itt is mindenki talál magának valamit, a „tagok” meg igazi klasszikusokat is kapnak, Barbie és Reszkessetek betörők sem maradhat ki a kínálatból.

Pamkutya

Sokak kedvence és stabilan tartja pozícióját az élmezőnyben a Pamkutya. Nyilván dolgoznak is rajta rendesen a srácok, jelenleg PamKutyát 1,4 M feliratkozó követi Youtube-on, ezzel 2. helyezett a hazai YouTuberek között (!). Ezt 211 videóval tudja, össznézettsége 54 millió felett van jelenleg.

Érdekes a páros történetében, hogy munkásságuk egyik ékköve (???) az „Aranybula” is 21M megtekintésével csak gyenge második a legnagyobbat robbant Luis Fonsi Despacito 43M-es megtekintése mögött. Mondjuk ez ebben a formában egyszerűen zseniális és megunhatatlan.

VamossART

Számunkra rendkívül nagy öröm, hogy nézettségben még mindig belefér a TOP 5-be a VamossART!
Rajzolással, festéssel kapcsolatos csatorna. Küldetése a rajzolás és festés népszerűsítése és segítése nem csak felnőtteknek.

Ráadásul érdemi eredményeket ért el a rajzolás tanulásának elősegítése területén is.

Nem véletlen, hogy a VamossART jelenleg 2,1 M feliratkozó által követett Youtube-on, ezzel még mindig messze első helyezett a hazai YouTuberek között. Igaz, hogy a mennyiséggel sincs gond: több mint 850 videója van jelenleg kint a csatornán.

Jutalmul Desposito újratöltve a pamkutyától:
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=UC7q7lR5kIs

További videók a témában